PRO SAU CONTRA MONTURILOR IN-LINE ?

Cum prindem crapi? Prin ce metode, ce tactici, ce tehnici de pescuit folosim?

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
Tilea Gabriel
Puncte: 0

Mesaj de Tilea Gabriel »

Si eu sunt pt. plumb pierdut , motivul principal ? , eficienta din toate punctele de vedere , nu am reprosuri la adresa ei , functioneaza perfect ( deocamdata )
Powered by just two rods

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

sunt adeptul ambelor variante, ba chiar si al elicopterului cate o data.
totusi, folosesc mai mult montura in - line.
The One Team

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

@Andrei & Vladut & alti fani ai monturilor in-line

hai sa incercam sa explicam fiecare avantajele monturii preferate - si ma refer la avantaje legate strict de intzepare , finete a trasaturii , prezentare , etc si nu la aspectele de lene si dificultate a construirii acestor monturi . Eu ma bag la plumb pierdut - ziceti voi ceva de in-line . Cred ca de fapt aici era ideea acestui topic si nu cel legat de comoditatea si obisnuinta pescarului .Daca tot am sucit modul de abordare al discutiilor hai sa o facem profesionist , prezentind servicii complete :lol: :lol:

andrei vladeanu
Veteran

Val Pangica jr scrie:Si eu pescuiesc aproape numai cu plumb pierdut . De ce ?

- Folosesc lead-core in toate monturile mele si imi fac monturile integral de acasa ( comoditate pe balta ) . Pe balta numai le leg la firul principal .
- Pot schimba plumbii dupa cum vreau eu , functie de cit de departe pescuiesc , cum e fundul apei , etc .
- Urasc tacaneala de peste mic
- Pot schimba carligele si monturile rapid prin intermediul unui speed link .
- Ma oboseste teribil bagatul firului principal prin varnis , oricite sirme otelite a-si avea :lol:

samd
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

auziti oameni buni ce zice administratoru'!
zice sa lasam lenea la o parte, da' el da 5 motive pt. care foloseste plumbul pierdut si in toate 5 motivul e acelasi - LENEA!

ps se vede treaba ca dupa o saptamana la munte acum a ajuns acasa si a reluat vechile obiceiuri. acum e 17,55, cred ca a ajuns la cota 200. inox.
The One Team

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

@Andrei

ce esti bai peisan - tocmai ca am vazut ca principalul motiv de alegere a unei monturi era LENEA ( recunosc si la mine ! ) am apelat si la voi sa scrieti de ce si la ce sunt bune unel monturi . Pai asa vrei sa schimbam fata Forumului !? Vrei sa dau si eu din casa sa spun la ce ora te-ai culcat simbata seara la mine acasa la Sinaia ?! Sau cum ai urcat scarile alea strimbe - in aceeasi seara !? :lol: :lol: :lol: Tu ai propus momentul zero - baga la scris fratioare !

andrei vladeanu
Veteran

@admin,
tu nu ai cum sa cunosti ora la care m-am culcat eu, pt. ca te enervasei deja de vreo doua ceasuri. martor - sergiu tofan.
de asemenea, in timp ce eu urcam scarile, tu grohaiai pe canapeaua din living, unde ai ramas pana dimineata. consoarta te-a certat a doua zi ca ai lasat luminile si televizorul aprinse. martori - nenumarati.

prin urmare, mai subtire cu aventurile la munte si mai cu spor la postari constructive.
un lucru e cert: nu ti-e deloc lene cand e de dus paharul la gura. numai ca te enervezi cam repede...
The One Team

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

@Andrei - vrei sa vorbim de consoarte ?? Pai cine era in sedinta a 2-a zi de dimineata ca a ramas iarasi ultimul "sa stinga lumina" ?? ( de parca mai vedea cineva ca e stinsa sau aprinsa ?? ) :lol: :lol: :lol:
Lasa vrajeala si baga ceva consrtuctiv pentru baieti - lasind la o parte lenea - pe care tu se pare ca nu o ai - ce te face sa mergi pe in - line si nu pe plumb pierdut ?
Atentie - postez in noul spirit si nu ma duc in caterinca - ca se duce dracului topicul !! :lol: :lol: :lol: :lol:

PS - erata - eu cind ma enervez = macar 500 ml vodca
PPS - tu vrei sa-l iei martor pe Sergiu ? Pai el era enervat dupa ce a gresit paharul de "Profesor" cu ala de vin alb de Valea Calugareasca . :lol: :lol: :lol:

cornel rosioru
maestru emerit

Mesaj de cornel rosioru »

A urcat cumva scarile in 4 labe? :lol:
Cornel Rosioru ,
ASOCIATIA PESCARILOR DE CRAP DIN ROMANIA. www.crapmania.ro

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Maestre, monturile pe care ti le faci le faci cu leadcore ?
Si daca da cu ce firma si ce grosime.
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

cornel rosioru
maestru emerit

Mesaj de cornel rosioru »

Citeodata folosesc pt distante si leadcor E.S.P. 45 de la fox.
Cornel Rosioru ,
ASOCIATIA PESCARILOR DE CRAP DIN ROMANIA. www.crapmania.ro

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Tehnici si Tactici de Pescuit la Crap”