BLATURI, CONCURSURI.........SI BANI ??????????????

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

@ florin plesu

nici pe departe nu am avut intenti de a face o asemanare intre rossi si senzori , este vorba doar de fenomenul in sine , adica faptul ca exista o scara a valorii , dar in pescuit nu stiu ce se intampla ca este pus inaintea recunoasterii acestei scari tendinta de a acuza de frauda a celor ce se claseaza in frunte...de fapt cred ca este o grupare marcata de tendinte paranoice care nu accepta infrangerea si creeaza aceasta stare

o minte rationala poate analiza si realiza ca este ilogic sa furi concurs dupa concurs in tara , sa reusesti sa furi concursuri si prin strainatate , sa reusesti sa te clasezi si de doua ori pe un podium mondial sa fi acuzat in continuare dar fara sa existe argumente

am auzit ca si anul acesta au aparut deja zvonuri care vehiculeaza prin gurile unor mahalagii din carpfishingul romanesc cum ca deja senzorii si-au aranjat rezultatele concursurilor care urmeaza

Mare gradina si multi dobitoci haladuiesc prin ea !
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

Limax
Puncte: 0

Mesaj de Limax »

Cristi Y scrie:@ florin plesu

nici pe departe nu am avut intenti de a face o asemanare intre rossi si senzori , este vorba doar de fenomenul in sine , adica faptul ca exista o scara a valorii , dar in pescuit nu stiu ce se intampla ca este pus inaintea recunoasterii acestei scari tendinta de a acuza de frauda a celor ce se claseaza in frunte...de fapt cred ca este o grupare marcata de tendinte paranoice care nu accepta infrangerea si creeaza aceasta stare

o minte rationala poate analiza si realiza ca este ilogic sa furi concurs dupa concurs in tara , sa reusesti sa furi concursuri si prin strainatate , sa reusesti sa te clasezi si de doua ori pe un podium mondial sa fi acuzat in continuare dar fara sa existe argumente

am auzit ca si anul acesta au aparut deja zvonuri care vehiculeaza prin gurile unor mahalagii din carpfishingul romanesc cum ca deja senzorii si-au aranjat rezultatele concursurilor care urmeaza

Mare gradina si multi dobitoci haladuiesc prin ea !
Tu ai o problema cu citit postarile, mimeni nu a spus ca v-ati aranjat concursuri.
Nu ne este frica de munca, stim sa ne ferim de ea!

cornel rosioru
maestru emerit

Mesaj de cornel rosioru »

@Limax

Daca te uiti la programele competitionale din ultimii ani , ai sa constati ca au fost concursuri cam din 2 in 2 saptamini.
Hai sa luam anul acesta:
Incepe cu Tincabestiul, Perisul, la 2 saptamini Dirvati, La alte 2 Hobaia.
Urmeaza Campionatul National pina pe 13 august.
La sfirsitul lui august incep concursurile din toamna care care sunt programate cam tot la 2 saptamini.
Un Bucurestean care merge la toate concursurile pescuieste o data s-au de doua ori pe fiecare balta.
Dupa cum vezi nici noi nu avem timp sa pescuim prea mult pe o singura balta.
Cornel Rosioru ,
ASOCIATIA PESCARILOR DE CRAP DIN ROMANIA. www.crapmania.ro

Vizitator

Mesaj de Vizitator »

@ cristi
asha suntem noi latinii, laudarosi, aroganti si invidiosi....incep ssa cred asta din ce in ce mai mult....la firma unde am lucrat ceva timp in urma, erau trei mari cretini....un italian (no 1), un spaniol, si subsemnatul. asta in viata de zi cu zi, nu neaparat ca are ceva cu pescuitul. latinii comparativ cu anglo-saxonii sunt MUUUUULT mai impulsivi si iuti la manie! asha explic eu atata invidie.....unde englezii se felicita si se promoveaza unii pe altii, romanii se mananca...... :oops:

Vizitator

Mesaj de Vizitator »

@ limax
au zis altii nu tu!

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

eu nu am nici o problema de nici un fel...nu te-am acuzat pe tine de nimic ci i-am raspuns lui florin plesu si am reluat in discutie o problema care o au unii

cu asta am incheiat si anul asta adopt alta strategie , cine-mi rosteste numele critic ori argumenteaza ori i-l ard rau...unul deja are programare

END OF TOPIK
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

Vizitator

Mesaj de Vizitator »

:lol: :lol: :lol: si eu care am deschis ochii mari sa vad ce strategie adopti.... :lol:

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

@Florin

pai hai sa-ti zic eu de unde provine detasarea asta occidentala , mai ales pe spirit anglo-saxon . Au stapinit lumea citeva secole , au beneficiat de tot ce era nou la preturi mici ( practic de contrabanda ! ) , traiesc si acum cu impresia ca Occidentul este inceputul si sfarsitul civilizatiei umane . Nu s-au balacarit cu turcii , nu au avut neveste ..... de tatari sau mongoli, au stat linistiti la adapostul catolicismului sau Insulei , totul e cool , ca la ei nu au ajuns nenorocirile ! Astia mai din marginea Europei -spanioli si portughezi , atacati de mauri , grecii agasati de islamism , romani si bulgarii bagati la inaintare pentru turci , tatari si comunisti , etc suntem popore salbatice "fara civilizatie" . Pai 90 % din civilizatia lor se datoreaza noua si se pare ca de la o vreme inteleg si ei treaba asta . Am preluat noi toate obiceiurile de cacat si ne-au lasat sa avem timp sa le invatam si acum ne reproseaza ca nu ne ridicam la nivelul lor .
Iti spun eu ca ma ocup de comert si transport international - de ce prosti ma lovesc pe la astia cu pretentii din UE - mi-e greata de afaceri . Asa angajati cretini eu nu tineam nici 3 zile la mine la firma ! Ne-om scobi noi in nas la masa dar stim sa facem treaba atunci cind cascavalul e aproape !

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

@Cristi Yamaha

pe cine ai programat fratioare ???? :lol: :lol: :lol: :lol:

Vizitator

Mesaj de Vizitator »

@ val
sa inteleg ca suntem stresati genetic??? o fi functionara de la banca din romania mai capabila, da zimbetul si felul in care-ti vb functionara ,indianca, de la o banca englezeasca, face mai mult dacat grimasa de dispret si competenta romancei....
uite...merge vb printre englezi... polonezele bulgaroaicele si romancele, de aici, sunt inabordabile si increzute...dar de altfel le-ar interesa o partida cu un englez doar si de dorul pasaportului..... :lol: :lol:

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”