Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
atb333atb scrie:Terry Edmonds a fost o lunga perioada de timp preocupat de felul in care trebuie sa tinem inaintasul cu degetul ( lipit de blank sau la distanta). Dupa multiple teste a observat ca cel mai bine este la o anumita distanta de blank 1-1,5cm.
In cateva filmulte se poate vedea.
NUNU constant. 168-193 m vintul ~3~5m/s pe diagonala (stinga si fata). Un exemplu: la campionatul mondial in franta, pentru a ocupa locul 4, 1 pereche din toate cele 3 aveau nevoie doar de 1 peste!!!!!!! si multumind ca au incercat sa lanseze mai departe decat vecinii, rupind 3 ori montura, au trimas bila la distanta unde si se afla acel peste...!!!!!!!!!!!! multumind caruia basarabenii au ocupat locul 4 !!!ionut72 scrie:Eu, cand vad ca unii rup (in 50% din cazuri!) inaintasi de 80 de lb si ca arunca cu vant oblic din fata + forfac cu bila de 20mm constant 185 de m, nu mai zic nimic, imi vine sa-mi iau navomodel si sa-mi schimb numele in Sparrow!
Poate pentru a ocupa locul 3 ???Vladutzz scrie: ...pentru a ocupa locul 4...
Ungureanu Bogdan scrie:eu propun sa mergeti pe balta la pescuit si sa lasati caterinca asta cu aruncatul...
eu am fost la peste weekendul trecut si m-am distrat pe cinste. gratare sprite, driluri...
Ba da, daca te uiti atent, am scris si ceva de niste driluri....tecsi78 scrie:Foarte tare, unul e cu gratare, sprituri, celalalt cu lansari la distanta...nu pescuieste nimeni mai nou??