@ Andrei
Rapirea din Serai n-are nici o treaba cu rachetele dela Korda!
Valeu! te-ai legat de "mersul" meu... pt asta iti promit ca m-apuc de facut boilies si-n 15-20 ani va mananc pe paine!
Ca au aripioarele de amplitudini diferite am observat, ca sunt usoare si mai ales subtiri iarasi am observat, si crede-ma ca unpic de hidrodinamica si de ce se-ntampla cu racheta aia de urca atat de repede la suprafata, am si eu idee. Desigur nu ma pot compara cu jupanii (inca), insa ideea era alta. SI anume : Inainte vreme cand nu aparusera rachetele cu orificii era un adevarat chin pana o recuperai, de nu-ti mai venea sa tragi de peste la cat ai tras de racheta pana la mal. SI aici nu cred ca ma poate contrazice careva. Pacat ca n-ai avut ocazia sa vezi supersculele mele la treaba , pt ca atunci ai fi inteles dece eram gata sa fac si pe dracu-npatru sa recuperez mai usor racheta. Aia dela Korda pe care a aveam dela voi a cazut la datorie si a ramas undeva intr-un plaur. Intamplator mi-a picat pe mana o miniatura dela fox care era usor de aruncat cu ce aveam eu, chiar si plina ochi! buba era ca recuperarea ma ucidea. Am riscat si i-am aplicat acelasi tratament ca si celorlalte bazareturi cu care mai lucrasem. A mers! dece sa nu dau pontu si altora care-s satui de facut brand de atata tras de lanseta ?