una scurta
Anul 2012 parca la Cupa Primaverii . Concurs cu schimb de locuri la 24 ore A-B-C concurs pe cantitate unde cel mai mic punctaj adunat castiga .
Am facut echipa cu doi pescari crescuti in club din 2010 dar din pacate nu mai sunt in club acum . (Domnica Ciprian si Neacsu Mircea . Ajungem noi pe Moara si tragem mai intai pe sectorul A . Bineee zic eu dar cand ajung in stand cand ma uit la standul vecin din dreapta il vad pe Mitranescu cu Mirea

. Era forza mamaliga pe vremea aia si Mitranescu se intrecea mereu cu Maty pentru locul 1 ...ei castigau cam mereu . Aolea zic eu am pus-o

. Se da startul la concurs si nici nu arunca betele bine in apa Mitranescu ca hop-pop drill dublu ,triplu ,dublu ,triplu .... deja eram verde la fata si incercam sa nu ma mai uit ca la noi
nimic , nici un tzac de ziceai ca pescuim cu carligele goale

. Noi pescuiam combinat 2 pe mamaliga/ momitoare si doua pe plumb de pasta cu bile . Nadim din cobra ,nadim si nimic ...

..vine seara si se inopteaza si ce sa vezi incepem sa prinem noi dublu drill ,triplu si Mitranesci nimic

.. parca dadea el cu carligele goale . Culmea ca media pestelui era mare si un peste era cat doi de-a lui Mitranescu .Prindem noi toata noaptea si Mitranescu mult mai putin de-l depasisem la kg dimineata
darrr cum s-a luminat noi nu am mai prins mai numic si la Mitranescu a inceput iar `jihadul ...Pana la ora 12 cand sa terminat prima mansa iat ne-a depasit si uite asa noi terminam pe locul 2 = 2 puncte si el termina pe 1 = 1 punct . Tragem din nou si mergem pe sectorul B si cand ajung pe stand stupoareee

Mitranescu iar era in dreapta nostra vecin

... se intampla cam la fel , ca noi am prins noaptea si el ziua si la final terminam la fel ca pe sectorul A . Ajungem la extragere si tragem pe sectorul C ... ajungem pe stand si cand ma uit in dreapta noasta pe cine credeti ca aveam vecin ? Binenteles ca
tot pe Mitranescu

.. Zic eu, asta-i culmea !! Cand ma uit in stanga nostra raman trasnit ca-l vad pe Maty vecin ...aoleoo zic eu !!! Ne-a prins intre ei si ne `termina , ne toaca ,etc ,etc . Am avut noroc ca Maty nu putea arunca asa departe si nu ajungea in malul alaturat si noi gestionam malul alaturat . Am mai avut noroc ca pestele migra din stanga spre dreapta si noi `vamuiam tot ce trecea prin fata nostra .Cu punctajul de 2 puncte era ca si castigat locul 1 de catre Mitranescu dar trebuia sa intre parca in primii 4-5 pe sector . Facem ce facem , si dimineata noi eram pe locul 1 pe sector si Mitranescu avea un singur peste si era parca pe 7-8

Nea Maty a prins si el putin si uite asa ne trezim dimineata pe locul 1 la
general . Vine clasamentul printat si parca visam ....nu-mi venea sa cred ca suntem pe locul 1 la general . Ma uit pe clasament si calculez kg pe sector si constat cu stupoare ca daca Mitranescu prinde un singur peste de 5 kg ma depaseste la General ca sare el cateva puncte bune ... Stateam si ne uitam la ei ce fac , la orice ridicare a lor de pe scaun i-mi sarea inima din piept ... de emotii am inceput sa beau dintr-o sticla de vin (2 litrii) . Stateam si asteptam sa treaca timpul ... Parca-mi aduc aminte si acum ca acele 3 ore au trecut cel mai greu in viata mea . Parca statea timpul pe loc

. De frica sa nu cumva sa treaca vre-un peste de lansetele noastre spre ei nici nu am mai schimbat lansetele . Noi pescuiam asa - aruncam pe malul alaturat pe iarba (nu era sarma )cu saculet si taram prin iarba montura pana cadea in apa ... asa am pescuit tot concursul la centimetrii practic de malul opus . Pana la urma am dat gata tot vinul (2 litrii) si uite asa la finalul concursului eram manga

..(nu ca acum cand scriu

) . Pana la urma am ridicat sus cupa cu
locul 1 ... un concurs frumos de care-mi amintesc si acum cu placere ...
noapte buna ...hai ca-m terminat si berea