Moderator: danr
De 80odoctee scrie:vreau si eu presa de bulgari de 40 mm, sau daca s-or gandi sa scoata si de 60 mm ar fi si mai bine!cornel.s scrie:Doua rugaciuni Nea Dane si io. Urmatorul transport pe cand si ballmaker-ele de 40 daca vin acum? Multam, cu stima!
Cobra Nash Cyber Shor se afla in stoc, sunt 3 bucati.Livrarea se face prin serviuciul de curierat rapid si in mod normal nu depaseste 24 de ore.freespirit scrie:Pentru cereri(pentru cobra Nash Cyber Shot) postate pana pe 31 martie inclusiv, cam cand se face comanda catre Nash Tackle, si aproximativ cand ajunge in tara? Ca termen maxim de livrare?
Cu Cyber Shot-ul poti lansa bile de 12, 15, 18, 20, 22 si daca sunt rulate corect si nu depasesc dimensiunea, chiar si de 24. Toate astea cu un singur baston de nadire.freespirit scrie:Despre Nash Cyber Shot n-am retinut doua detalii: 1. Cu ce diametre de bile poate fi folosita? 2. Are sau nu tub de protectie?
Ce faci mah?te lasa brandu si iti iei fakator de bulgari !cornel.s scrie:Zi-ne ceva si de ballmaker-ele mai mari. Ai vorbit? Ce-a zis Kevin?
te provoc la skCimpoeruM scrie:Ce faci mah?te lasa brandu si iti iei fakator de bulgari !cornel.s scrie:Zi-ne ceva si de ballmaker-ele mai mari. Ai vorbit? Ce-a zis Kevin?![]()
Pana la Kevin, Alan e omul la care e nevoie sa ajung. La intrebarea daca o sa avem un ballmaker de 60mm. Daca exista cerere, seinvestesc banii in matrita si într-un nou lot de polimer D-cam. Atâta timpcat tine de mine, nu precupetesc nici un efort!mingea insa nu e in terenul meu...cornel.s scrie:Zi-ne ceva si de ballmaker-ele mai mari. Ai vorbit? Ce-a zis Kevin?