Racheta de nadire

Cum prindem crapi? Prin ce metode, ce tactici, ce tehnici de pescuit folosim?

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Dani Hentiu
Puncte: 0

Mesaj de Dani Hentiu »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Bogdan D.

Mesaj de Bogdan D. »

andrei vladeanu scrie:pictore,
racheta de la korda se recupereaza bine (pe la suprafata) datorita aripioarelor, nu a gaurilor!

ps se ia una bucata tablou semnat grigorescu si cu ajutorul unui cutit se mai intinde vopsea pe el pana il transformam intr-un aman. atentie insa sa nu puneti prea multe culori ca asa riscati sa ajunga "rapirea din serai"

:D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :oops:

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

Ce tare e ANDREI VLADEANU ,CEL MAI BUN CRITIC DE PICTURA :lol: :lol:
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

@Andrei

Am doi LUCHIAN si un PATRASCU ,I-MI FACI UN REMBRAND DIN ELE :?: :lol: :lol:
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

legio1083

Mesaj de legio1083 »

@ Andrei
Rapirea din Serai n-are nici o treaba cu rachetele dela Korda!
Valeu! te-ai legat de "mersul" meu... pt asta iti promit ca m-apuc de facut boilies si-n 15-20 ani va mananc pe paine!
Ca au aripioarele de amplitudini diferite am observat, ca sunt usoare si mai ales subtiri iarasi am observat, si crede-ma ca unpic de hidrodinamica si de ce se-ntampla cu racheta aia de urca atat de repede la suprafata, am si eu idee. Desigur nu ma pot compara cu jupanii (inca), insa ideea era alta. SI anume : Inainte vreme cand nu aparusera rachetele cu orificii era un adevarat chin pana o recuperai, de nu-ti mai venea sa tragi de peste la cat ai tras de racheta pana la mal. SI aici nu cred ca ma poate contrazice careva. Pacat ca n-ai avut ocazia sa vezi supersculele mele la treaba , pt ca atunci ai fi inteles dece eram gata sa fac si pe dracu-npatru sa recuperez mai usor racheta. Aia dela Korda pe care a aveam dela voi a cazut la datorie si a ramas undeva intr-un plaur. Intamplator mi-a picat pe mana o miniatura dela fox care era usor de aruncat cu ce aveam eu, chiar si plina ochi! buba era ca recuperarea ma ucidea. Am riscat si i-am aplicat acelasi tratament ca si celorlalte bazareturi cu care mai lucrasem. A mers! dece sa nu dau pontu si altora care-s satui de facut brand de atata tras de lanseta ? :wink:
Legio - Patria Nostra !

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

traiasca legio 1983, acest constantin brancusi al dopurilor de sampanie! :D
The One Team

legio1083

Mesaj de legio1083 »

Va rog sa fiti cu ochii in patru in ceea ce-l priveste pe numitul Vladeanu Andrei, un individ deosebit de periculos, si totodata un elment ce poseda fara aprobare capacitati paranormale. Asa cum stie de markerele mele facute din dopurile de sampanie lafel de usor poate deduce compozitia boiliesurilor adversarilor , gasind instant o alta formula ce anuleaza eficacitatea lor. De asta o gramada de lume a ajuns sa se bata pt bilele dela Senzor.
Pt a iesi de sub urmarire trebuie sa -mi vanda cel putin atatea markere Legio-made cate sticle se desfac la sedinta APCR din 31 Decembrie

:wink:
Legio - Patria Nostra !

ioan sebastian

Mesaj de ioan sebastian »

:lol: :lol: :lol:

Cezar Bibu

Mesaj de Cezar Bibu »

@legio,
ca unul care a mai incercat sa bricoleze una-alta pentru pescuit (nemaivorbind de leadcore :lol: ), iti dau si eu un pont , vizavi de racheta : iti iei din prima una de la Korda si ai scapat de griji ! Si iti mai ramine si timp si inspiratie pentru amestecatul culorilor :lol:

legio1083

Mesaj de legio1083 »

Sarumana pt sfat tovarasu Cezarica! Rachetele alea dela Korda sunt Sublime dar imi lipsesc cu desavarsire deocamdata. Ori nu accept ca un amanunt minor de genul acesta sa ma tina printre asfalturi cand se iveste ocazia (si asa destul de rara) de a inmuia putin firele in garla. Cat despre culori , inspiratia vine tot dela imnuiat una alta... doar ca nu in garla :twisted: ...

Ps
Traiasca Method Blasteru Legio-made! :lol: Unii pescari stiu dece... :twisted:
Legio - Patria Nostra !

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Tehnici si Tactici de Pescuit la Crap”