Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
cornelserbu scrie: vad ca esti ahtiat sa citesti "cimitirul elefantilor"...mda, poate inveti dracului sa respecti oamenii
pai am specificat, "oamenii"...ce te face sa crezi ca faci parte din aceasta categorie ??? faptul ca ma faci pe mine mumie si imbalsamat ar trebui sa-ti explice de la sine chestia asta...mai ales ca mumia "bine" imbalsamata cu alcool, iti mai traga din cand in cand cate o bataie...pe balta bine-ntelesandrei vladeanu scrie:![]()
![]()
![]()
adica cimitirul a ajuns un fel de ghid de respectat oamenii??
hahaha
cat de tare e asta...
scumpule, pacatele mele incap intr-un pahar, ale tale se pare ca au dat afara din butoi, iar la pescuit caci despre asta era vorba, nu ma pot bate singurandrei vladeanu scrie:tu ar trebui sa te bati singur si nici atunci nu ti-ai spala pacatele...
cum iti permiti sa-l iei pe baiatul ala asa (dani hentiu), iar apoi sa vorbesti de respect?!
te fac asa ca un raspuns ironic la marlaniile si dejectiile pe care le debitezi cu fiecare ocazie.cornelserbu scrie:[faptul ca ma faci pe mine mumie si imbalsamat ar trebui sa-ti explice de la sine chestia asta...:
daca-ti vedeai de treaba nu s-ar fi ajuns aici...in rest, multumeste-te cu faptul ca esti singurul responsabil pentru ce ti-am spus si incearca sa te opresti.Dani Hentiu scrie:Domnule Serbu, totusi nu vreti sa va adresati ceva mai amiabil. Putoi nu cred ca mai sunt ca am o varsta si chiar daca sunteti mai invarsta ca mine cu ceva zeci de ani eu nu m-am adresat in ceea ce va priveste pe dvs. cu ''mos, paralizat, mumie, imbacsit'' etc. si asta nu ca mi-ar fi greu dar totusi, nu ne-am tras de sireturi si parca nu mi-ar sta bine ( deocamdata)
rad si curcile cand aud de "timiditatea" lui vladeanu...cat priveste marlaniile si dejectiile de care vorbesti, seamana mai mult a autocriticaandrei vladeanu scrie:te fac asa ca un raspuns ironic la marlaniile si dejectiile pe care le debitezi cu fiecare ocazie.
un raspuns timid, de altfel.