fratele meu mare campion, nu dezinformez, spun doar ce am citit pe aici, lui gabi tomulescu de ce nu ai curajul sa-i spui ca dezinformeaza ???...cat priveste bataia de joc fata de munca celorlalti...vezi ca arunci cu vorbele fara sa treci prin "ganditor" ...toti participantii au muncit, unii chiar mai mult ca voi cu o etapa, faptul ca ati avut mai mult noroc si spate mai puternic decat carpingul nu va face sa va credeti mai "muncitori"...din 2004 de cand se fac calificari ati reusit cel mai slab rezultat...de ce nu ti-l treci in cartea aia de vizita de la avatar ???gabisandu scrie: Nu dezinforma si nu iti bate joc de munca celorlalti indiferent de simpatiile si nemultumirile tale.
@ val
nu e nevoie sa-mi spui echipa...era ceva de genul echipa de fotbal a romaniei la cm '94 pastrand proportiile...pacat insa ca de la locul 2 au reusit unii sa ajunga pe 12
in rest, nu-i contesta nimeni ca pescari pe niciunul din cei 8 sau 9, pacat ca hagi nu e in stare sa ia un campionat in postura de antrenor si ca si altii, nu se lasa