Apel la membrii APCR

Moderator: andrei vladeanu

Scrie răspuns
cornelserbu
Veteran
Puncte: 0

Re: Apel la membrii APCR

Mesaj de cornelserbu »

gabisandu scrie: Nu dezinforma si nu iti bate joc de munca celorlalti indiferent de simpatiile si nemultumirile tale.
fratele meu mare campion, nu dezinformez, spun doar ce am citit pe aici, lui gabi tomulescu de ce nu ai curajul sa-i spui ca dezinformeaza ???...cat priveste bataia de joc fata de munca celorlalti...vezi ca arunci cu vorbele fara sa treci prin "ganditor" ...toti participantii au muncit, unii chiar mai mult ca voi cu o etapa, faptul ca ati avut mai mult noroc si spate mai puternic decat carpingul nu va face sa va credeti mai "muncitori"...din 2004 de cand se fac calificari ati reusit cel mai slab rezultat...de ce nu ti-l treci in cartea aia de vizita de la avatar ???

@ val

nu e nevoie sa-mi spui echipa...era ceva de genul echipa de fotbal a romaniei la cm '94 pastrand proportiile...pacat insa ca de la locul 2 au reusit unii sa ajunga pe 12

in rest, nu-i contesta nimeni ca pescari pe niciunul din cei 8 sau 9, pacat ca hagi nu e in stare sa ia un campionat in postura de antrenor si ca si altii, nu se lasa :wink:
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

@Cornel Serbu

Cornele am mai cazut in capcana asta si iti raspund din suflet . Nu mai e cazul de complezenta , cind vad ce mosmonditi pe liga aia .
Nu am de gand nimic , dar nu vreau sa va legitimati voi pe cadavrul meu , fara ca acest lucru sa nu fie cunoscut de cei care citesc . Si te asigur ca eu nu voi sta capra sa ma incalece prin poze si comentarii un 12 clase ca surubarul asta de Dan Constantin . Daca are probleme de personalitate si refulari il pot ajuta , ii recomand citiva doctori , dar la cum vad ca lucrurile merg acum , nu e genul de dialog pe care eu sa-l accept din partea unui incert bacalaureat cu care culmea am mai fost si coleg de club ( e adevarat demisionari amindoi ) .
Si , iti spun acum , aveti un mare talent sa ma mobilizati chiar din somnul meu latent si lipsit de griji . Zgarmati rahat si il tesati pe mine ..... Eu va recomand sa ma uitati si sa va vedeti de joaca voastra . NU VREAU sa ma mai implic , dar usor - usor ma fortati ... Pacatul vostru.
Singurul vostru atu , pe care il spun acum , este ca daca ma trezesc si ma bag , lucrurile astea legate de postari interminabile si de atacuri directe indecente , vor dura inca multi ani de acum incolo ....si asta nu mai vreau . VREAU si eu un pic de liniste !! Voi chiar nu va stiti interesul ????

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

Val scrie:@Cornel Serbu

Cornele am mai cazut in capcana asta si iti raspund din suflet . Nu mai e cazul de complezenta , cind vad ce mosmonditi pe liga aia .
Nu am de gand nimic , dar nu vreau sa va legitimati voi pe cadavrul meu , fara ca acest lucru sa nu fie cunoscut de cei care citesc . Si te asigur ca eu nu voi sta capra sa ma incalece prin poze si comentarii un 12 clase ca surubarul asta de Dan Constantin . Daca are probleme de personalitate si refulari il pot ajuta , ii recomand citiva doctori , dar la cum vad ca lucrurile merg acum , nu e genul de dialog pe care eu sa-l accept din partea unui incert bacalaureat cu care culmea am mai fost si coleg de club ( e adevarat demisionari amindoi ) .
Si , iti spun acum , aveti un mare talent sa ma mobilizati chiar din somnul meu latent si lipsit de griji . Zgarmati rahat si il tesati pe mine ..... Eu va recomand sa ma uitati si sa va vedeti de joaca voastra . NU VREAU sa ma mai implic , dar usor - usor ma fortati ... Pacatul vostru.
Singurul vostru atu , pe care il spun acum , este ca daca ma trezesc si ma bag , lucrurile astea legate de postari interminabile si de atacuri directe indecente , vor dura inca multi ani de acum incolo ....si asta nu mai vreau . VREAU si eu un pic de liniste !! Voi chiar nu va stiti interesul ????
scoate-ma te rog din ecuatie...postarile mele sunt numai si numai pareri personale si cele de aici si cele de pe liga...faptul ca unele dintre aceste pareri coincid cu a unor opozanti de ai tai, e pur intamplator :D
Cornel Serbu
Friends Carp Team

gabisandu
Pescar de competitie

Mesaj de gabisandu »

cornelserbu scrie:fratele meu mare campion, nu dezinformez, spun doar ce am citit pe aici, lui gabi tomulescu de ce nu ai curajul sa-i spui ca dezinformeaza ???...cat priveste bataia de joc fata de munca celorlalti...vezi ca arunci cu vorbele fara sa treci prin "ganditor" ...toti participantii au muncit, unii chiar mai mult ca voi cu o etapa, faptul ca ati avut mai mult noroc si spate mai puternic decat carpingul nu va face sa va credeti mai "muncitori"...din 2004 de cand se fac calificari ati reusit cel mai slab rezultat...
Fratele meu niciodata campion, dezinformezi. Lui Gabi i-am zis cu varf si indesat. Mai reciteste topicul, vad ca esti selectiv. Si Gabi stie ca era pe foaie crapul, dealtfel a declarat-o de mai multe ori. Eu trebuia sa ma plang ca puteam fi furati. Nu am avut nici noroc si nici spate mai puternic decat baietii din Carping. Ne-am intalnit de 4 ori in acest campionat si i-am batut de fiecare data. Cum ti se pare ca noi am avut de 3 ori locul 1 si un loc 2? Asta nu ai vazut??? :roll: In acest campionat doar baietii de la Soimul ne-au batut.

Pe de alta parte te invit sa castigi CN macar odata, mergi tu la mondiale si apoi demonstreaza ca poti mai mult. Pana atunci doar vorbe...
Ultima oară modificat Joi Noi 25, 2010 22:12 de către gabisandu, modificat de 2 ori în total.

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

cornelserbu scrie:
Val scrie:@Cornel Serbu

scoate-ma te rog din ecuatie...postarile mele sunt numai si numai pareri personale si cele de aici si cele de pe liga...faptul ca unele dintre aceste pareri coincid cu a unor opozanti de ai tai, e pur intamplator :D
Nu pot Cornele - iar ce scrii e pentru copii astia de curind veniti in joaca asta imbecila in care ne zbatem noi de ce vreme . Te rog nu imi insulta inteligenta ! Iar cind vorbesti de opozanti inseamna ca ai impresia ca am vreun proiect acum si zau ca nu e cazul ..

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

gabisandu scrie:Fratele meu niciodata campion, dezinformezi. Lui Gabi i-am zis cu varf si indesat. Mai reciteste topicul, vad ca esti selectiv. Si Gabi stie ca era pe foaie crapul, dealtfel a declarat-o de mai multe ori. Eu trebuia sa ma plang ca puteam fi furati. Nu am avut nici noroc si nici spate mai puternic decat baietii din Carping. Ne-am intalnit de 4 ori in acest campionat si i-am batut de fiecare data. Cum ti se pare ca noi am avut de 3 ori locul 1 si un loc 2? Asta nu ai vazut??? :roll: In acest campionat doar baietii de la Soimul ne-au batut.

Pe de alta parte te invit sa castigi CN macar odata, mergi tu la mondiale si apoi demonstreaza ca poti mai mult. Pana atunci doar vorbe...
stai linistit, baietel...era cat pe ce, dar mi-a dat cineva in spatele ala pe care l-ai avut tu acum si nu vrei sa recunosti...n-ai de unde sa stii, pe timpul ala nu auzise nimeni cat esti de bun :lol:

spune-mi totusi, de ce nu treci locul 12 la palmares, sau ti-ai dat seama ca ai ajuns la cm si in loc de fapte ai scos numai vorbe ???
Cornel Serbu
Friends Carp Team

gabisandu
Pescar de competitie

Mesaj de gabisandu »

cornelserbu scrie:stai linistit, baietel...era cat pe ce, dar mi-a dat cineva in spatele ala pe care l-ai avut tu acum si nu vrei sa recunosti...n-ai de unde sa stii, pe timpul ala nu auzise nimeni cat esti de bun :lol:
Stau linistit "tataie". Nu stiam ca trebuie sa fac plocoane la Cornel Serbu cand am intrat in CN, ca vezi Doamne concureaza de pe vremea cand eu mergeam in picioare pe sub pat. Cu prima ocazie iti aduc si ploconul. :D Sigur ca, totodata, inteleg frustrarea si inteleg motivatia rautatilor scrise de tine. Este greu de rumegat faptul ca niste moldoveni care au aparut prima data in CN anul trecut au reusit sa se califice 2 ani la rand la mondiale.
cornelserbu scrie:spune-mi totusi, de ce nu treci locul 12 la palmares, sau ti-ai dat seama ca ai ajuns la cm si in loc de fapte ai scos numai vorbe ???
Eu stiam ca fiecare isi trece in palmares cele mai bune reusite nu cele ma slabe. Nu am vazut inca pescar care sa se laude cu rezultate proaste.

PS - Ai ocolit raspunsul asupra rezultatelor. S-au vroiai sa castige cei pe care i-am batut de fiecare data. :roll:

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

gabisandu scrie:Stau linistit "tataie". Nu stiam ca trebuie sa fac plocoane la Cornel Serbu cand am intrat in CN, ca vezi Doamne concureaza de pe vremea cand eu mergeam in picioare pe sub pat. Cu prima ocazie iti aduc si ploconul. :D Sigur ca, totodata, inteleg frustrarea si inteleg motivatia rautatilor scrise de tine. Este greu de rumegat faptul ca niste moldoveni care au aparut prima data in CN anul trecut au reusit sa se califice 2 ani la rand la mondiale.

Eu stiam ca fiecare isi trece in palmares cele mai bune reusite nu cele ma slabe. Nu am vazut inca pescar care sa se laude cu rezultate proaste.

PS - Ai ocolit raspunsul asupra rezultatelor. S-au vroiai sa castige cei pe care i-am batut de fiecare data. :roll:
te-ai dilit, n-as avea nesimtirea sa cer cuiva sa se ploconeasca in fata mea pentru niciun motiv.

greu de rumegat nu e faptul ca niste moldoveni cum spui tu, niste pescari cum cred eu, s-au calificat la mondiale, ci faptul ca acolo au dat-o in bara si nu vor sa recunoasca

nu am ocolit nimic, dar am avut si eu favoritii mei in acest cn, lucru cat se poate de normal.

hai, noapte buna si aveti grija ce faceti in italia daca organizeaza tot apcr-u' calificarile :D
Cornel Serbu
Friends Carp Team

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

@ val

valerica, vezi ca si tu imi insulti inteligenta daca te gandesti ca n-as fi in stare sa am pareri personale.
Cornel Serbu
Friends Carp Team

gabisandu
Pescar de competitie

Mesaj de gabisandu »

Noapte buna.
P.S. - Te poti inscrie in Planet, poate vrei si tu sa mergi in Italia. :D

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “ASOCIATIA PESCARILOR DE CRAP DIN ROMANIA”