Stie omu".Respecte.[/quotebcgcraiova scrie:marian v scrie:@Vladut
Esti sigur ca laptele de porumb este natural 100% , eu nu si tocmai de aceea am inlocuit acest produs cu miere.
Esti sigur ca betaina comercializata este naturala 100%, eu nu si folosesc un preparat propiu din sfecla rosie+zahar brun.
Exemplele pot continua:
-wiskey link cu palinca de casa
-produse pentru digerabilitatea nadei pot fi inlocuite cu uleiul de ricin,seminte anason etc... etc......
Nu vreau sa creez polimici insa sunt sigur ca sunt multe produse naturale pe care nu le folosim pt ca nu stim nimic despre ele si care cred ca folosite corespunzator micsoreaza cantitatea de chimicale din boilies-uri, pot prinde peste si de ce nu scad si costul unui kg de bile.
Cred ca un schimb de info referitor la ce produse naturale foloseste fiecare ar fi un beneficiu pt toate partile implicate in acest sport (pescar-peste-patron balta).
de unde sti ca faina sau malaiul pe care le ai in debara sant naturale? de ce nu te duci mai bine tu la moara sa ti le faci singur? sau mai bine iti faci o moara acasa ptr ca nu ai de unde sti ca acea moara este sau nu ...eco

vorba lu' chilian: iubi....ma trasfoooorrmm/adu berea ca lesin

ps:vrei sa promovezi vreun produs ...natural si nu sti cum sau pur si simplu te plictisesti si vrei sa mai faci trafic pe forum?
ps2: vezi ca mai era unu care pana in urma cu fo' 2 ani credea ca boiliesurile sant bomboane fondante si pe urma a ajuns pe la televizor sa faca retete de boilies cu mancare de pisici..ia legatura cu el ca poate aveti idei comune