Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
o modificare a regulamentului as dori si eu sa propun..deoarece la un concurs...nu spun care...tara cantarului ''s-a resetat'' intre cantarirea primului peste si urmatorii...as dori ca tara cantarului sa se faca si inainte de cantarire si dupa cantarire..asa nu vor mai aprea aceste probleme...Vladut Mateianu scrie:Datorita anumitor probleme aparute anul acesta la competitiile organizate de mine, precum si ptr a pastra seriozitatea si corectitudinea specifica concursurilor organizate de Senior Crap, anunt pe aceasta cale ca din 2011 ANUMITE persoane NU VOR mai putea participa la concursurile organizate de CS Senior Crap.
De asemenea, anumite puncte din regulament vor suferi modificari, doresc ca si in continuare concursurile organizate de mine sa fie garantul corectitudinii si al seriozitatii.
Multumesc.
Invitatia la crapmania organizat de tine cred ca o am dejaVladut Mateianu scrie:Tu poti sa te duci la ala care ai auzit ca va organiza Crapmania 2011, ca la Crapmania organizat de mine se parcipa doar pe baza de invitatie.PAROL.
Mircea, este obligatorie tara cintarului inainte de cintarirea fiecarui peste; totodata la orice smucitura puternica a pestelui, acesta se pune pe salteaua de receptie, se reface tara, apoi se cintaresterutamircea scrie:
o modificare a regulamentului as dori si eu sa propun..deoarece la un concurs...nu spun care...tara cantarului ''s-a resetat'' intre cantarirea primului peste si urmatorii...as dori ca tara cantarului sa se faca si inainte de cantarire si dupa cantarire..asa nu vor mai aprea aceste probleme...
cu respect
Mircea Ruta
viorel dulamita scrie:Mircea, este obligatorie tara cintarului inainte de cintarirea fiecarui peste; totodata la orice smucitura puternica a pestelui, acesta se pune pe salteaua de receptie, se reface tara, apoi se cintaresterutamircea scrie:
o modificare a regulamentului as dori si eu sa propun..deoarece la un concurs...nu spun care...tara cantarului ''s-a resetat'' intre cantarirea primului peste si urmatorii...as dori ca tara cantarului sa se faca si inainte de cantarire si dupa cantarire..asa nu vor mai aprea aceste probleme...
cu respect
Mircea Ruta; daca sacul de cintarire in care se afla crapul, "stationeaza" mult in cirligul cintarului, duce la eroare de cintarire
![]()
.
...si practic, dar nu pe toate baltileCristi_Ionita scrie:viorel dulamita scrie:Mircea, este obligatorie tara cintarului inainte de cintarirea fiecarui peste; totodata la orice smucitura puternica a pestelui, acesta se pune pe salteaua de receptie, se reface tara, apoi se cintaresterutamircea scrie:
cu respect
Mircea Ruta; daca sacul de cintarire in care se afla crapul, "stationeaza" mult in cirligul cintarului, duce la eroare de cintarire
![]()
.
asta teoretic nea' vio