Amestecuri de cereale

Cum prindem crapi? Prin ce metode, ce tactici, ce tehnici de pescuit folosim?

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

EX-UL
pescar de competitie
Puncte: 0

Amestecuri de cereale

Mesaj de EX-UL »

Deoarece am primit multe mesaje private referitoare la diferite combinatii de cereale "castigatoare" am deschis acest subiect . Nu detin adevarul absolut si cred ca este mult mai simplu sa discutam aici decit pe privat . "Fruntasii in productie" sunt sigur ca vor avea un raspuns de dat la aceasta problema .

cornel rosioru
maestru emerit

Mesaj de cornel rosioru »

Val,
Nu mai pescuieste lumea cu cereale.
S-a trecut la lucruri mai serioase :lol:

RazvanV

Mesaj de RazvanV »

cornel rosioru scrie:Val,
Eu cred ca Val se refera la amestecuri de seminte in general, nu numai la cereale, iar mie mi se par foarte serioase. Daca nu ar mai avea efect nu cred ca ar mai fi folosite iar firmele cu renume nu ar mai vinde amestecuri de seminte.

cornel rosioru
maestru emerit

Nu contest. Vazind ca nu posteaza nimeni, am spus-o sub forma de gluma. De altfel am si pus maimutoiu care ride.

Caaron

Mesaj de Caaron »

Apropos, cand folositi seminte de pasarele, ca banuiesc ca la asta se refera Val, preferati sa cumparati voi semintele din piata, sa folositi combinatii deja facute , dar pt alte domenii, sau folositi birdfood special (nectarblend, sluis clo, red factor, etc)?

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

Nu m-am referit fratilor la semnite de pasarele , in mod special , ci la seminte , fructe , cereale , alune ,etc care pot aduce un plus de consistenta nadelor si momelilor noastre . De exemplu mie imi plac foarte mult paturile de nada cu canepa si porumb .

DD

Mesaj de DD »

La semintele pentru pasari, eu personal citesc ce seminte contine si in functie de inspiratie cumpar pachetul. Inca nu am ajuns sa testez toate marcile existente pe piata, dar mai este timp.
Ceea ce am constatat este ca semintele de in in principal sunt foarte uleioase, iar in momentul fierberii, lichidul incare le fierb capata o consistenta gelatinoasa (foarte aderenta la vasul in care are loc operatiunea, spre disperarea sotiei).
In general folosesc seminte pentru pasari (zdrobite nu macinate), coriandru, fenicul, alune coapte (in cuptor si sfaramate), nuca de cocos si bucatele de ananas deshidrat (toate acestea insumand maxim 10-15%) in amestec cu canepa, grau si porumb pentru floricele.
Dorin Cruceru
Asociatia Pescarilor de Crap din Romania

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

cornel rosioru scrie:Val,
Uite ca pescuieste Cornele - dar nu ai aflat tu ! Vinzoleala mare pe subiectul asta ! Ca sa nu mai spun de ala cu maple peas unde vad ca nu te-ai bagat !

cornel rosioru
maestru emerit

Pai de ce sa ma bag daca nu am folosit niciodata maple peas? Doar sa ma aflu-n treaba? Trag cu ochiul la voi. :lol: E chestie de bun simt. Las pe cine cunoaste.
Vinzoleala e mare Val, Subiectul e caaron :lol: Iar l-au bagat la misloc.
Mariane, rezista tata, ca toate trec.

Vizitator

Mesaj de Vizitator »

Apropo, de amestecuri de seminte, ce folositi la patul de nada?

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Tehnici si Tactici de Pescuit la Crap”