BLATURI, CONCURSURI.........SI BANI ??????????????

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

particularu

BLATURI, CONCURSURI.........SI BANI ??????????????

Mesaj de particularu »

DE CE DOAR CATEVA ECHIPE DIN ROMANIA CASTIGA MAJORITATE CONCURSURILOR DE CRAP , DE CE .............?
AHA....... E BLAT :shock: :D :D :D
AVEM DOVEZI !!!!!!!!!!!!!!
LUMEA VORBESTE ...... DAR NU TIPA !!!!!!!!

de ceeeeeeeeeeeeeeeeee ?????????????????
MAFIAAAAAAAAAAAAA ........ BUG
HOOOOOOOOOOOOOOOOOO

VA PUTETI ASCUNDE DAR NU PUTETI FUGI .......

AVEM SATELITI PE ORBITA ....!!!
PANA SI CRAPI POT VORBI DACA E CAZUL ..... SI .................
A VENIT VREME SA RUPEM TACEREA .......
GATA CU BLATURILE , GATA CU FURACIUNILE......!!!!!!!!!!!!!

DAN DIACONESCU IN DIRECT

Limax
Puncte: 0

Mesaj de Limax »

Echipele care castiga in general au si posibilitatea sa se antreneze pe batile respective, asta este un punct in plus astfel cunoscand preferintele pestilor de acolo. In momentul in care stii ce prefera pestele de acolo, nu mai trebuie sa investesti in 2 sau 3 tipuri de boilies ci numai in unul dar de calitate foarte buna.
Apoi in general echipele care castiga merg in general de la 3 echipe in sus impreuna pe acelas lucru, asta inseamna ca peste in miscare daca a mancat din patul echipei unu, cand deja ajunge la echipa doi cunoaste boilisul respectiv deja si stie ca e bun. Apoi daca ehipa 3 este in pozitie buna sa inchida concurenta periculoasa cu un baraj de nada si daca-si compromite sansele de castig o face pentru ca lucreaza impreuna.
Dupa parerea mea nu este vorba despre mafie ci despre organizare minutioasa si putere financiara, ca nu-i jucarie sa platesti taxele, sa inarmezi cu boilies si sa suporti cheltuielile pentru cateva echipe la concursuri pe baltile consacrate.

Atentie aceasta este doar o opinie personala.
Nu ne este frica de munca, stim sa ne ferim de ea!

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

@ limax

Daca tot ai explicatii la toate da-mi si mie raspuns la cateva intrebari:

de ce in ultimii ani Valentino Rossi castiga aproape toate concursurile de GP
de ce in ultimii ani acelasi lucru se intampla cu Michael Shumacher in F1

de ce Eddy Mercks a batut de cinci ori consecutiv Turul Frantei si tot de atatea ori si tot consecutiv Turul Italiei la ciclism

de ce echipa Senzor a castigat locul 1 anul trecut in Ungaria(facand si un record mondial) pe o balta pe care nu o mai vazusera , in conditiile in care restul echipelor participante mai pescuisera in acel lac
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

Limax

Mesaj de Limax »

Ai fost la pescuit vreodata in ungaria? Acolo toate baltile ordinare au peste comparabil cu carpodroamele noastre consacrate. Maghiarii nu au nevoie sa stie chestii foarte avansate despre pescuit si nici nu stiu, am fost in magazine de profil care erau chiar bine dotate in domeniu, dar habar n-au ce sunt aditivi mixuri etc cu toate ca le aveau de vanzare, pentru ca nu au nevoie. Nici cu UK nu poti compara pentru ca nu se prea au cu C&R in Ungaria, deci pestele nu prea apuca sa prinda frica de boilisuri si monturi. In Ungaria se populeaza in prostie tot ce este apa, de stat sau privata.
Si nu am tote raspunsurile, ci am opinii.

Vizitator

Mesaj de Vizitator »

@ cristi y

nu mi-o lua in nume de rau...exemplele cu shumacher shi mai ales cu rossi si poate si amstrong sunt f bune...dar nu m-as grabi sa aseman senzor cu rossi, nu inca cel putin....e drum lung....oricum vreau sa spun ca eu sunt unul din cel ce va urmareste si apreciaza. desi am mai auzit de la unu altu ca in ungaria ati castigat cu " nush ce magarii" eu nu m-am indoit si cred in continuare in valoarea voastra! mi-ar place sa fiu in pantofii vostri!!! sincer

Vizitator

Mesaj de Vizitator »

@ particularu

cainii latra caravana trece.......incearca la alta masa!

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

@Limax

Intamplator (sau poate nu intamplator) am facut parte din echipa care anul trecut la Maconka a castgat concursul cu 1016kg si peste o luna merg la Haromfa la cel mai mediatizat concurs de la ei...si mai fac parte dintre echipele acelea care dubios se claseaza printre primele la concursurile interne
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

@Yamaha

pai e clar - faci parte din mafia concursurilor de crap ! :lol: :lol: :lol: :lol:
Tu si acolitii tai :lol: :lol:

Limax

Mesaj de Limax »

Cristi Y scrie:@Limax

Intamplator (sau poate nu intamplator) am facut parte din echipa care anul trecut la Maconka a castgat concursul cu 1016kg si peste o luna merg la Haromfa la cel mai mediatizat concurs de la ei...si mai fac parte dintre echipele acelea care dubios se claseaza printre primele la concursurile interne
Citeste te rog postarile pana la capat. Am zis ca NU ESTE VORBA DESPRE MAFIE cum sponea "particularu" ci de o organizare minutioasa si putere financiara. In al doilea rand era vorba in topic de concursurile din Romania, si nu am spus ca ai ajuns intr-un mod dubios in vreo echipa, pentru ca nu te cunosc si n-am de unde sti in ce mod ai ajuns in vreo echipa. Dar te rog sa-mi spui cate partide de pescuit faci pe parcursul anului la Hobaia, Darvari, etc fata de o echipa din nordul tarii care in cel mai bun caz reuseste sa ajunga la un concurs. Iar daca sunteti trei echipe sau cinci echipe Senzor in acelas concurs este normal sa va sprijiniti tehnic intre voi atata timp cat nu incalcati regulile, ca doar n-o sa lucrati unul impotriva altuia.
Eu sunt de parere ca planificarea si organizarea minutioasa inainte de concurs este un punct forte care va ajuta.
Daca m-am inselat imi pare rau, de aceea am specificat la sfarsitul primei postari ca exprim o opinie personala.

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

@Limax - e corect rationamentul tau cu sprijinul intr-un concurs . Asta fac si alte echipe , nu numai echipa Senzor .
Aia cu baltile e un pic gresit interpretata . Iti dau exemplul Darvariului - la Cupa Pelicanul editia II sunt 70 locuri de concurs . Cite veri iti trebuie sa poti pescuii macar pe 1/4 din locurile de pescuit de aici ? Specificul baltii e altul pe fiecare crac din Y . Nu e corect sa spui ca se stiu baltile ( poate Perisul nu mai are secrete pentru nimeni din bucuresteni , cu toate ca si aici te doare mintea ce se intimpla cu echipe cu pretentii ) .
Pina la urma se ajunge la valoare , tactica si rutina la fiecare concurs .
Si cum valoarea e limitata si e data de Dumnezeu cu linguritza - de aia se ajunge ca anumite nume sa apara mereu printre primii clasati .
De aia si insist eu pe acest Forum - ca avem privilegiul sa stam de vorba cu cei mai buni dintre cei buni . Exploatati acest privilegiu .
Te-am vazut ca esti tentat sa cazi in patima scrisului despre orice . Acum este un moment in care "s-a cazut la pace" si nu se mai ia nimeni de noii veniti - dar te asigur ca dupa o postare ca a ta despre Fox seria 5 - scrisa dupa prospecte - ai fi fost luat in "caterinca" imediat . :lol: :lol:
Daca veneai si spuneai - folosesc Fox seria 5 legat cu nu stiu ce fir de macar 1 sezon si am observat urmatoarele - sa stii ca ai fi fost imediat bagat in dicutie si stors de informatie . Asa e sistemul aici si daca te adaptezi e super OK . Pe alt Forum poti scrie ce vrei - ca si asa putini inteleg acolo ce se scrie - inclusiv administratorul ! :lol: :lol:

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”