Habar n-am. Când se rup(indiferent de marcă), toți reclamă defecte/erori de fabricație, nu am văzut pe cineva să accepte că este posibil să fi greșit undeva.Ungureanu Bogdan scrie:
cine a mai rupt un xs1 cu montura si aruncare corecta?

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Habar n-am. Când se rup(indiferent de marcă), toți reclamă defecte/erori de fabricație, nu am văzut pe cineva să accepte că este posibil să fi greșit undeva.Ungureanu Bogdan scrie:
Vezi sa nu pescuiești pe 26-27 ca îți mai trebuie o viața.Ovidiu Bunea scrie:Pana dau ortul popii, tot prind malul la Peris ! (macar o data))))))))))))))))))
Alexandru Mihai scrie:Vezi sa nu pescuiești pe 26-27 ca îți mai trebuie o viața.Ovidiu Bunea scrie:Pana dau ortul popii, tot prind malul la Peris ! (macar o data))))))))))))))))))
gabi1 scrie:Habar n-am. Când se rup(indiferent de marcă), toți reclamă defecte/erori de fabricație, nu am văzut pe cineva să accepte că este posibil să fi greșit undeva.Ungureanu Bogdan scrie:
Se laudă, nu cred că este adevărat. Dacă recunoșteau mai mulți...petre iulian scrie:gabi1 scrie:Habar n-am. Când se rup(indiferent de marcă), toți reclamă defecte/erori de fabricație, nu am văzut pe cineva să accepte că este posibil să fi greșit undeva.Ungureanu Bogdan scrie:
-------------
uite aici filmat acum doua zile cum un pescar recunoaste ca a rupt batul din cauza lui ....![]()
https://www.youtube.com/watch?v=ys5yL_W_vAc
SEPY31 scrie:salutare cine doreste duminica la ora 11 ne vedem in parcarea de la lidl bragadiru suntem vre-o 10 insi care mergem si o doamna terenul este in bragadiru-cornetu