O DILEMA

Topicuri vechi, unele pot fi o lectura placuta...

Moderator: gor965

Scrie răspuns
musaro adriano
Puncte: 0

Mesaj de musaro adriano »

:lol: :lol:
Ultima oară modificat Joi Ian 13, 2005 22:54 de către musaro adriano, modificat 1 dată în total.
RESPECT, Musaro Adriano

musaro adriano

Mesaj de musaro adriano »

@vladut, lam facut eu sondaj, si, nu te suporta NICIUNO. Normal ca nimeni nu a avut coraj sa te "loveasca in fata" pentru ca ai o fata prea simpatica!! :lol: :lol:
ps. Valpi vezi ca glumesc, sa nu ma stergi de pe aici. :D ciao, si ce frumos este cand se ridica un pic de vant si incepe trasaturile. Inca putin baieti, inca putin.
PS2: ma.CARONE conpatriot, ce scrii acolo? Oricum merita primu premiu pentru ca t-a lovit cu genunchii pe gingie vladut. sau nu? Frate nu stiam ca eri expert in artele martiale. :lol: :lol: ciao si noapte buna, tot e bine ce se termina cu bine.
RESPECT, Musaro Adriano

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

Asa mai baieti vedeti ca se poate :lol: :lol: :lol: . Mariane nu are nimeni nimic cu tine personal - iti garantez eu ! Problema este ca cei pe care ii cunosc aveau ceva cu ideile pe care tu si inca citiva prieteni le sustineai . Ati jignit si voi pe acolo si inca din plin ( inclusiv pe mine care nu fac parte din echipa Senzor ) . Si iti spun ce a deranjat in primul rind - nu poti sa ceri parerea unora mai cunoscatori pe Forum , cei in cauza sa raspunda cu toate ca nu ii obliga nimeni sa faca asta doar de dragul cuiva si dupa raspuns sa fie contestati si facuti in toate felurile , chiar daca stilul de raspuns al lor este un pic mai arogant sau mai incisiv . In fond omul si-a etalat niste cunostiinte pe care le-a dobindit destul de greu si nu e obligat sa le imparta cu nimeni .
A nu se confunda valoarea acestor "Senzori" cu glumele scrise pe aici . Iti garantez ca daca i-ai cunoste personal ti-ai schimba parerea fundamental . Dar mai simplu ar fii sa-l intrebi pe Adriano !

@Vladut - bai nu cere un astfel de sondaj ca se voteaza secret si cine stie ce supriza apare :lol: :lol: :lol:

carpkiller

Mesaj de carpkiller »

@Cristi
Nu inteleg? Tu nu ai echipa la Darvari, asta este problema?
Si eu m-am inscris si este posibil sa ma trezesc fara partener in ultima clipa. Poate fi asta o problema legata de posibilitatea de a participa!?

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

Sincer nu-mi fac probleme din punctul asta de vedere ,a fost o tenta de gluma intrebarea, oricum multumesc pentru incurajare.

Bogdan D.

Mesaj de Bogdan D. »

Bai Caaron lasa-ne ba in pace.Du-te pe alte site-uri si explica retetele tale de mixuri facute din malai,faina,mancare pt.pasari etc.Nu ne mai stresa.Si nu-ti mai da tu cu parerea despre baietii de la Senzor daca nu ii cunosti personal.Mai bine stai in banca ta si incearca sa gasesti reteta aia perfecta pe care o cauta toata lumea.Cand o sa ai valoarea baietilor de la Senzor atunci poti sa vorbesti.Pana atunci ciocu' mic si stai pe burta.

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

" niciodata nu v-am jignit nici macar in grupuri restranse de prieteni!", spune Oprea Marian, zis Caaron, in ianuarie 2005.

In vara lui 2004 zicea:
"Mi-e scarba de lumea buna a pescarilor si de faptul ca eu ca pescar roman sunt reprezentat de unii ca voi care se cearta ca chiorii dupa un concurs contestat din toate pctele de vedere! Nu ati fost in stare sa va comportati civilizat la voi in tara , imi inchipui ce o sa iasa in Portugalia!!! Sunt de ajuns tiganii care fura pe afara si ne fac de ras nu mai avem nevoie si de voi! Puteti sa reprezentati pe oricine vreti voi dar macar aveti bunul simt si renuntati la statutul de reprezentanti ai Romaniei! RUSINE! Intalniti-va in alta parte sa va certati nu pe forumul asta, care dupa cum cred ca banuiti are alt scop decat de cel de MAHALA!"

Cu ajutorul acelorasi puteri paranormale cu care ai ajuns se ne cunosti foarte bine pe toti, fara a ne fi intalnit niciodata, iti inchipuiai la vremea respectiva si ce o sa iasa in Portugalia...

Eu te mai rog sa-ti inchipui si ce s-ar fi intamplat daca eu si cu Vladut nu l-am fi oprit pe Cristi Y sa vina de la Peris la Tancabesti sa te arunce imbracat, cu tot cu scule, de pe ponton in apa!!!

In speranta ca maestrul Rosioru ne va invata pe noi bunele maniere si pe tine sa nu mai minti,
cu drag,
Andrei

p.s. ne vedem la ziua lui Adriano?

CORNEL IACOB

Mesaj de CORNEL IACOB »

"P.S. Poti sa faci un sondaj si sa vezi daca mai este cineva care nu ma haleste pe mine !(inafara de iliuta )

Adevarul e ca nici eu nu mai pot sa te suport...si mai sunt multi care au aceleasi sentimente fata de tine ,dar nu au curaj sa o recunoasca in fata...Cred ca ar fi timpul sa te retragi de pe site,de fapt ar trebui sa te lasi de pescuit pt. ca esti varza,singura ta legatura cu aceasta frumoasa pasiune e ca ai motiv sa pleci de acasa ca sa te imbeti ca un porc pe balta...
Aceleasi lucruri valabile si pentru cealalta tentativa de pescar :Andrei V.

Nasu' lui Vladeanu si a lui Mateianu 8)

Caaron

Mesaj de Caaron »

Andrei, ti se pare ca vam injurat sau ca am spus ceva ce nu ar fi adevarat pt mine?! Mai stati o data si mai cititi scandalul care a iesit dupa calificarile pt mondiale si daca voua va place e ok! Cum imi puteti cere mie sa va accept pe voi ca reprezentanti ai mei intr-un concurs de crap, cand mai aveati putin si va spargeati capetele ?! Eu inteleg ca poate in realitate nu sunteti asa, fiecare om are dreptul sa isi arate ce fata doreste, dar voi v-ati aratat o fata care mie nu mia placut! Am asteptat de atatea ori rapunsuri din partea voastra, la obiect, privind pescuitul! Nu ati scris niciodata, pana sa apara calificarile pt Portugalia! Atunci din senin v-ati facut aparitia, intr-o maniera de scandal! Poate voi, in grupul voastru restrans, stiati despre ce e vb, va stiati fiecare partile bune si rele, dar noua pe forum nu ne-ati aratat decat partea rea a lucrurilor! Eu, ca si multi altii, nu avem habar de mersul lucrurilor intre voi, insa ne facem o imagine prin ceea ce scrieti! L-am sunat pe Val si l-am intrebat daca forumul asta are statut de club intre prieteni! Raspunsul a fost evident nu, ca si la Iliuta probabil! Acceptati fratilor si parerile celor de afara, bune sau rele, fara sa sariti la gat!
Andrei, cum ar fi daca maine te-as invita la o cafea la mine acasa si in timp ce esti in vizita m-as lua la balacarit cu parintii si cu prietena? Ai pleca de la mine cu impresia ca sunt nebun, fara sa mai vrei sa ma cunosti, oricat ti-as spune eu sau altul ca sunt baiat bun!
Poate daca spuneati ca reprezentati magazinul Senzor si pe inca cativa oameni in Portugalia, era ok, dar voi ati reprezentat Romania!
PS: Nu.

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

gata cornele!
lasa caterinca, de-acum vreau sa scriu serios!

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “ARHIVA”