Racheta de nadire

Cum prindem crapi? Prin ce metode, ce tactici, ce tehnici de pescuit folosim?

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Vladut Mateianu
CS SENZOR
Puncte: 0

Mesaj de Vladut Mateianu »

:D Nu te mai astamperi cu inventiile mai Costi...... :D
Cand treci si la subiecte mai delicate, cum ar fi lansetele , mulinetele ? Ca doar n-o fi mare branza ! :D
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

legio1083 scrie:Sarumana pt sfat tovarasu Cezarica! Rachetele alea dela Korda sunt Sublime dar imi lipsesc cu desavarsire deocamdata. Ori nu accept ca un amanunt minor de genul acesta sa ma tina printre asfalturi cand se iveste ocazia (si asa destul de rara) de a inmuia putin firele in garla. Cat despre culori , inspiratia vine tot dela imnuiat una alta... doar ca nu in garla :twisted: ...

Ps
Traiasca Method Blasteru Legio-made! :lol: Unii pescari stiu dece... :twisted:
Cind ne-om vedea prima data iti fac cadou eu 1 racheta de la Korda . Esti prea simpatic ca sa iei atita misto , plus ca cioplitul asta cu cutitul iti afecteaza timpul de studiu la pescuit de crap ! Fara gluma - ai 1 racheta Korda la mine ! De aia pe bune - nu de asta cioplita !

Si ca sa continui - daca vrei iti vind si 4 rangemaster poate gasesti tu vreo smecherie sa le faci harrison ! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

legio1083

Mesaj de legio1083 »

@ Val
Sarumana Boierule!
Rangemasterul e simplu de transformat da' tre sa le "lucrezi tu "... pui o sarma langa inelul de plecare si bei Absolut din cana de ceai si Cola din doza de 330 (musai, ca altfel nu iese actiunea potrivita) pana te faci cui. GARANTAT pana te trezesti esti convins ca-i Balista! Daca nu stii ce ti-au turnat tovarasii in pahar exista riscul sa ramai cu fixatia asta pana te apui de hranit crapii direct din palma in ultimele 24 de ore din concurs...
@ Valdut
Am vazut ca asemeni mie iti cam place sa te "prostituiezi" cu un pescuit la stiuca... Adu-mi aminte terog cand ne vedem sa-ti aduc o oscilanta "Legio" facuta din una din lingurile primite cadou dela mama soacra, din setul ei ca dar de nunta. Ea sarmana nici acum nu stie ca mi-a facut-o cadou si se incapataneaza sa o caute.
Fie ca o s-o faci de bine fie ca de rau, iti garantez ca o sa ma pomenesti! :twisted:
Legio - Patria Nostra !

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Tehnici si Tactici de Pescuit la Crap”