Ce rai sunteti...
@ edwin
Ce zici tu, dupa parerea mea sta perfect in picioare, doar ca unde pescuiesc eu, pestii nu prea au dat cu botul de bile, sau daca le-au mai vazut, cu siguranta nu le-au si mancat macar si din simplul motiv ca erau facute din cauciuc , gris, crema de ghete si colorant. Telul meu este sa-l invat pe ceva bile proaspete, si cu ingrediente de calitate (robin red, betaina, CSL) chiar daca nu-s facute cu mix BFM sau mai stiu eu care. Parerea mea e ca pt inceput sunt infinit mai bune chiar ci bilele din gris cu seminte de canari in care pun un atractant si o aroma de calitate , decat ororile alea ambalate sub numele de... da mai bine nu mai spun. SI atat timp cat pescuiesc pe durata scurta, e posibil sa am rezultate cu ele pana sa-si dea seama ca nu e cinestie ce bila aia. DAR care oricum e cea mai buna momeala care a aterizat pe substratul respectiv.
@ mirceaf
Sun inscris de mult, si intru cam odata la cateva sapt pe crap.melc... Exista undeva pe acolo si o sectiune care se cheama "vanzare-cumparare"...
Daca ma trimiti sa ma uit peste retetele de acolo, iti racesti gura degeaba. m-am uitat acum multa vreme in urma si m-am convins despre ce e vb... Neinteresant!
Treaba cu mixurile facute printre oalele din bucatarie e o placere cel putin lafel de mare ca aceea de a pescuie cu woblerele si oscilantele facute de manutza ta. Daca n-ai incercat niciodata inseamna ca nu stii despre ce vb. Sa pui tu o manutza din macinatura aia si doua linguri din ailalta si sa mergi pe balta cu mintea SI la ceea ce ai pus in galeata de unde nadesti, mie mi se pare mult mai placut si incitant decat sa merg la magazin sa cumpar nada.SI cand pescuiam la pluta cumparam ceva pungi de fainuri, si am renuntat la ele tocmai din placerea de a imi face singur amestecul. Mi-am luat-o in mana o lunga perioada de timp INSA acum sunt sigur ca pt o plutareala sunt capabil sa fac o nada cel putin la fel de buna ca cea care o gasesti in magazine si o cumpara baietii in mod uzual. Dece m-as incapatana sa nu fac asta si in ceea ce priveste boiliesurile ? nu vad nici un motiv...
Stati mai fratilor calmi ca n-am pretentia sa rup in 2 clasamentele si sa ma inscriu in concursuri... e prea multa agitatie si tensiunea omoara placerea pescuitului. Poate peste cativa ani. Deocamdata observam si invatat ...
@ Vladut
Nu castigi nimic daca ma dezintegrezi (atat la proptiu cat si la figurat) la Tancabesti, si iti pot da sute de motive pt care nici nu m-as astepta sa castig pariul asta. Da cele mai importante sunt astea 3 : AI experienta infinit mai mare decat mine si stii cesicum sa faci , 2.stii balta si nu mergi caine surd la vanatoare ca mine si 3faci parte din pescarii de competitie iar eu am facut decat o pasiune pt pescuit si pt asta o mai si patesc din cand in cand. Tyson vs Woody Alen...
Daca ai impresia ca nu ascult ce-i de ascultat si nu bag la cap ce se poate "fura" dela omuletii care se lupta in lansete pe malul apei, te inseli amarnic... Daca nu mi-era a invatat ceva oare mai bateam eu 700km doar ca sa stau cu foaia de arbitraj im nama? Ma-ndoiesc...
Chiar nu-mi face placere sa discut pe tonul asta si chiar ajung sa ma simt inplus uneori (sau poate chiar asa e) .Pusca mea! Om muri si om vedea...
Respect!
(nu e o semnatura, ci e o maniera de a saluta la finele mesajului, prin care asa cum se poate deduce dealtfel, imi exprim profundul respect pe care-l port tuturor celor ce activeaza pe acest forum si au bunavointa sa-mi citeasca postarile, indiferent de pozitia sau atitudinea lor ulterioara)