Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Val scrie:@Cornel Serbu
ma bucur ca mi-ai inteles mesajul . In mod normal te sunam , dar acum cu inregistrarile astea ti-e si frica sa mai suni pe cineva ..![]()
Bine ca au batut fetele astazi !!!! Hai Romania .
andrei vladeanu scrie:totusi,cornelserbu scrie:ati pus componentii lotului intr-o pozitie fara iesire propunandu-le la vedere sa donati banii...
intelege - pt numele lui D-zeu - ca lotul national nu avea absolut nicio cadere sa decida destinatia acelor bani.
1. ii lauzi realizarile, realizari care cred ca s-au sters cu buretele o data cu fapta reprobabila pe care a comis-o (bine, sunt inca multi care-l lauda pe ceausescu...)andrei vladeanu scrie:ce inseamna ca-l sustin?
eu zic doar ca la omul asta a avut ce sa se stearga cu buretele. daca s-a sters. atat.cornelserbu scrie:1. ii lauzi realizarile, realizari care cred ca s-au sters cu buretele o data cu fapta reprobabila pe care a comis-o (bine, sunt inca multi care-l lauda pe ceausescu...)andrei vladeanu scrie:ce inseamna ca-l sustin?
.
ce rost are sa-ti mai spun ce doresc atunci cand tu te eschivezi in fata raspunderii si ne pui pe noi sa ne adresam justitiei daca nu ne convine ceva la vechiul apcr (asta a fost la intalnirea solicitata de tine pentru a convinge liga sa-si retraga acuzatiile de la agvps), iar pe de alta parte, cand e vorba de bani, apcr-ul nou se confunda cu cel vechi si face ce vrea cu banii cului din urma...pai asta doresc, mai omule, sa lasati o data fatarnicia si fariseismul la o parte si sa puneti pescarul acolo unde trebuie, pe primul loc, inaintea intereselor voastre meschine, e clar acumandrei vladeanu scrie:tu ce doresti?
de ce sunt fatarnic, infumurat si fariseu?cornelserbu scrie:ce rost are sa-ti mai spun ce doresc atunci cand tu te eschivezi in fata raspunderii si ne pui pe noi sa ne adresam justitiei daca nu ne convine ceva la vechiul apcr (asta a fost la intalnirea solicitata de tine pentru a convinge liga sa-si retraga acuzatiile de la agvps), iar pe de alta parte, cand e vorba de bani, apcr-ul nou se confunda cu cel vechi si face ce vrea cu banii cului din urma...pai asta doresc, mai omule, sa lasati o data fatarnicia si fariseismul la o parte si sa puneti pescarul acolo unde trebuie, pe primul loc, inaintea intereselor voastre meschine, e clar acumandrei vladeanu scrie:tu ce doresti?![]()
![]()
![]()
cu asta am incheiat discutia cu tine...mi-e greu sa ma abtin in fata infumurarii tale si mi-e frica sa nu rabufnesc mai tare...noapte buna !
imi pare f rau daca asa s-a intamplat.Zarguzon Adi scrie: Din pacate din cauza ta dupa Rosioru a ramas doar un gust amar, mai precis gustul hotiei.