Am aparut !

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
andrei vladeanu
Veteran
Puncte: 0

Re: Am aparut !

Mesaj de andrei vladeanu »

ce inseamna ca-l sustin?
The One Team

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

Val scrie:@Cornel Serbu

ma bucur ca mi-ai inteles mesajul . In mod normal te sunam , dar acum cu inregistrarile astea ti-e si frica sa mai suni pe cineva .. :lol: :lol:
Bine ca au batut fetele astazi !!!! Hai Romania .
:lol: :lol: :lol: misto asta cu telefonul, dar la mine e mai problematic...m-a pus dracu' sa-mi iau un smart-phone si ma uit la el ca la felul 14... :D :D :D

bravo fetele...pacat ca am pierdut ieri !
Cornel Serbu
Friends Carp Team

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

andrei vladeanu scrie:
cornelserbu scrie:ati pus componentii lotului intr-o pozitie fara iesire propunandu-le la vedere sa donati banii...
totusi,
intelege - pt numele lui D-zeu - ca lotul national nu avea absolut nicio cadere sa decida destinatia acelor bani.

Campionatul national 2009 a avut ca organizatori de etapa mai multe cluburi .
Scopul organizarii etapelor -----desemnarea campionilor nationali,formarea lotului national pt campionatul mondial din Franta si strangerea de fonduri pentru deplasarea lotului national la campionatul mondial din Franta .
Banii au fost stransi de organizatorii de etapa ,au platit arbitrajul si alte cheltuieli ,au mai facut rost si de cate un sponsor si au dat niste premii iar restul banilor au fost dati de catre cluburile organizatoare in contul apcr CU DESTINATIA EXPRESA ''DEPLASAREA LOTULUI NATIONAL IN FRANTA .
DACA ACESTI BANI NU SAU CHELTUIT DIN MOTIVE DE FURT ......UNDE TREBUIE SA AJUNGA ACESTI BANI DUPA CE SE RECUPEREAZA DE LA AUTORUL FURTULUI :!: :!: :!: EU CRED CA LA ORGANIZATORI IN CONT IAR DE AICI MAI DEPARTE LA LOTUL NATIONAL 2009,NICIDECUM SA RAMANA LA APCR ,DEOARECE ACESTA NICI NU EXISTA LA MOMENTUL ALA PE PERSOANA JURIDICA SI NICI NU A DEPUS VREUN EFORT PENTRU EI :!: :!:
FAPTA SE NUMESTE INSUSIRE DE BUNURI NECUVENITE :idea:
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

andrei vladeanu scrie:ce inseamna ca-l sustin?
1. ii lauzi realizarile, realizari care cred ca s-au sters cu buretele o data cu fapta reprobabila pe care a comis-o (bine, sunt inca multi care-l lauda pe ceausescu...)
2. si poate cel mai important, vrei sa-l reinventezi...te-am citit cand l-ai scos la interviu la sfarsitul cn.
3. nu mai stiu...se vede de la o posta si gata.
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Zarguzon Adi
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Zarguzon Adi »

Andrei Vladeanu este cel mai corect om din lumea crapista; sub conducerea lui fenomenul va avea un viitor luminos .singurul viciu pe care il are este ca orice ban primit nu mai este restituit .

andrei vladeanu
Veteran

cornelserbu scrie:
andrei vladeanu scrie:ce inseamna ca-l sustin?
1. ii lauzi realizarile, realizari care cred ca s-au sters cu buretele o data cu fapta reprobabila pe care a comis-o (bine, sunt inca multi care-l lauda pe ceausescu...)
.
eu zic doar ca la omul asta a avut ce sa se stearga cu buretele. daca s-a sters. atat.

tu ce doresti?
The One Team

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

andrei vladeanu scrie:tu ce doresti?
ce rost are sa-ti mai spun ce doresc atunci cand tu te eschivezi in fata raspunderii si ne pui pe noi sa ne adresam justitiei daca nu ne convine ceva la vechiul apcr (asta a fost la intalnirea solicitata de tine pentru a convinge liga sa-si retraga acuzatiile de la agvps), iar pe de alta parte, cand e vorba de bani, apcr-ul nou se confunda cu cel vechi si face ce vrea cu banii cului din urma...pai asta doresc, mai omule, sa lasati o data fatarnicia si fariseismul la o parte si sa puneti pescarul acolo unde trebuie, pe primul loc, inaintea intereselor voastre meschine, e clar acum :?: :?: :?:

cu asta am incheiat discutia cu tine...mi-e greu sa ma abtin in fata infumurarii tale si mi-e frica sa nu rabufnesc mai tare...noapte buna !
Cornel Serbu
Friends Carp Team

andrei vladeanu
Veteran

cornelserbu scrie:
andrei vladeanu scrie:tu ce doresti?
ce rost are sa-ti mai spun ce doresc atunci cand tu te eschivezi in fata raspunderii si ne pui pe noi sa ne adresam justitiei daca nu ne convine ceva la vechiul apcr (asta a fost la intalnirea solicitata de tine pentru a convinge liga sa-si retraga acuzatiile de la agvps), iar pe de alta parte, cand e vorba de bani, apcr-ul nou se confunda cu cel vechi si face ce vrea cu banii cului din urma...pai asta doresc, mai omule, sa lasati o data fatarnicia si fariseismul la o parte si sa puneti pescarul acolo unde trebuie, pe primul loc, inaintea intereselor voastre meschine, e clar acum :?: :?: :?:

cu asta am incheiat discutia cu tine...mi-e greu sa ma abtin in fata infumurarii tale si mi-e frica sa nu rabufnesc mai tare...noapte buna !
de ce sunt fatarnic, infumurat si fariseu?
pt ca afirm ca rosioru lasa ceva in urma iar tu si tot cimitirul ati trecut ca gasca prin apa (eventual apa de la darvari)?

sa fie clar. eu nu am solicitat nicio intalnire pt a convinge liga sa-si retraga acuzatiile de la agvps, termina cu minciunile.
The One Team

Zarguzon Adi
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Zarguzon Adi »

de ce sunt fatarnic, infumurat si fariseu?
pt ca afirm ca rosioru lasa ceva in urma iar tu si tot cimitirul ati trecut ca gasca prin apa (eventual apa de la darvari)?

sa fie clar. eu nu am solicitat nicio intalnire pt a convinge liga sa-si retraga acuzatiile de la agvps, termina cu minciunile.[/quote]

Din pacate din cauza ta dupa Rosioru a ramas doar un gust amar, mai precis gustul hotiei.

andrei vladeanu
Veteran

Zarguzon Adi scrie: Din pacate din cauza ta dupa Rosioru a ramas doar un gust amar, mai precis gustul hotiei.
imi pare f rau daca asa s-a intamplat.
totusi, si amarul e un gust.
voi sunteti insipizi ca apa.
The One Team

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”