Moderator: Dan Mateianu
Ia incearca tu sa nu mai fii roman. Iti iese?miyagi scrie:Incercati sa accedeti in anumite cluburi si va veti satura de discriminare, va veti apuca de stil sau de cerintele impuse si veti fi mai maleabili in punerea etichetelor.
Merge pharaoh. E adevarat ca mai greu, dar merge. Important e sa nu te mai uiti la toate detaliile de langa tine si sa-ti vezi cat se poate de mult numai de ale tale. N-am fost rau intentionat ci mi-am spus doar parerea mea.pharaoh scrie:Ia incearca tu sa nu mai fii roman. Iti iese?miyagi scrie:Incercati sa accedeti in anumite cluburi si va veti satura de discriminare, va veti apuca de stil sau de cerintele impuse si veti fi mai maleabili in punerea etichetelor.
Nici eu n-am fost rau intentionat. E ok sa-ti selectezi clientela, dar nu pe criterii etnice. Se puteau gasi altele...miyagi scrie:Merge pharaoh. E adevarat ca mai greu, dar merge. Important e sa nu te mai uiti la toate detaliile de langa tine si sa-ti vezi cat se poate de mult numai de ale tale. N-am fost rau intentionat ci mi-am spus doar parerea mea.pharaoh scrie:Ia incearca tu sa nu mai fii roman. Iti iese?miyagi scrie:Incercati sa accedeti in anumite cluburi si va veti satura de discriminare, va veti apuca de stil sau de cerintele impuse si veti fi mai maleabili in punerea etichetelor.
Corect! Degradarea societatii franceze a ajuns in asa hal incat,dau un exemplu pur intamplator,oricine poate pescui pe Cassien sa zicem.Sunt niste reguli stupide,nu-ti trebuie decat echipament adecvat si vre-o 60-70 de euro PENTRU TOT ANUL ! Ce prostanaci si francezii astia,in loc sa puna pe unu' bulibasa pe lac care sa interzica pescuitul pentru marocani,romani si albanezi si singurii francezi care ar avea acces ar fi aia care il perie pe staroste cu laude binemeritate..."bravo nea Luis de Funes,ce bun administrator esti dumneata,ca fara tine praful s-ar alege.pot sa pescuiesc si IO maine,ca am fost baiat bun si nu te-am injurat pe forum?".....niste imbecili astia civilizati,mai bine ne "caciulim" noi intre noi cu ai nostrii,cum bine se zicea mai devreme.Mai fac o paranteza pana nu sunt banat,tot incerc sa intru pe site-ul lacului sarulesti si tot incearca sa-mi trimita un trojan,zici ca-i site pentru adulti...daca vor sa-mi afle pinul sa ma roage frumos si il dau,nu-i nevoie de trojeni.miyagi scrie:M-am intors din Franta de curand si abia asteptam sa ma intorc acasa. La toate ale noastre. Nu mai fusesem din `93. Am vazut aceleasi tampenii pe care le stiam de-atunci. M-am bucurat ca un copil ca avem o tara in curs de formare, dezvoltare, bla bla bla si ca nu e saturata pana la distrugere sau degradare cum se intampla acolo.
Fratele meu! Stiu niste povesti tragi-comice despre Lac de Cassien cu "oameni", mai putin pescari si despre modul original in care scot ei pestele de-acolo. Si ce pesti?!! Nu ma face sa vorbesc.DumiD scrie:Corect! Degradarea societatii franceze a ajuns in asa hal incat,dau un exemplu pur intamplator,oricine poate pescui pe Cassien sa zicem.Sunt niste reguli stupide,nu-ti trebuie decat echipament adecvat si vre-o 60-70 de euro PENTRU TOT ANUL ! Ce prostanaci si francezii astia,in loc sa puna pe unu' bulibasa pe lac care sa interzica pescuitul pentru marocani,romani si albanezi si singurii francezi care ar avea acces ar fi aia care il perie pe staroste cu laude binemeritate..."bravo nea Luis de Funes,ce bun administrator esti dumneata,ca fara tine praful s-ar alege.pot sa pescuiesc si IO maine,ca am fost baiat bun si nu te-am injurat pe forum?".....niste imbecili astia civilizati,mai bine ne "caciulim" noi intre noi cu ai nostrii,cum bine se zicea mai devreme.Mai fac o paranteza pana nu sunt banat,tot incerc sa intru pe site-ul lacului sarulesti si tot incearca sa-mi trimita un trojan,zici ca-i site pentru adulti...daca vor sa-mi afle pinul sa ma roage frumos si il dau,nu-i nevoie de trojeni.miyagi scrie:M-am intors din Franta de curand si abia asteptam sa ma intorc acasa. La toate ale noastre. Nu mai fusesem din `93. Am vazut aceleasi tampenii pe care le stiam de-atunci. M-am bucurat ca un copil ca avem o tara in curs de formare, dezvoltare, bla bla bla si ca nu e saturata pana la distrugere sau degradare cum se intampla acolo.