Mai Vio nu pune si tu botul aiurea la tot ce se scrie pe aici . E mai simplu sa il cunosti pe Cristi si sa stai de vorba cu el . E multa fabulatie in ce se scrie in ultima perioada . Si nici nu e vreme de povesti la gura sobei .
NU MAI SUPORT POSTARILE RAPANDULEI ASTEA BURTOASE!!!!!
DOMNULE PANGICA, OPRITI-L INTR-UN FEL PE ROSIORU!
SE PRICEPE LA TOATE, CUNOASTE PE TOATE LUMEA, E CEL MAI TARE!
AM SPUS-O SI O REPET: MOSUL E TERMINAT!!!
NU MAI TINETI CONT DE CE SPUNE!
OAMENI BUNI, ASCULTATI-L PE CORLEONE!
SA COMBATEM ACEST FLAGEL NUMIT ROSIORU! SA-I TERMINAM SI PE ACOLITII LUI!
IN NUMELE DREPTATII...
IN NUMELE ADEVARULUI...
TRAIASCA LIBERTATEA!!!!!
Corleone dragul meu , nu imi dai nici o sansa ! Nu stiu cum dracu ma fortati sa iau masuri de astea care sincer nu imi fac nici o placere . Si pentru ca nu vreau sa sterg 2 membrii in 2 zile - tie o sa-ti dau o banare de 1 saptamina - poate te mai racoresti si te mai lasa nervii astia nejustificati .
Cristi, spunemi macar cu ce te-am deranjat atat de tare? Omule, ai o prb , inclin sa cred la fel de grava ca si Corleone ! Din cate imi aduc aminte nu te-am jignit niciodata, la modul personal, cel mult am afirmat niste lucruri care privesc strict pescuitul sau ceea ce ati scris voi in leg cu pescuitul! De la cine ai auzit tu ca sunt o papadie obosita,lipitoare,etc? Ma fratilor, daca tot aveti pretentia sa nu va jigneasca lumea , decat atunci cand macar ajung sa va cunoasca, voi de ce va comportati altfel? Am ceva cu cei de la Senzor, pt ca nu imi plac ca oameni, caracterele lor! Prin postarile pe care le-ati avut, chiar si prin alea pe care nu le-ati avut, mi-am facut o parere, care nu e buna deloc! Ce altceva puteam sa cred?! Dar asta e parerea mea si nu cred ca va intereseaza chiar atat de tare, insa niciodata nu v-am jignit nici macar in grupuri restranse de prieteni!
Grupul vostru de pescari cu experienta, nu ma interseaza catusi de putin! Nu am nici cea mai mica dorinta sa imi castig notorietate postand pe forumuri, pt ca notorietatea ca pescar, asa cum o reprezentati voi, e o rusine! Va deranjat faptul ca am spus ca nu ma reprezentati pe mine ca pescar roman? Nu am dreptul sa spun lucrul asta?!
Dle Rosioru, dupa cate am inteles eu pana acum, dvoastra sunteti un om pe care baietii de la Senzor il respecta si il iau ca model! M-ati cunoscut la Cpt Hook si v-am spus atunci parerea mea in ceea cei priveste! Daca nu va placut de ce nu m-ati contrazis atunci? Nu vi se pare ca s-a iesit de mult din sfera pescuitului si ca ar trebui sa ii invatati si altceva decat tehnici de pescuit ? Cu respect, Oprea Marian!
Mariane,
Cind am stat de vorba nici nu stiam ca tu esti caaron. Atunci am aflat, si ai vazut cum am reactionat. Am ris, dupa care am avut o discutie lunga si interesanta despre pescuit. La despartire ne-am strins mina ca doi oameni civilizati si am plecat. Pe urma am mai avut citeva dialoguri pe crap.ro unde la fel am avut o discutie civilizata. E clar, cel putin pt. mine, ca se poate discuta si civilizat. Insa asa cum au denaturat lucrurile acum nu te mai poti abtine. De altfel ai simtit pe pielea ta rautatea altora. Asa si baietii de la Senzor. Au fost atacati mereu, asa ca au reactionat. Nu sunt aparatorul lor, insa iti spun ca nu asta e adevarata lor fata.
SA AUZIM NUMAI DE BINE.
Mariane, te apreciez ptr. sinceritatea de care dai dovada. Dar nu cred ca ai cum sa ma cunosti pe mine, din moment ce eu am scris doar de2-3 ori pe site-ul binecunoscutului. Iti respect parerea, dar te anunt ca s-ar putea sa fie alta daca ne-am cunoaste personal........
P.S. Poti sa faci un sondaj si sa vezi daca mai este cineva care nu ma haleste pe mine !(inafara de iliuta )