claudiupascu scrie:@Miyagi,
In primul rand nu cred ca subiectul topicul este Boilesmania dar daca esti atat de insistent pot sa-ti spun ca am nadit cu spombul racheta si catapulta.De ce,ptr. ca nu era interzis in regulament si ptr. ca arbitrii ne-au permis.(poate aveau o afinitate ptr. moldoveni).Ca si noi au mai inadit si alte echipe dar n-au castigat deci nu s-a vazut.La ce echipe au participat crezi tu ca daca incalcam regulamentul nu eram penalizati?
@Dragos Anutei,
Nu te-ai gandit ca diferenta intre voi si noi a fost poate faptul ca noi noaptea stateam doi pe lansete iar voi la ora noua erati in pijama si la somn in rulota?De ce oare o echipa ca cea a lui Tudor Cosmin care in a doua mansa nu a reusit sa puncteze deloc pur si simplu din cauza ghinionului,nu a contestat nimic si vii tu si ne explici de ce am castigat noi?Iti spun eu de ce ,ei sunt pescari pe balta iar voi in spatele calculatorului.
Asa este noi nici nu am pescuit defapt .. dar am o MICA intrebare la care daca nu raspunzi dai dovada de mare lasitate. De ce ati continuat sa naditi cu o racheta care nu era permisa de regulament dupa ce vi s-a atras atentia de catre arbitri(de 2 ori). De unde sa stiu eu ca in racheta aia nu erau viermusi sau porumb sau bile de naftalina???? voi nadeati exact langa standu nostru si pescuiati in partea opusa!!!!! Sunt niste semne de intrebare care ramn. Iar daca Vladutz era promt si va dadea avertizment asa cum prevede regulamentul nu mai erati voi acum aici asa ingamfati.
Cat despre cine este pescar pe balta si cine nu, nu esti tu in masura sa decizi. Iar Maimutoiu nu avea ce sa conteste pt ca langa el nu nadea nimeni cu spomb.
Ce zici???
"am nadit cu spombul racheta si catapulta.De ce,ptr. ca nu era interzis in regulament si ptr. ca arbitrii ne-au permis.(poate aveau o afinitate ptr. moldoveni)"
HAHAHAHAHAHA CE FACE PRIETENEEEEEEEEEEEEEE????????????? nu era interzis???? lesin de ras, mai citeste regulamentul !!! pt ca ERA INTERZIS.
SI DA CHIAR ASA de ce nu ati fost penalizati???