Vladut Mateianu
Porumbul uscat este foarte greu digerat de catre crap(chiar si 48 de ore), de aceea eu iti recomand sa-l prepari...

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Vladut Mateianu
Porumbul uscat este foarte greu digerat de catre crap(chiar si 48 de ore), de aceea eu iti recomand sa-l prepari...
Salut Vladut. Apropo de porumb uscat la nadire, ajuta te rog un incepator: cam cu cat nadesti la o partida de 24 de h pe o balta cu densitate buna (sa zicem Tancabesti balta de concurs). Ar fi super cu ceva detalii (la inceput atat, intretinere etc)Vladut Mateianu scrie: PS Masuri trebuiesc luate impotriva porumbului uscat folosit la nadire ! Asta poate scoate din joc un intreg sector daca este pe mana cui nu trebuie.....
cata bh scrie:Alex
Pentru Cetariu gasesti multi colegi din Carp Fan care pot sa-ti dea sfaturi ( Dudi,Balas,Molnar,Rapy,etc).
Cat despre "naditul" pentru vecini ........o iei pe drumuri gresite si nu ti le recomand pentru ca la o competitie adevarata risti sa fii penalizat .
La viitoare Adunare Generala se vor discuta reguli foarte stricte de nadire si pescuit inclusiv naditul pe timpul noptii la concursurile organizate de Carp Fan (oficiale sau selectii )
Vlatut, aici sunt inca in aer.Vladut Mateianu scrie: De exemplu, am avut concursuri in care vecinii din stanga si din dreapta prindeau bine pe patul lor de nada situat la circa 90 de metri de mal. Pe aceiasi linie am facut si eu un pat de nada foarte consistent (circa 20 kg din prima !), ptr ca apoi sa pescuiesc la 130 de metri, fiind singurul din zona care reusea sa pescuiasca asa departe. Pescuit izolat, peste patul de nada !
rezultatul ? Spectacol.
In conditii de nadire masiva si pescuit in linie cu vecinii de stand, pestele se refugiaza in larg, dupa patul de nada. Interesat de patul de nada este doar pestele mic, pestele mare e putin mai experimentat.xdocx scrie:Vlatut, aici sunt inca in aer.Vladut Mateianu scrie: De exemplu, am avut concursuri in care vecinii din stanga si din dreapta prindeau bine pe patul lor de nada situat la circa 90 de metri de mal. Pe aceiasi linie am facut si eu un pat de nada foarte consistent (circa 20 kg din prima !), ptr ca apoi sa pescuiesc la 130 de metri, fiind singurul din zona care reusea sa pescuiasca asa departe. Pescuit izolat, peste patul de nada !
rezultatul ? Spectacol.![]()
Poti detalia?
Adica faci pat de nada, si tu dai la 40 m de el si mai si prinzi?
Ce imi scapa?
Daniel