Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
Tu ai o problema cu citit postarile, mimeni nu a spus ca v-ati aranjat concursuri.Cristi Y scrie:@ florin plesu
nici pe departe nu am avut intenti de a face o asemanare intre rossi si senzori , este vorba doar de fenomenul in sine , adica faptul ca exista o scara a valorii , dar in pescuit nu stiu ce se intampla ca este pus inaintea recunoasterii acestei scari tendinta de a acuza de frauda a celor ce se claseaza in frunte...de fapt cred ca este o grupare marcata de tendinte paranoice care nu accepta infrangerea si creeaza aceasta stare
o minte rationala poate analiza si realiza ca este ilogic sa furi concurs dupa concurs in tara , sa reusesti sa furi concursuri si prin strainatate , sa reusesti sa te clasezi si de doua ori pe un podium mondial sa fi acuzat in continuare dar fara sa existe argumente
am auzit ca si anul acesta au aparut deja zvonuri care vehiculeaza prin gurile unor mahalagii din carpfishingul romanesc cum ca deja senzorii si-au aranjat rezultatele concursurilor care urmeaza
Mare gradina si multi dobitoci haladuiesc prin ea !