LAURI DE CENUSA - blestemul unui campion national

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
andrei vladeanu
Veteran
Puncte: 0

LAURI DE CENUSA - blestemul unui campion national

Mesaj de andrei vladeanu »

pe prima pagina
www.crapmania.ro
LAURI DE CENUSA, un articol scris de Legio (Sandu C-tin).
daca doriti sa comentati o puteti face aici.
The One Team

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Re: LAURI DE CENUSA - blestemul unui campion national

Mesaj de Vladut Mateianu »

ce mai este de comentat ? este crunta realitate din pacate....felicitari Legio ptr acest ...articol !

AMR cat ? intreb eu de data asta, altfel ne scufundam.... :(
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

gabisandu
Pescar de competitie

Mesaj de gabisandu »

Este realitatea cruda. Bravo Costi.

barbumarius
pescar de competitie

Mesaj de barbumarius »

Pai cred ca a venit timpul sa ii cautam pe aceia in care lumea mai are incredere.Pana nu e prea tarziu si se duce totul de rapa...

Genes Florin
pescar de competitie

Mesaj de Genes Florin »

Felicitari!
Eu cred altceva, cred ca aceasta lume a pescarilor de crap este impartita in 4.
1. Pescari cu bani
2.Pescari mai nevoiasi dar care tind catre o performanta si au nevoie de pescari din prima categorie.
3. Ar trebui sa fie acei pescari care au fost pionerii acestui sport in romania,si care sa promoveze partea frumoasa a acestei miscari, este trist.
Vazand atata dusmanie, rautate injuraturi de familie etc, mi-am dat seama ca nu se poate indrepta nimic.
DAR putem convetui "separat" sub acelasi cer.
4.Pescari cu potential din toate punctele de vedere care isi doresc performanta si fug din fenomen dei mii de motive...
Nu vreau sa jignesc pe nimeni, scuze daca gresesc cu ceva.
Balta Puiesti

Liviu Mihai

Mesaj de Liviu Mihai »

Ca si completare la tine Legio, nu mai pot sa zic altceva decat sa-l citez pe Irving Berlin: "God Bless..."
Campion national 2010
http://www.planetcarp.ro

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

barbumarius scrie:Pai cred ca a venit timpul sa ii cautam pe aceia in care lumea mai are incredere.Pana nu e prea tarziu si se duce totul de rapa...
Incredere avem cu totii in Dumnezeu si poate intr-o minune care sa faca si desfaca o cutuma legata de o anumita piedica comuna a noastra in calea performantei si a liberului arbitru . Pina atunci ..... ma mir sa se faca ceva viabil ... Stiu ca esti baiat destept si intelegi fraza .. Si DA , sunt fatarnic si ipocrit :lol: :lol:

Sorin Daringa

Mesaj de Sorin Daringa »

Bv Legio.
Ce nu te ucide te face mai puternic.
Imagine

legio1083

Mesaj de legio1083 »

Nu ma asteptam sa iasa atatea valuri... si mai ales nu as fi crezut ca sunt atatea persoane care se simt cu musca pe caciula. :oops:
Legio - Patria Nostra !

Gabi Tomulescu

Mesaj de Gabi Tomulescu »

felicitari legio... foarte frumos scris...cu un aer academic, asa pe placul cuiva...stiu eu cine.

dar nu uita ca din realitatea pe care tu ai prezentat-o faceti si voi parte iar imaginea pe care o expui tu, in ceea ce va priveste, e putin deformata.

"In urma unor conjuncturi mai mult sau mai putin fericite, o serie de buni pescari s-au amestecat cu tot felul de lovelari , la care s-au adaugat si cativa valutisti, presedinti de CAP. In tot acest peisaj idilic, unii faceau bai de multime si dadeau autografe , iar altii treceau neobservati si isi vedeau de pescuit. Era si normal. Nu aveau echipamente de ultima generatie, nici sute de posturi pe forumurile care conteaza si daca ma gandesc bine parca nici fata nu-i prea ajuta."

diferenta intre tine si un barbat este aceea ca tu jignesti evaziv, pentru ca la fel ca si seful tau Gabi Sandu nu va puteti sustine ideile decat in pozitia "mama iedului".
de unde sti tu cine si cu ce echipament a pescuit?

lumea dadea ajutografe si voi treceati neobservati...modestilor...asta e numai in mintea ta complexata...pentru ca eu nu-mi aduc aminte ca cineva sa fi avut vre-un comportament iesit din comun, in directia pe care o indici tu.

"Au fost momente in care destine se puneau la cale in studioul de procesare imagine unde se puneau la punct probe albe pentru zile negre, in caz ca din urna nu iese cine trebuie."

s-au fabricat probe... :lol: :lol: :lol:

mai rau e ca in afara de mine si colegii mei de club nu a mai avut nimeni curiozitatea sa vada acele filmari si poze.
legio vrei sa te speli pe maini dar mare atentie ca ai gresit ligheanul...asta in care ai bagat mana e plin de cacat.

"Nu ma asteptam sa iasa atatea valuri... si mai ales nu as fi crezut ca sunt atatea persoane care se simt cu musca pe caciula. :oops:"

eu personal m-am simtit vizat de articolul tau si in consecinta ti-am adresat cele spuse mai sus.

asta ca sa n-o bagi p'aia cu musca...

vezi ca s-ar putea ca articolul tau sa fie inteles de mult mai multa lume decat te astepti tu...asta asa ca chestie.
The One Team Romania
Event Promoter IBCC

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”