Nu te contrazic Val ,dar sa stii ca pe anumite lacuri din Galati pe care pescuiesc eu am folosit aceasta nada(porumb,mazare,fasole,alune) pe care sincer am gasit-o intr-un ALP mai vechi si cred ca era un articol scris de un pescar celebru,am sa caut revista si am sa-ti spun cine a scris,eu am toate revistele(sau aproape toate)si i-am adaugat acei cartofi care sunt foarte atragatori cu zahar vanilat,am prieteni care au pus pe rig numai cubulet de cartof si a luat crap de 11 kg, bineinteles,majoritatea baltilor din Galati au si mult cteno ptr. ca asa vrea administratorul si atunci incercam sa facem combinatii de nade ca sa putem prinde si crap si cteno,nu-mi pare rau daca intra un cteno "naravas"
Daca -ti spun ce combinatii folosim pe aici ai sa razi,ai auzit de porumb luat de la metro(conserva) si tinut 3 zile in mujdei de usturoi????eu cunosc niste oameni "sanatosi" care fac asa momeala si au prins crap
De obicei nadesc cu 3 sau 4 kg de boilis facut de mine,apropos mi-am facut 3 kg de bile sambata si mi-au iesit ca dupa "revista",super,iarna asta mi-am facut pana acum 6 kg de boilis si mi-au iesit bine
Te salut.