polemici mutate din topicul CIR

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
buhac constantin

Re: CIR 2011- Cupa Internationala a Romaniei- calificari WCC

Mesaj de buhac constantin »

E clar !
In timpul concursului nu s-a baut vodca cu cola!
Acum se consuma industrial! :lol: :lol: :lol:
urmeaza:
Ma retrag! :lol: :lol: :lol:
E ultima postare! :lol: :lol: :lol:
Sa-mi stergeti contul! :lol: :lol: :lol:

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

@Costel Buhac

nu esti tu cel care scrie si iti astept un telefon de confirmare in sensul asta . Pesemne ca e Dan mecanicul .
Pentru prostul ala care scrie !
- esti prea stupid sa-ti raspund si asta o stiu de ceva vreme .
- m-am retras de 5 ori pinA ACUM - -m-au chemat inapoi , cu rugaciuni , nu se descurcau fara betiv .... Problema este ca tu esti un mecanic obscur dar eu mai am si alte realizari in viata ...iar ce se scrie aici la modul generos , la un moment dat ma afecteaza . De aici retragerea .. Dar daca asta vreti ...e OK .
- sincer nu imi place istoria asta despre mine propusa de dl. Oana , de asta de multe ori le-am propus stergerea contului .. in felul asta nu mai scriam nici eu si nici nu mai citeam . Nu s-a putut . Din fericire Dl Oana a realizat ca trebuie ca cineva sa se roage de sanatatea mea ..... :wink: :wink:
- altfel spus - chiar asa cum vrei tu sa ma prezinti - sunt mai eficace ca alt betiv de- al vostru ! Nu sunt la fel de bun grafician . :wink: , dar ma descurc cu restul ...
- si in final - ti-as ura sa ai parte in viata numai de betiivi de -ai tai .... astia te ingroapa .

@Costel Buhac - daca tu ai scris ne certam !!!! Astept raspunsul .

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Si pina la urma postarea aia de mai sus , este un foarte bun exemplu cu ceea ce scriam mai devreme vizavi de pescuitul la crap in Romania . Cit timp exista astfel de postari publice nimeni nu cred ca vrea sa isi mai faca o preocupare in acest sens .
Din punctul meu de vedere am lasat din brate pe oricine si oricum . Pescuiesc pe Fundulea 2 sau pe Floarea Popestiului - cred ca aici ma lasati in pace ! :lol: :lol: Macar atit ! Idee de a deveni pescar reacreativ la crap ma bate de multa vreme .. am o varsta si nici nu stii cind trece viata pe linga tine . Problemele astea sunt pentru altii . Eu inca ma bucur de viata , dar asa cum vreau eu . Punct !

Andrei I
pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de Andrei I »

Dar lasati-l mah pe Val in pace...incredibil domne cum se baga unii in seama...
Milionar excentric

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Nu te baga in seama groparule si nu cauta subiecte de discutie care ma privesc si pe mine . Nu iti doresti un dialog sincer cu mine .....te asigur ...
Glumele voastre nu imi sunt pe plac si sunt si de proasta factura . Uite si alt motiv pentru care stam pe loc si nu ne vedem insuficienta performantei in dauna suficientei dialogului de prost gust . Am dus caterinca la asa nivel inalt incit nu mai avem timp decit pentru chestia asta . Pescuitul a devenit un leit motiv . De fapt putem discuta aici si despre zugravit , vopsitorie auto , samd , reactiile sunt la fel de partinitoare si prost angajate .

Il respect pe Ulmeanu si nu imi cere parerea despre ceea ce promovezi tu . Las-o asa ! Sunt multe de spus si putini sa priceapa . Pina la urma a fi fratele chiar mai mare al cuiva nu te califica la un dialog ... Noroc ca s-au schimbat vremurile , pentru ca in trecut a fi frate mai mare te obliga si te responsabiliza altfel ....era necesar un exemplu fie de jertfa , fie de capacitate . La tine nu a fost cazul ...

Andrei I
pescar de competitie

Mesaj de Andrei I »

Gata campionule...dar pana una alta mi-ai facut prost un prieten...cine esti tu mai talentat orator de forum sa cataloghezi pe altii ca fiind prosti sau destepti?
Nu esti decat un frustrat, obsedat de propria persoana, un figurant atipic pentru varsta ta...un crai de St.Tropez care crede ca daca are bani de hoteluri scumpe are dreptul moral sa faca pe Dumnezeu pe forum.... esti de tot rasul si nu indrazneste nimeni sa iti spuna sa te opresti pentru ca le e greata sa poarte un dialog in contradictoriu cu tine...ghinionul tau e ca eu am un stomac tare.

P.S. si mai du-te in........
Milionar excentric

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

:wink: Gropare ma suprinzi !

ai uitat - puturos si cam subtire la pescuit , un labagiu batrin care nu acorda nici o sansa tineretului , etc , etc .... Vodca cola , betiv , scrii mult si prost , samd ... Ce dracu ma asteptam la mai mult de la tine ...? Aveai citate din clasici ...
Lasa-ma si pe mine sa ma bucur la senectute :wink: :wink: de dreptul de a scrie ce imi trece prin cap , vizavi de o chestie la care m-am implicat ceva multi ani din viata . Daca nu iti place , mai du-te si tu unde ma trimiti pe mine ... , dar eu cred ca mai ai mult de citit pina sa poti sa scrii ceva pe aici , legat de pescuit , la modul inteligibil .
De fapt tu ti-ai construit pas cu pas, imaginea publica, la o varsta pentru mine prea frageda ...Pacat de tine . Stiu ca e greu sa duci crucea ... vezi poate ca la steagul mortuar e mai usor . ....
Iar părietenul tau e prost pentru ca scrie in locul altuia . Daca a sris Costel si nu el - imi cer scuze !
Ultima oară modificat Lun Oct 10, 2011 22:53 de către Val, modificat 1 dată în total.

Andrei I
pescar de competitie

Mesaj de Andrei I »

Consideri ca e normal ca pe topicul concursului pe care l-a castigat Dan impreuna cu colegii lui de echipa, tu in loc sa-l feliciti....il faci prost fara ca el sa ti se fi adresat? Tu nu simti penibilul din tine???
Milionar excentric

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Repet - se stie aici ca pe log-ul lui Costel scrie Dan . Daca a scris Costel - ma descurc eu cu el . Daca a scris Dan e prost ! Indiferent ce a facut la concurs , sau cu atit mai mult . Si mai mult Razvan si-a mai cerut odata scuze pentru vorbele lui Dan ... nu e cazul mereu sa ii caut scuze . Atit poate .

razvan u.
pescar de competitie

Mesaj de razvan u. »

Ca sa revenim putin la topicul acesta:
Felicitari castigatorilor, participantilor si organizatorilor.
C. S. PELICANUL

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”