Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
Ba da, e patronul in echipa cu 2 asistente care pescuiesc nud, cu un sculer matriter si cu 4 bodyguarzi sa nu aive problemestangadan scrie:Echipa CarSystem care este pe 2 nu cumva este compusa din patronul baltii si angajati lui?
"Sa nu aive":).Haules Tetrales mo.Pai ce facusi "patroane"?osc1or scrie:Ba da, e patronul in echipa cu 2 asistente care pescuiesc nud, cu un sculer matriter si cu 4 bodyguarzi sa nu aive problemestangadan scrie:Echipa CarSystem care este pe 2 nu cumva este compusa din patronul baltii si angajati lui?
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Amice, unul din cele concursuri despre care vorbesti a fost organizat de mine.stangadan scrie:Eu nu intreb la misto stimate. George Dumitru il cheama pe patron si este participa t la concursul organizat de el pe balta lui daca nu sti. La primele 2 concursuri a incasat vrel 80 de milioane si ma intreb de ce nu isi mai trec3 numele pe lista si a inventat un nume de scena. Oare ii este rusine cu ce face?
Si tu, ce strada ziceai ca cauti?Carasu Barbos scrie:"Sa nu aive":).Haules Tetrales mo.Pai ce facusi "patroane"?osc1or scrie:Ba da, e patronul in echipa cu 2 asistente care pescuiesc nud, cu un sculer matriter si cu 4 bodyguarzi sa nu aive problemestangadan scrie:Echipa CarSystem care este pe 2 nu cumva este compusa din patronul baltii si angajati lui?
Sent from my SM-G950F using Tapatalk))
Cand o sa auzi tu de mine vreodata ca incalc regulile pe la concursuri continuam discutia asta. Pana atunci propun sa inchidem aici.stangadan scrie:Am facut calculul domn avocat. Te cred ca vrei sa te pui bine cu patronul dar vezi ca calculele mele sunt corecte.Si va urma altcastig acum. Apropo, tu ca organizator cand participi, te dai singur afara daca dai cu 5 ? Ca arbitrul platit de tine sigur nu are tupeu ca poate nu mai mananca o paine pe viitor.