CINE MERGE IN PORTUGALIA LA CM?

Discutii legate de desfasurarea evenimentului, organizare, clasamente, fotografii, propuneri, sedinte, polemici.

Moderator: gor965

Încuiat
oanavictor
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: CINE MERGE IN PORTUGALIA LA CM?

Mesaj de oanavictor »

body scrie:
Apropo AV nu a dezamagit pe nimeni a reactionat exact kum face de obicei cu doi poli il pui si capra!

RB

nu cred ........e mult doi poli :idea:
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

Cristi Y scrie:
body scrie:Apropo AV nu a dezamagit pe nimeni a reactionat exact kum face de obicei cu doi poli il pui si capra!

vezi din trecut experienta Floreata

aoleo .........si cate mai sunt ..........banii vacii de pe vremea bietului Rosioru !!!!!!!!!!!!1
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

ghitighiusan

Mesaj de ghitighiusan »

body scrie:Eu inteleg nefericirea echipelor Ghiti - mailat si bodo ianos - voda mircea ca la Corbu le-a cam dat cu virgula poate lor le trebuie 7 - 8 campionate nationale pe an sa isi dovedeasca valoarea
De Peter Micula care am un mare resspect ca si pescar ce sa zic, e si el cu sponsorii de la PvTv nu are ce sa faca, stiam ca el si partenerul isi luasera dubla cetatenie romana - ungara sa participe din partea Ungariei la CM ?! Poate vin din obligatie la mascarada lu Popescu!

Apropo AV nu a dezamagit pe nimeni a reactionat exact kum face de obicei cu doi poli il pui si capra!

RB
Am sa incerc sa fac niste precizari pt a lamurii cat de cat situatia. :wink:
Nu e niciun secret ca am fost membru in federatie inca de la infiintarea acesteia, desi nu imi pot asuma cine stie ce merite in constituirea acesteia.Singura "realizare", a fost faptul ca am facut presiuni la nea Fane sa le plateasca baietilor banii cuveniti dupa concursul de la Doripesco (o parte din cei implicati pot confirma acest lucru).Atat.Nu am luat si nu voi lua niciodata vreun ban de la federatie, doar simplul fapt ca am crezut si cred in continuare in ideea de Federatie, un organism legal, care sa reprezinte cu adevarat interesele pescarilor, a fost suficient ca sa raman acolo, mai ales ca intre timp ne-am adunat intr-unul din cluburi o mana de prieteni, care pescuim impreuna si avem aceeasi gandire referitoare la viitorul pescuitului.Sincer, ne intereseaza prea putin cine conduce federatia, "Popescu", "Ionescu" sau "Georgescu"...noi vrem doar sa pescuim.Nu am intrat in polemici aiurea pe forum cu nimeni, nici nu o sa o facem, mi se pare o tampenie sa ma cert cu prietenii pentru faptul ca eu sunt intr-un club si ei in altul.La fel cum altii au aderat la diverse asociatii sau organizatii sportive, consider ca e dreptul nostru sa ne inscriem in ce club vrem...sau nu???
In ceea ce priveste concursul de la Corbu, lucrurile au stat in felul urmator:
In urma cu vreo 2 luni ne-a sunat nea Fane spunandu-ne ca, anul acesta, AGVPS nu o sa mai organizeze campionat national, fapt constatat ulterior si pe forumuri prin schimbarea denumirii concursului.Deasemenea, ni s-a spus ca urmeaza ca federatia sa faca convocari pentru stabilirea lotului reprezentativ al acesteia, iar noi eram pe lista.Nu a contat, am ales sa mergem si la Corbu, nu mai puteam da inapoi, ii promisesem lui Tata Nitu ca mergem cu el si nu ne puteam lua cuvantul inapoi.Ne-am dus si ne-am facut de cacao, am pescuit dupa o tactica total nepotrivita pentru aceasta balta.Nu o sa dau vina pe nimeni pentru acest lucru, greseala cea mai mare a fost a noastra ca nu am facut un antrenament pentru a vedea despre ce e vorba, mai ales ca eu si partenerul meu mergeam acolo pentru prima data.Asta e, nu e niciun bai, concursuri mai sunt destule.
Revenind la ideea principala, dupa concurs am stat de vorba cu baietii de pe lista federatiei si am hotarat, de comun acord, ca si in cazul in care o sa fim selectionati, iar aceasta va obtine dreptul de a trimite lotul la CM, sa cedam locul baietilor de la Ovidius.A fost o hotarare de moment, hotarare neschimbata nici pana acum.O parte din baietii de acolo ne sunt prieteni, cu restul ne intalnim pe la concursuri, nu avem de gand sa ne certam cu ei pentru nimeni si consideram ca, in acest moment, sunt cei mai indreptatiti sa reprezinte Romania la CM.Precizez ca nu am discutat cu nea Fane despre hotararea noastra, probabil ca acum afla de aici despre ea.In consecinta.....nu noi suntem problema baietilor de la Constanta.Ii felicitam inca o data pentru rezultat si speram sincer sa se gaseasca o cale amiabila pt a ne reprezenta la CM.
Referitor la campionatul national pe care il va organiza federatia, nu cunosc foarte multe amanunte referitoare la organizare, insa vom merge cu siguranta, chiar si numai pentru a vedea cum e sa participi la o competitie fara nicio taxa de participare.La fel cum o sa participam pe viitor si la alte concursuri "oficiale", "miute" sau "braile"...vrem doar sa pescuim.
Numai bine va doresc tuturor. :wink:

@Radu Badica
Multumim pentru aprecieri. :wink:
Imagine

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

@ghiti

Nu este chiar asa.Nu se poate cu kuru in 2 luntrii, pana la urma o sa cazi printre ele.....

Si nu uita ca daca te bagi in troaca la porci (la popescu) risti sa te fi mancat de ei !

PS Si in atentia tuturor celor care scriu pe aici : Agvps -ul a intrat pe fir, conucatorii citesc zilnic ce se scrie aici..... si poate pregatesc anumite "surprize" ptr 2014 .... :wink:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

ghitighiusan

Mesaj de ghitighiusan »

@ Vladut
Nu sunt deloc cu fundul in 2 luntrii.Am spus-o mai sus si o repet...am crezut si cred in continuare in ideea de Federatie.In opinia mea, asta e viitorul pescuitului.Nu ma intereseaza cine este sau cine va fi presedintele acesteia. :wink:
E adevarat ca nea Fane nu a gasit cea mai buna metoda de relationare cu pescarii...pacat.Insa e problema lui, nu a mea.Eu doar pescuiesc.Bine sau rau, fac si eu ce pot, nu pot fi toti campioni. :wink:
Nu nea Fane ne-a obligat sa intram in federatie si nici nu ne-a comandat ce sa facem.
Am participat la cate concursuri private mi-a permis timpul liber si o sa particip cu placere in continuare.Pe banii mei, ma duc unde vreau eu. :wink:
Imagine

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Daca crezi in "federatie" atunci de ce ai partcicipat la CN Agvps ? :roll:
In fine, nu mai conteaza...dar nu ma gandeam ca sunt pescari(cunoscuti, nu sh)care sa doreasca sa le ia meritele celor de la Ovidius, campionii nationali care s-au impus pe balta... :oops:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

gabrielcalin
Pescar de competitie

Mesaj de gabrielcalin »

Parerea mea este ca nici AGVPS nu doarme, vazand ,,asalturile" federatiei cu siguranta acestia se lupta sa obtina de la CIPS un document din care sa reiasa ca cei care vor participa la CM sunt cei de la Ovidius, cei care si in acceptiunea mea sunt si indreptatiti.Acest lucru se va intampla pentru anul 2013.
Ceea ce nemultumeste acum este aceasta incertitudine: ,,CINE VA PARTICIPA LA CM 2013?", dar incercati sa vedem si viitorul.
AGVPS va trimite la CM echipa castigatoare, AGVPS la organiza CM 2014, dar ramane dilema ,, CINE SE OCUPA PE VIITOR DE DESTINELE PESCUITULUI SPORTIV? si pun aceasta intrebare pentru ca asa cum stim probleme au fost intodeauna si cu AGVPS, ,,dictatura este la federatia popesciana".
CARE VA FI FORMA DE ORGANIZARE ACCEPTATA DE NOI PESCARII, CINE NE VA REPREZENTA INTERESELE?
Gabriel Calin Manolache Dobrinescu

P.M.Adrian

Mesaj de P.M.Adrian »

iohann scrie:
P.M.Adrian scrie:Bine ca nu va pasioneaza si politica ca ajungea tara mai rau de cum este.
Si acum sunt in politica unii care se cred mai smecheri si mai culti, mai bogati si cu nasu pe sus;
noroc ca nu e federatie, faceti pe desteptii si bagati subtilitatile pe ... net.

Permisivi moderatorii cu voi datorita vechimii, daca s-ar si vedea vechimea asta care o aveti si in viata si in pescuit nu ar continua fiecare dintre voi care mai subtil ca altu (e vorba de jigniri, desigur..)
:lol: :lol: :lol: sa sti ca nu ne-am dat seama,inca de la prima postare, ca esti o clona :lol: :lol: :lol:
mars fraiere cu alaiul tau cu tot.
Daca si citeai ce am scris am zis ca nu tin nici cu o parte nici cu alta, pe mine ma deranjeaza cand vad ca toti va jigniti pentru ca va credeti destepti si nu sunteti capabili sa gasiti o cale de mijloc pentru ca obiectivul discutiei sa poata merge inainte in liniste.
Referitor la prima postare la care faci referire am cerut unui moderator stergerea ei pentru ca am folosit numele unor persoane pe care personal nu le cunosc si dupa cum l-am rugat (sa sterga postarea), nu vreau sa particip in aceste discutii care sunt numai jigniri de fapt. Daca tot crezi ca Japonezii te spioneaza si eu sunt o clona, pot posta mesajul si vei vedea ora la care a fost trimis.
Referitor la fraza ''mars fraiere cu alaiul tau cu tot'', as face o recomandare sa mergi sa lucrezi la CFR Calatori si sa intrebi o carnitura cum a reusit sa treaca in clasa a 2-a, dupa limbaj si exprimari cred ca esti de o inteligenta rara.

Cristi Y scrie:
iohann scrie:mars fraiere cu alaiul tau cu tot.
ca aveti de organizat campionate federale :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
@Cristi Y esti ca o maimuta paroasa care: Monkey see, monkey do. Daca nu esti in stare sa intelegi conceptul pot oferii cursuri si pentru Infatuati.

Sper ca nu aveti copii care sa citeasca modul vostru de exprimare si comportamentul cu alti oameni, credeti ca daca nu sunteti in fata lor este mai putin jignitor si puteti spune ce 'va iese pe gura'?
Imi pare rau ca a trebuit sa ma cobor la nivelul vostru ca sa fiti capabili sa tineti pasul.

Pana si eu care sunt interesat(practic) de crap de putin timp (eu fiind pescar de rapitor de..) am inteles fircare ce viziune are si pe cine sustine desi nici acolo nu ii este bine. Acum ca a-ti facut lucru asta cunoscut incercati sa mergeti inainte, asta e calea progresului, nu balacarire continua.
Ofera sfaturi, nu jigniri!

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

P.M.Adrian, las-o dracu cu morala, rapitorii(ulii, soimi, hereti,etc) si sensibilitatile de mimoza,vezi sa nu te-mpiedici in semantica. :wink: Trebuie sa ai totusi ceva inteligenta ca sa te doara ca nu ai destula..... :wink:
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

P.M.Adrian

Mesaj de P.M.Adrian »

gabi1 scrie:P.M.Adrian, las-o dracu cu morala, rapitorii(ulii, soimi, hereti,etc) si sensibilitatile de mimoza,vezi sa nu te-mpiedici in semantica. :wink: Trebuie sa ai totusi ceva inteligenta ca sa te doara ca nu ai destula..... :wink:
Nu este vorba ca sunt sensibil. Nu vezi decat jigniri si nici o solutie sau un pas inainte.
Iti pot oferi o rola de pansament daca simti durerea descrisa :lol:
Ofera sfaturi, nu jigniri!

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “Campionatul Mondial de Pescuit la Crap”