Am aparut !

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
andrei vladeanu
Veteran
Puncte: 0

Re: Am aparut !

Mesaj de andrei vladeanu »

pai asta ziceam si eu.
numai ca, din pacate pt. tine si alte mumii, ce mi se ia mie nu se aduga pe cimitir.
acolo, tot laturi.
The One Team

andrei vladeanu
Veteran

cornelserbu scrie: vad ca esti ahtiat sa citesti "cimitirul elefantilor"...mda, poate inveti dracului sa respecti oamenii
:D :D :D

adica cimitirul a ajuns un fel de ghid de respectat oamenii??
hahaha
cat de tare e asta...
:D
The One Team

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

andrei vladeanu scrie::D :D :D

adica cimitirul a ajuns un fel de ghid de respectat oamenii??
hahaha
cat de tare e asta...
:D
pai am specificat, "oamenii"...ce te face sa crezi ca faci parte din aceasta categorie ??? faptul ca ma faci pe mine mumie si imbalsamat ar trebui sa-ti explice de la sine chestia asta...mai ales ca mumia "bine" imbalsamata cu alcool, iti mai traga din cand in cand cate o bataie...pe balta bine-nteles :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol:
Cornel Serbu
Friends Carp Team

andrei vladeanu
Veteran

tu ar trebui sa te bati singur si nici atunci nu ti-ai spala pacatele...
cum iti permiti sa-l iei pe baiatul ala asa (dani hentiu), iar apoi sa vorbesti de respect?!
The One Team

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

andrei vladeanu scrie:tu ar trebui sa te bati singur si nici atunci nu ti-ai spala pacatele...
cum iti permiti sa-l iei pe baiatul ala asa (dani hentiu), iar apoi sa vorbesti de respect?!
scumpule, pacatele mele incap intr-un pahar, ale tale se pare ca au dat afara din butoi, iar la pescuit caci despre asta era vorba, nu ma pot bate singur

cum isi permite putoiul ala sa ironizeze un site ???
Cornel Serbu
Friends Carp Team

andrei vladeanu
Veteran

cornelserbu scrie:[faptul ca ma faci pe mine mumie si imbalsamat ar trebui sa-ti explice de la sine chestia asta...:
te fac asa ca un raspuns ironic la marlaniile si dejectiile pe care le debitezi cu fiecare ocazie.
un raspuns timid, de altfel.
te faca asa pe fata, cu numele meu.
sau ai prefera sa te iau cu stimate domn - gen apv-istul sef pe cimitir - iar apoi sa te rup cu clonele?!?
ps nu am nicio clona
ps 2 groparul sef face deja o virtute din asta. sau - ma rog - o necesitate.
The One Team

Dani Hentiu

Mesaj de Dani Hentiu »

Domnule Serbu, totusi nu vreti sa va adresati ceva mai amiabil. Putoi nu cred ca mai sunt ca am o varsta si chiar daca sunteti mai invarsta ca mine cu ceva zeci de ani eu nu m-am adresat in ceea ce va priveste pe dvs. cu ''mos, paralizat, mumie, imbacsit'' etc. si asta nu ca mi-ar fi greu dar totusi, nu ne-am tras de sireturi si parca nu mi-ar sta bine ( deocamdata)

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

Dani Hentiu scrie:Domnule Serbu, totusi nu vreti sa va adresati ceva mai amiabil. Putoi nu cred ca mai sunt ca am o varsta si chiar daca sunteti mai invarsta ca mine cu ceva zeci de ani eu nu m-am adresat in ceea ce va priveste pe dvs. cu ''mos, paralizat, mumie, imbacsit'' etc. si asta nu ca mi-ar fi greu dar totusi, nu ne-am tras de sireturi si parca nu mi-ar sta bine ( deocamdata)
daca-ti vedeai de treaba nu s-ar fi ajuns aici...in rest, multumeste-te cu faptul ca esti singurul responsabil pentru ce ti-am spus si incearca sa te opresti.

nu cred ca nu ti s-a aratat amabilitate atata timp cat ai fost la randul tau amabil, dar daca ai sarit calul, suporta consecintele...
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Dani Hentiu

Mesaj de Dani Hentiu »

Ok, ma opresc, daca inca prin ceea ce am scris pe situl ligii vi se pare o jignire personala ( sunteti singurul) e clar ca nu scriem si citim in aceasi limba

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

andrei vladeanu scrie:te fac asa ca un raspuns ironic la marlaniile si dejectiile pe care le debitezi cu fiecare ocazie.
un raspuns timid, de altfel.
rad si curcile cand aud de "timiditatea" lui vladeanu...cat priveste marlaniile si dejectiile de care vorbesti, seamana mai mult a autocritica :D
Cornel Serbu
Friends Carp Team

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”