body scrie:
Apropo AV nu a dezamagit pe nimeni a reactionat exact kum face de obicei cu doi poli il pui si capra!
RB
nu cred ........e mult doi poli

Moderator: gor965
body scrie:
Apropo AV nu a dezamagit pe nimeni a reactionat exact kum face de obicei cu doi poli il pui si capra!
RB
Cristi Y scrie:body scrie:Apropo AV nu a dezamagit pe nimeni a reactionat exact kum face de obicei cu doi poli il pui si capra!
vezi din trecut experienta Floreata
Am sa incerc sa fac niste precizari pt a lamurii cat de cat situatia.body scrie:Eu inteleg nefericirea echipelor Ghiti - mailat si bodo ianos - voda mircea ca la Corbu le-a cam dat cu virgula poate lor le trebuie 7 - 8 campionate nationale pe an sa isi dovedeasca valoarea
De Peter Micula care am un mare resspect ca si pescar ce sa zic, e si el cu sponsorii de la PvTv nu are ce sa faca, stiam ca el si partenerul isi luasera dubla cetatenie romana - ungara sa participe din partea Ungariei la CM ?! Poate vin din obligatie la mascarada lu Popescu!
RB
Daca si citeai ce am scris am zis ca nu tin nici cu o parte nici cu alta, pe mine ma deranjeaza cand vad ca toti va jigniti pentru ca va credeti destepti si nu sunteti capabili sa gasiti o cale de mijloc pentru ca obiectivul discutiei sa poata merge inainte in liniste.iohann scrie:P.M.Adrian scrie:Bine ca nu va pasioneaza si politica ca ajungea tara mai rau de cum este.
Si acum sunt in politica unii care se cred mai smecheri si mai culti, mai bogati si cu nasu pe sus;
noroc ca nu e federatie, faceti pe desteptii si bagati subtilitatile pe ... net.
Permisivi moderatorii cu voi datorita vechimii, daca s-ar si vedea vechimea asta care o aveti si in viata si in pescuit nu ar continua fiecare dintre voi care mai subtil ca altu (e vorba de jigniri, desigur..)![]()
![]()
sa sti ca nu ne-am dat seama,inca de la prima postare, ca esti o clona
![]()
![]()
![]()
mars fraiere cu alaiul tau cu tot.
@Cristi Y esti ca o maimuta paroasa care: Monkey see, monkey do. Daca nu esti in stare sa intelegi conceptul pot oferii cursuri si pentru Infatuati.Cristi Y scrie:ca aveti de organizat campionate federaleiohann scrie:mars fraiere cu alaiul tau cu tot.![]()
![]()
![]()
![]()
Nu este vorba ca sunt sensibil. Nu vezi decat jigniri si nici o solutie sau un pas inainte.gabi1 scrie:P.M.Adrian, las-o dracu cu morala, rapitorii(ulii, soimi, hereti,etc) si sensibilitatile de mimoza,vezi sa nu te-mpiedici in semantica.Trebuie sa ai totusi ceva inteligenta ca sa te doara ca nu ai destula.....