@Limax - e corect rationamentul tau cu sprijinul intr-un concurs . Asta fac si alte echipe , nu numai echipa Senzor .
Aia cu baltile e un pic gresit interpretata . Iti dau exemplul Darvariului - la Cupa Pelicanul editia II sunt 70 locuri de concurs . Cite veri iti trebuie sa poti pescuii macar pe 1/4 din locurile de pescuit de aici ? Specificul baltii e altul pe fiecare crac din Y . Nu e corect sa spui ca se stiu baltile ( poate Perisul nu mai are secrete pentru nimeni din bucuresteni , cu toate ca si aici te doare mintea ce se intimpla cu echipe cu pretentii ) .
Pina la urma se ajunge la valoare , tactica si rutina la fiecare concurs .
Si cum valoarea e limitata si e data de Dumnezeu cu linguritza - de aia se ajunge ca anumite nume sa apara mereu printre primii clasati .
De aia si insist eu pe acest Forum - ca avem privilegiul sa stam de vorba cu cei mai buni dintre cei buni . Exploatati acest privilegiu .
Te-am vazut ca esti tentat sa cazi in patima scrisului despre orice . Acum este un moment in care "s-a cazut la pace" si nu se mai ia nimeni de noii veniti - dar te asigur ca dupa o postare ca a ta despre Fox seria 5 - scrisa dupa prospecte - ai fi fost luat in "caterinca" imediat .

Daca veneai si spuneai - folosesc Fox seria 5 legat cu nu stiu ce fir de macar 1 sezon si am observat urmatoarele - sa stii ca ai fi fost imediat bagat in dicutie si stors de informatie . Asa e sistemul aici si daca te adaptezi e super OK . Pe alt Forum poti scrie ce vrei - ca si asa putini inteleg acolo ce se scrie - inclusiv administratorul !