Datorita anumitor probleme aparute anul acesta la competitiile organizate de mine, precum si ptr a pastra seriozitatea si corectitudinea specifica concursurilor organizate de Senior Crap, anunt pe aceasta cale ca din 2011 ANUMITE persoane NU VOR mai putea participa la concursurile organizate de CS Senior Crap.
De asemenea, anumite puncte din regulament vor suferi modificari, doresc ca si in continuare concursurile organizate de mine sa fie garantul corectitudinii si al seriozitatii.
Multumesc.
vladut,
eu nu inteleg ceva, iar lumea in mod sigur este bulversata.
dan constantin organizeaza concurs la tancabesti in echipament senior. impreuna cu ulmeanu.
parca fusese dat afara din club.
lamureste, te rog, aspectul asta.
care este situatia la clubul senior? cine organizeaza si ce?
Andrei, Dan Balamuc Prezon este un om fara onoare si (probabil) cu un singur rand de haine. Nu numai ca l-am dat afara din club, dar acest om va trebui bagat de urgenta intr-o sedinta, ma abtin cu greu sa fac public cu ce se ocupa in ultima vreme......
PS Timpul le va rezolva pe toate.Pacat insa.......
eu cunosc tulburarile psihice ale acestui baiat si il compatimesc.
insa nu ai lamurit cu nimic stituatia.
el si ulmeanu, imbracati in senior fac concurs la tancabesti.
cine vorbeste in numele acestui club si cine nu?
lamureste aspectul
Balamuc a fost dat afara, repet. Faptul ca se foloseste inca de numele meu ptr a fi asociat cu corectitudinea, nu face decat sa arate caracterul josnic al acestui dezaxat.
Restul, probabil ca ii canta in struna de frica , Balamuc anuntand public ca are inregistrari audio si video compromitatoare cu majoritatea pescarilor de competitie din Romania, inregistrari pe care le va face publice daca va fi cazul !!! Deci......
Si inca o completare. ''Brailele'' organizate de catre Balamuc nu au nicio legatura cu concursurile oficiale organizate de CS SENIOR, fiind vorba doar de folosirea fara drept a numelui clubului din care a facut parte.
Nu inteleg nimic, dan city mi-a cerut avans pentru anul viitor pentru concursurile care vor fi pe tancabesti,d-lor rezolvati problema de urgenta,la acest concurs era echipa senior concura cred cu doua echipe,apropo, vladut poate a mai ramas un loc la moara
[quote="andrei vladeanu"][quote="boilies carp team"]Nu inteleg nimic, dan city mi-a cerut avans pentru anul viitor pentru concursurile care vor fi pe tancabesti,[/quote]
tite, tu nu ai nevoie sa dai avans, tu mergi pe cuvant [/quote]