ultima trasnaie comisa de mine.....
Porumb de flor icele inmuiat 2 zile si ceva, fiert apoi pana plesnesc boabele, amestecat cu boabe normale inmuiate in apa cu jenant de multa miere de albine, amestecat cu boabe proaspete, care inca mai aveau ceva lapte pe ici pe colo... Toate astea infipte intr-o galeata si acoperite cu tuica de prune ( daca tot n-am avut cu ci-n so beau...

). SI au stat saracele la maceraty breo cateva zile pana a aparut spumica dela fermentat deasupra. Cemai, te apuca foamea cand deschideai capacu! Dece sa nu fac eu pe desteptu si sa-mi trag o atractie simai turbata si bag in galeata cateva maini de srot cernut... sa ramana numai miezul. Si am bagat in garla toata "crema" aia exact pe portiunea de canal pe care am gasit chironomide la recuperare, prinse pe plumb si marker.... vreo 2 ore am cautat zona aia........ sA VEZI HOARDELE DE RACI CUM SI-AU BAGAT PICIOARELE IN PATUL MEU DE NADA!

asadar, n-am reusit sa trag vreo concluzie pertinenta, intrucat la fiecare 2 ore iar pleoscaiam apa cu plumbi , deoarece pana si stopperul mi-l haleau curvele alea de raci! Pacat de munca , pacat de vremea indurata, pacat de nada, toate numai din cauza srotului aluia parsiv care mi-a umplut vadul de raci. Abia cand strangeam sculele mi-am adus aminte ca pe vremea cand eram biban mi-am mai compromis o partida de plutareala nadind cu srot. Tot racii m-au exasperat atunci.......