doamna bamboi scrie:porumbul fiert se poate vida ? se mai altereaza ?
Stimata domana....numele va recomanda ca o mare gospodina..deci ma mira foarte mult intrebarea asta.Parearea mea e sa mergeti p[e happilica si sa puneti lu maruta intrebari din astea.Cu respect
Eu am facut borcanele, ce-i drept, n-am mai umblat la ele sa vad cum sunt. Dar cred ca o sa fie bine, binisor, am pus o tuica de 40grade. Imbat pestii ).
fratilor... va complicati prea mult... cel mai simplu e sa mergi la un magazin (gen praktiker)cumperi un butoi de plastic mare ... eu fol de 100L ... apoi mergi in piata iei un sac de porumb. Vi acasa, speli bine porumbul.. mare atentie cand cumparati sa nu fie cu ganganii .... asa, apoi il arunci in butoi pui apa cu zahar, arome iti pui de care vrei, inchizi bine butoiul si il lasi acolo sa ai pe tot sezonul:) anul trecut am folosit porumbul dupa ce a stat 3 luni la "fermentat" si am avut toata vara din el... ce am folosit la momitor am pus si pe carlig si punct! am avut mai multe trasaturi si rateuri decat pesti prinsi dar credeti-ma ca e testat si merge.. bine! iar ca sa va vand un pont ... baga-ti tot timpul la un kil de porumb o lingurita de boabe de piper sfarmate in 3-4 bucati
Ahotnic scrie:fratilor... va complicati prea mult... cel mai simplu e sa mergi la un magazin (gen praktiker)cumperi un butoi de plastic mare ... eu fol de 100L ... apoi mergi in piata iei un sac de porumb. Vi acasa, speli bine porumbul.. mare atentie cand cumparati sa nu fie cu ganganii .... asa, apoi il arunci in butoi pui apa cu zahar, arome iti pui de care vrei, inchizi bine butoiul si il lasi acolo sa ai pe tot sezonul:) anul trecut am folosit porumbul dupa ce a stat 3 luni la "fermentat" si am avut toata vara din el... ce am folosit la momitor am pus si pe carlig si punct! am avut mai multe trasaturi si rateuri decat pesti prinsi dar credeti-ma ca e testat si merge.. bine! iar ca sa va vand un pont ... baga-ti tot timpul la un kil de porumb o lingurita de boabe de piper sfarmate in 3-4 bucati
piperul de unde l-ai cumparat?.......si butoiul ce culoare tre sa aiba???
Ahotnic scrie:fratilor... va complicati prea mult... cel mai simplu e sa mergi la un magazin (gen praktiker)cumperi un butoi de plastic mare ... eu fol de 100L ... apoi mergi in piata iei un sac de porumb. Vi acasa, speli bine porumbul.. mare atentie cand cumparati sa nu fie cu ganganii .... asa, apoi il arunci in butoi pui apa cu zahar, arome iti pui de care vrei, inchizi bine butoiul si il lasi acolo sa ai pe tot sezonul:) anul trecut am folosit porumbul dupa ce a stat 3 luni la "fermentat" si am avut toata vara din el... ce am folosit la momitor am pus si pe carlig si punct! am avut mai multe trasaturi si rateuri decat pesti prinsi dar credeti-ma ca e testat si merge.. bine! iar ca sa va vand un pont ... baga-ti tot timpul la un kil de porumb o lingurita de boabe de piper sfarmate in 3-4 bucati
piperul de unde l-ai cumparat?.......si butoiul ce culoare tre sa aiba???
Robi! piperul trebuie spart intre dinti! iar butoiul sa fie neaprat fluo! sa nu te impiedici noaptea de el!
Toate sunt ok darrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr intrebarea este cel care sta la BLOC unde pune butoiul???
In debara ??? sau in baie ???
Eu cind desfac capacul de la butoi vecini de peste 5 case pleca de acasa 1 ora nu se poate respira pe o raza de 200 m.