Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
krusnic scrie:Salutare,
Am tot cautat pe goagal informatii dar nu prea am gasit si vin cu o intrebare, intrebatoare.
Cand va pregatiti sa lansati cum tineti firul cu degetul? (firul lipit de bat si tinut cu varful degetului?) (sau firul tinut cu degetul la o distanta de 1 cm fata de bat?)
Va multumesc.
daca voi avea asa posibilitate - voi descrie la video cum o fac, voi intreba de prieteni care au o video camera care va face un slow motion de calitate - caci tehnica aceasta de lansare se bazeaza pe vitezakrusnic scrie:Salutare,
Am tot cautat pe goagal informatii dar nu prea am gasit si vin cu o intrebare, intrebatoare.
Va multumesc.
salutare si merci de radpuns si la mai multeVladutzz scrie:krusnic scrie:Salutare,
Cand va pregatiti sa lansati cum tineti firul cu degetul? (firul lipit de bat si tinut cu varful degetului?) (sau firul tinut cu degetul la o distanta de 1 cm fata de bat?)
Va multumesc.
il string maximal la lanseta... din toate puterile degetului![]()
apropo, nu folosesc degetar - acelea subtiri se rup din 1-2-3-4-5-10 lansari, cele groase - nu simt firul( e mult mai greu sa dai la 45%, se primeste cam 38-52 grade) folosesc lipici medicinal (plasture adeziv - e tradus de translator) materie subtire cu lipici, de culoarea pielei, 1 strat - uneori loveste degetul dar nu il taie! 2 straturi e ideal si e ieftin la nebunie
daca voi avea asa posibilitate - voi descrie la video cum o fac, voi intreba de prieteni care au o video camera care va face un slow motion de calitate - caci tehnica aceasta de lansare se bazeaza pe vitezakrusnic scrie:Salutare,
Va multumesc.
mai sunt cateva ponturi - insa nici un pescar din lume nu isi deschide toate cartile
krusnic scrie:
salutare si merci de radpuns si la mai multe
daca tii degetul foarte strans sub forma de carlig in momentul lansarii, cand apuci sa-i dai drumul? pentru ca totul se intampla foarte repede.
Eu de de ex. cand ma pregatesc sa lansez (lansare peste cap) tin firul lipit de lanseta cu buricul degetului dar nu foarte strans si cand lansez, firu pleaca de sub degetul meu, nu pot lansa deschizand degetul.
Astept si din partea altor colegi de forum pareri cu cat mai multe cu atat mai bine.
cat de buna mulineta nu va fi, o ucizi cu lansarea puternica... in mediu la mulinetele puternice (calitative) drag sistem rezista aprox pina la 20-22 kg...eden scrie: ( chiar si cu frana stransa maxim) si tin degetul ca un carlig, cu firul la 1-2 cm de lanseta.
daca mai e ceva de adaugat, ori nu-mi vine in minte ori nu stiu inca.
toate cele bune !