Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Pai si ce...aici e subiect de discutii ?!robert 82 scrie:De ce stergeti mesajele domnilor ? Era o observatie la subiect !
Geo,gor965 scrie:Pai si ce...aici e subiect de discutii ?!robert 82 scrie:De ce stergeti mesajele domnilor ? Era o observatie la subiect !
Deschideti va rog un subiect cu ce va doare intr-o rubrica adegvata !
Nu ... dar de ce trebuie tot timpul sa "spargem" subiecte ? Daca autorul topicului vroia sa faca un subiect de discutii scria un alt titlu si o alta introducere. Eu stiu ca genul asta de subiecte se vrea a fi un anunt al unui concurs si se contiunua cu o lista de inscrieri. Cand incep unii si altii sa-si dea cu paprerea despre taxe, preturi, costuri, draci,laci, stiu sigur ca se alege praful...si ca de obicei, moderatorii sunt de vina !eugen dragnea scrie:Geo,gor965 scrie:Pai si ce...aici e subiect de discutii ?!robert 82 scrie:De ce stergeti mesajele domnilor ? Era o observatie la subiect !
Deschideti va rog un subiect cu ce va doare intr-o rubrica adegvata !
"nu ca zic dar vreau sa spun !" (cum ar spune un mare artist inca in viata)...am senzatia ca te dai cu "ursu" in ultima perioada...parca erai un personaj impartial si foarte transparent...s-a schimbat ceva in situatia ta contractuala?!?
Nu te supara, dar intentia autorului e alta. Vrea sa aiba pe acest topic anuntul concursului si lista de inscriere ! Primul tau post pe acest subiect era de fapt un repros legat de taxa si premii ! Cat timp omul nu-ti baga mana in buzunar cu acest anunt si nici nu are vreo obligatie in a-si justifica cheltuielile in fata ta, postarea ta nu e On Topic. Deschide orice subiect vrei, in orice alta rubrica si nu zice nimeni nimic !osc1or scrie:nenea popescu, discutia a inceput de la taxa de inscriere in concurs, ce ti se pare tie off topic in asta?
daca vorbeam de lansetele cu care pescuieste organizatorul in partidele lui de placere de pe green paradise mai ziceam, dar discutia despre taxa de inscriere in concurs este strict ON TOPIC (adica la subiect)
Sa inteleg ca de acum asa vor fi toate topicurile de-acolo? Doar cu regulament si inscrieri?gor965 scrie: Nu te supara, dar intentia autorului e alta. Vrea sa aiba pe acest topic anuntul concursului si lista de inscriere !