Pt.partide scurte!

Cum prindem crapi? Prin ce metode, ce tactici, ce tehnici de pescuit folosim?

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

legio1083
Puncte: 0

Mesaj de legio1083 »

Parerea mea e ca mai intai ar trebui sa inveti sa pescuiesti cat decat bine cu seminte, pt a acumula o minima experienta capabila sa-ti dea un anumit discernamant ce te va ajuta sa nu te sui pe pereti daca nu prinzi din prima la bile si mai ales sa te ajute sa-ntelegi ce vrei dela bilele respective. In Iasi sunt nenumarate cazuri in care omuletii iau bile din snobism si nu stiu sa le pescuiasca, doar pt simplul fapt ca ma vad pe mine ca le folosesc sau mai vine cineva din cand incand si se mai joaca cu o cobra pe malul apei. Boiliesul e un subiect amplu, o suma de factori asupra carora ar trebui sa ai un minim control sau macar un grad de intelegere rezonabil pt a putea sa te-ntelegi cat decat bine cu ele. Altfel, s-ar putea sa prinzi si sa n-ai habar dece o faci sau foarte bine sa nu prinzi si iarasi sa nu stii dece. Ori asta nu e un pas real in fata in ceea ce priveste intelegerea fenomenului in ansamblu. AU i nsumi nu folosesc bile foarte des pt ca reprezinta o suma destul de mare de "vectori" a caror directie n-o pot controla sau macar intui deocamdata si de aceea de multe ori ma simt ca sicum ma sui pe motococleta desi eu inca mai cad de pe bicicleta. Deasta ti-am spus s-o iei "tai-tai" :wink: pt ca pasii marunti sunt cei ma siguri si intotdeauna te duc acolo unde vrei.
Legio - Patria Nostra !

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

@gabriel

Daca vrei sa ti cont de parerea mea, atunci du-te la Livada DOAR cu boiles !!!!!! Squid & octopus de la SBS, cam 2 kg ptr 48 de ore si nimic altceva......
Faci ptr inceput un pat de i kg, apoi arunci cele 4 lansete cu bile (2 pe pat si 2 pe extremitati) si astepti crapii ! :D
Mai simplu de atat nu se poate , iar eu iti garantez reusita....dar doar daca respectii intocmai indicatiile ! :wink:
Numai bine si fir intins !
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

stoican_mihail

Mesaj de stoican_mihail »

AJUTOR!!!!!
Cum ar face un profesionist in ale crapului pe o balta unde nu te lasa sa plantezi, nu te lasa sa nadesti nici macar cu racheta, ii mai da si sa manance(si inca bine), si unde este crap si mult si maricel(2-20 kg)? Va rog din tot sufletul dati-mi un sfat. Cu respect.

marin laurentiu

Mesaj de marin laurentiu »

bulgari de nada...si/sau saculeti solubili
daca e invatat pe boilies e mult mai simplu...
doar cand vom taia ultimul pom,vom asfalta ultima palma de pamant si vom prinde ultimul peste,vom realiza ca nu putem manca...bani

stoican_mihail

crapul de aici nu e invatat cu boilles

petre iulian
Pescar de competitie

Mesaj de petre iulian »

stoican_mihail scrie:crapul de aici nu e invatat cu boilles
pai....orice are un inceput... :D eu unul as da cu ce-l furajeaza....si nadit cu saculet solubil cu aceeas "nada"! :shock: :shock:

legio1083

Mesaj de legio1083 »

Pui nada multa pe naditor mare si dai cu spodu fara a comcapca pe arc. La impactul cu apa sare "pasta" de pe arc si nadesti local.

Ce dement da balta la pescuit insa interzice nadirea?
Legio - Patria Nostra !

stoican_mihail

patronul baltii.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Tehnici si Tactici de Pescuit la Crap”