Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
eu am facut anul asta 4 concursuri.pe 2 balti diferiteosc1or scrie:Interesant subiect.
E clar insa ca pescarii incepatori prefera concursuri cu taxe mici, in timp ce pescarii titrati, consacrati,dornici de afirmare prefera concursurile top. Este ca in orice sport...
ps: am votat varianta 3
florinbrasov scrie:eu am facut anul asta 4 concursuri.pe 2 balti diferiteosc1or scrie:Interesant subiect.
E clar insa ca pescarii incepatori prefera concursuri cu taxe mici, in timp ce pescarii titrati, consacrati,dornici de afirmare prefera concursurile top. Este ca in orice sport...
ps: am votat varianta 3
au venit echipe din toate colturile tarii.Am observat o foame mare de trofee si asta ma bucurat.
unul dintre ele a fost facut cu o taxa de 1000 de ron si au venit intradevar echipe puternice.am evitat sa apara 3 echipe dintr-un anumit club si unul a fost exclus datorita faptului sa nu existe interpretari.
asta o spun: doar ca experiente legate de acest fenomen.
La celalalte concursuri ,au venit iarasi cateva echipe puternice.Am vazut multa ambitie si mai multa relaxare.
Dorinta de afirmare in lupta cu cei mai bine cotati .
Am observat insa si un lucru bun.exista pescari de care nu a auzit nimeni pe care as paria ca ar putea "bate"pe orcine in contextul in care l-ar ajuta locul ........CORECT ASTA SPUN SI EU!!TREBUIESC DESCOPERITE SI AJUTATE "SA APARA"
Eu cred ca pentru aceste persoane ar trebui facut ceva .
La randul meu am participat la cateva concursul in decursul ultimilor 2 ani.Am ales concursuri mari ca experinte ,concursuri cu taxe sub 10 mil .si concursuri fara premii in bani.
Am ales parteneri fara nume consacrate cu toate ca puteam sa aleg si parteneri consacrati.
Consider ca decat sa ii am in echipa mai bine ma evaluez cu ei .
DECI CRED CA DACA STII SA PROMOVEZI UN CONCURS ADUCI SI ECHIPE PUTERNICE IN CATEGORIILE DE CONCURSURI CU TAXE MAI MICI.
O problema am avut cu sponsori si taxele baltilor .
Sponsori se lasa rugati parca .ei nu realizeaza ce mult pot castiga prin autosesizare prin promovare in concursuri........NU STIU SA SE PROMOVEZE PRIN A LASA DE LA EI MOMENTAN ,CRESCAND APOI IN TIMP!!!
taxa balti parca au inventat unii patroni de baltii "roata "
de aceea am ajuns sa cred ca acest sport este intr-o directie gresita .