O DILEMA

Topicuri vechi, unele pot fi o lectura placuta...

Moderator: gor965

Scrie răspuns
Cristi Y
pescar de competitie

O DILEMA

Mesaj de Cristi Y »

Vreau sa fac si eu echipa cu cineva anul asta, pot sa iau initiativa de unul singur? sau trebuie sa obtin oarece aprobari :roll:

vio

Re: O DILEMA

Mesaj de vio »

Vorbesti serios....?
Viorel Rizea
ASOCIATIA PESCARILOR DE CRAP DIN ROMANIA

Vizitator

Mesaj de Vizitator »

stai linistit vio!
ce, ti-e cald cu dintii in gura?

vio

Mesaj de vio »

Adica ..???????
Nu inteleg , ajuta-ma !
Viorel Rizea

cornel rosioru
maestru emerit
Puncte: 0

Mesaj de cornel rosioru »

De ce sa nu poti face echipa cu Cristi? E un pescar bun cu experienta.

Vizitator

Mesaj de Vizitator »

si aici te-ai bagat?
vad ca mai ai o indelednicire, faci echipe de pescuit. mai bine ai grija de echipele tale, ca pe unde ai fost te-ai facut de ras!
la televizor, in schimb, numai moaca ta paroasa am vazut-o ani si ani de zile...
parca ai fi ceausescu pescarilor!
draga vio,
m-am referit la faptul ca intr-o echipa cu cristi K1 vei fi nevoit deseori sa si lupti alaturi de el in altercatiile pe care le provoaca cu vecinii, in mod regulat.
cu drag,
corleone

cornel rosioru
maestru emerit

Mesaj de cornel rosioru »

Cind eu apaream la TV aveai ce invata neispravitule. Iar echipele facute de mine au ajuns mari. Tu nici muci nu le poti sterge nasul acestor echipe.
Ultima oară modificat Joi Ian 13, 2005 10:10 de către cornel rosioru, modificat 1 dată în total.

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

Corleone dragul meu - maximus crap a plecat fara sa apuce sa-si ia la revedere ! Tu urmezi ! Am primit 15 telefoane in seara asta de la prieteni care mi-au spus ca imi bat joc de munca mea . Mare grija - la prima jignire -ai plecat !

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

Corleone ti-ai incendiat valiza, afirmatiile care le faci despre Cornel dovedesc cat de sec esti, Cornel reprezinta un mit (asa cum este el,cu bune cu rele) faptul ca l-ai vazut la tv nu de asa multe ori decat aberezi tu denota faptul ca a dorit sa faca ceva pt. pescuit asa cum a crezut el ca este mai bine. Macar el a incercat, oare chiar te-a deranjat?? Ai 30-40 de canale tv pe care potzi comuta televizorul sau o dorintza patologica de a te vedea viteaz in umbra anonimatului te face sa postezi asa ceva. Asta se numeste FRUSTRARE (vezi DEX) prietene cum dealtfel am auzit si despre Caroon care se da tot o mare petarda ca si tine ca de fapt este o papadie(vezi denumirea populara) obosita. Referitor la sfatul tau pentru Vio nu te framanta ca nu trebuie sa se implice nimeni in altercatiile mele sa ma ajute, va fac fatza singur, daca nu, va fac spate!

vio

Mesaj de vio »

corleone :
De unde sti ca asa se poarta Cristi Y pe balta , din auzite sau ai fost pe balta odata cu el . ca io chiar vb serios cu echipa , ca nu am partener anul asta si mai pus pe ganduri .... :( :(
Viorel Rizea

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “ARHIVA”