Apel la membrii APCR

Moderator: andrei vladeanu

Scrie răspuns
petre iulian
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Apel la membrii APCR

Mesaj de petre iulian »

cornelserbu scrie:
gabi scrie:@Cornel Serbu

fi bun cu Gabi Sandu...e derutat.
derutat, derutat, dar cam intepat...sau poate nu-i intepat si ar trebui sa-l intepe cineva sa se mai desumfle... :D
---

la multi ani ! :wink:
Membru Fondator al Clubului Sportiv Green Lake

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

petre iulian scrie:la multi ani ! :wink:
multumesc, iulica, dar ziua mea e fix peste o luna...
Cornel Serbu
Friends Carp Team

gabisandu
Pescar de competitie

Mesaj de gabisandu »

gabi scrie:vezi ca iar ai deraiat...La Moara...ati fost pe 1 in visele tale ... Carping- 1+2+2 = 5 puncte; Planet- 1+2+3=6 puncte... (punctul de la Lates va calificat) asa ca mai subtire...
Dar punctele din spate nu le mai pui sau numai conteaza regulamentul? Ori vrei sa le pui doar la tine sau cand iti convine tie??? In concluzie noi am avut 7p si voi 7p iar noi cantitate mai multa, adica bataie se numeste. In rest, in fata ta, noi am castigat la scor.
P.S. - Ar fi trebuit si in celelalte etape sa-i bati pe baietii nostri, si sa recuperezi kg care le aveau in fata daca era asa de simplu.
cornelserbu scrie:derutat, derutat, dar cam intepat...sau poate nu-i intepat si ar trebui sa-l intepe cineva sa se mai desumfle... :D
Nu stiu, ca umflat nu sunt. Intepat da cand spui neadevaruri si jignesti munca baietilor.

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

gabisandu scrie:Nu stiu, ca umflat nu sunt. Intepat da cand spui neadevaruri si jignesti munca baietilor.
bai baiatule, vad ti-ai lut-o-n cap rau de tot...nu ti-e rusine sa faci astfel de afirmatii...nu a fost finala cu cantec de s-au scris zeci de pagini pe net ?...unde dracului vezi tu ca jigneste cineva munca baietilor, ti-am spus clar ca toti au muncit, unii mai mult ca voi chiar, dar daca-mi mai rastalmacesti cuvintele sa stii ca ne suparam...vezi-ti de campionatul tau national si cand vei castiga si un concurs in afara cn, mai stam de vorba...laudarosule !

si mai scuteste-ma de raspunsurile tale, chiar nu vreau sa ne mai bagam in seama, fiindca-ti lipseste ceva legat de simt

@ gabi

pe asta spui tu sa-l iau usor ???...glumesti, nu-i derutat, e doar ingamfat si atat !
Cornel Serbu
Friends Carp Team

gabisandu
Pescar de competitie

Mesaj de gabisandu »

cornelserbu scrie:- si cireasa de pe tort, finala unde apare un peste de 11 kile de nicaieri :lol:
Cine dracu a scris cele de mai sus??? Nu tu??? Tocmai ti-a scris Gabi ca era pe fisa. De unde a aparut de nicaieri? Asta nu este minciuna??? Nu te pisi pe munca noastra cand ne suspectezi de furt???
Finala a fost cu cantec doar in capul unor rauvoitori. Vreti sa dati cu orice pret in Andrei Vladeanu si m-ati gasit pe mine arma principala si anul asta cat si anul trecut.

P.S. - Da ce trebuie sa-mi fie rusine sa raspund la minciunile care se scriu pe forum??? Mai ramane sa ma pui si la colt ca mi-am permis sa-ti raspund. :oops:

P.S.2 - Stai linistit ca eu nu mai merg la nationale anul viitor si o sa ne intalnim la concursuri private. Pentru ca vad astea sunt mai presus decat CN acum. Nici-o problema...
Ultima oară modificat Sâm Noi 27, 2010 10:09 de către gabisandu, modificat 1 dată în total.

Genes Florin
pescar de competitie

Mesaj de Genes Florin »

cornelserbu scrie:
gabisandu scrie:Nu stiu, ca umflat nu sunt. Intepat da cand spui neadevaruri si jignesti munca baietilor.
bai baiatule, vad ti-ai lut-o-n cap rau de tot...nu ti-e rusine sa faci astfel de afirmatii...nu a fost finala cu cantec de s-au scris zeci de pagini pe net ?...unde dracului vezi tu ca jigneste cineva munca baietilor, ti-am spus clar ca toti au muncit, unii mai mult ca voi chiar, dar daca-mi mai rastalmacesti cuvintele sa stii ca ne suparam...vezi-ti de campionatul tau national si cand vei castiga si un concurs in afara cn, mai stam de vorba...laudarosule !

si mai scuteste-ma de raspunsurile tale, chiar nu vreau sa ne mai bagam in seama, fiindca-ti lipseste ceva legat de simt

@ gabi

pe asta spui tu sa-l iau usor ???...glumesti, nu-i derutat, e doar ingamfat si atat !
Nea Cornele NU te mai lua de Gabi Sandu, facem o poezie......... :lol: :lol: :lol:
Balta Puiesti

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

Genes Florin scrie:Nea Cornele NU te mai lua de Gabi Sandu, facem o poezie......... :lol: :lol: :lol:
nu ma mai iau, florine, facem si-o poezie daca vrei, dar nu despre pescuit, caci iar intelege fiecare ce vrea...

baga ! :lol:
Cornel Serbu
Friends Carp Team

gabisandu
Pescar de competitie

Mesaj de gabisandu »

Inainte de finala m-am certat crunt cu Andrei. Doua ore am tipat unul la altul la telefon. Pana in ultima zi de concurs nici nu ne-am vorbit, asta ca sa stie si ceilalti care isi inchipuie ca a facut ceva pentru a ne ajuta. Omul a fost corect cu toata lumea.

P.S. - Andrei aveai dreptate.

Gabi Tomulescu

Mesaj de Gabi Tomulescu »

gabisandu scrie: Dar punctele din spate nu le mai pui sau numai conteaza regulamentul? Ori vrei sa le pui doar la tine sau cand iti convine tie??? In concluzie noi am avut 7p si voi 7p iar noi cantitate mai multa, adica bataie se numeste. In rest, in fata ta, noi am castigat la scor.
P.S. - Ar fi trebuit si in celelalte etape sa-i bati pe baietii nostri, si sa recuperezi kg care le aveau in fata daca era asa de simplu.
de regulament vorbesti?...tu? pai tocmai voi care v-ati bagat ... in el de regulament?

in fata mea ati castigat la scor...????
...da, la Tancabesti si la Lates am fost intrecut de echipa Cristi Andronic - Daniel Zoita ( Planet Carp) care au iesit pe 1 si noi pe 2.
la asta te refereai?
le-am strans mana si i-am felicitat de fiecare data...intreaba-i.

da ce importanta are lucrul asta pentru tine personal ?
The One Team Romania
Event Promoter IBCC

Pasa

Mesaj de Pasa »

bai ................. nu mai vorbi si lasane ca te faci de ris
A.V.P.S. SOIMUL
BRONZUL NATIONAL 2010

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “ASOCIATIA PESCARILOR DE CRAP DIN ROMANIA”