CINE MERGE IN PORTUGALIA LA CM?

Discutii legate de desfasurarea evenimentului, organizare, clasamente, fotografii, propuneri, sedinte, polemici.

Moderator: gor965

Încuiat
iohann
Partener Crapmania.ro
Puncte: 0

Re: CINE MERGE IN PORTUGALIA LA CM?

Mesaj de iohann »

P.M.Adrian scrie:
Cristi Y scrie:@ pm adrian

esti foarte viteaz in spatele unei clone , ca orice labagiu

cum ai germinat tu asa brusc , odata cu scandalul asta :roll: :roll:

un paduche , la fel ca cel care te pastoreste

Vad ca nu mai e haios cand nu esti tu cel care jigneste...
Mesajele postate de mine au fost strict pentru persoana mea, sa vad daca e mai importat sa aduci injurii sau subiectul original.
Eu am raspunsul cautat, spor la discutii in continuare :idea:

bai cacat pansat, am cautat o postare ca sa=ti arat cine esti, dar se pare ca nu mai exista :roll: :roll: :roll:
s-au sters :lol: :lol: :lol:
esti un lache si nu meriti atentie, de fapt, nu existi.

gabrielcalin
Pescar de competitie

Mesaj de gabrielcalin »

Iohann, dam noi de el........, ii vom afla identitatea, singur va scoate capul
Gabriel Calin Manolache Dobrinescu

RSC
Pescar de competitie

Mesaj de RSC »

AV nu cred ca a ajuns selectioner frps pentru 2 poli, ci cred ca este "ö plata" pentru renuntarea la procesul cu FRPS. Sa pui selectioner cel mai controversat personaj din carpfishingul romanesc este cel putin ciudat...dar nu e singura ciudatenie din frps... Sper ca agvps-ul sa se ocupe de securizarea participarii clubului Ovidius la CM din Portugalia.
"Keep it simple!"

RazvanG
Pescar de competitie

Mesaj de RazvanG »

RSC scrie:AV nu cred ca a ajuns selectioner frps pentru 2 poli, ci cred ca este "ö plata" pentru renuntarea la procesul cu FRPS. Sa pui selectioner cel mai controversat personaj din carpfishingul romanesc este cel putin ciudat...dar nu e singura ciudatenie din frps... Sper ca agvps-ul sa se ocupe de securizarea participarii clubului Ovidius la CM din Portugalia.
Ti-am pus cateva intrebari tipule,esti atat de ocupat in al denigra pe Vladeanu incat nu poti sa raspunzi?

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

RSC scrie:AV nu cred ca a ajuns selectioner frps pentru 2 poli, ci cred ca este "ö plata" pentru renuntarea la procesul cu FRPS
atat o plata cat si o palma ofensatoare , care odata acceptata caracterizeaza sau REcaracterizeaza pe impricinat
RSC scrie: Sper ca agvps-ul sa se ocupe de securizarea participarii clubului Ovidius la CM din Portugalia.
este deja securizata
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

bogdanpesc
Pescar de competitie

Mesaj de bogdanpesc »

bogdanpesc scrie:
Cristi Y scrie:
chestia cu prezentarea la Corbu a fost la doua capete :wink: :wink: :wink:
Mi-ai luat vorba din gura
Pot fi inscris si la agvps si la federatie?...platesc si colo si colo si sa pot participa si la concursurile organizate de fane cat si la celelalte organizate de agvps?...la doua capete...NU?
mai intreb odata,poate raspunde vre-un federal competent.....Pot participa si la concursurile organizate de federatie cat si la cele organizate de agvps?
Vad ca federalii au participat la CN de crap...invers se poate?
Daca imi pare rau de ceva in viata asta,este ca nu am pescuit cat a vrut sufletul meu

bogdan constantinescu

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

depinde cat te lasa parsivenia ....

RSC
Pescar de competitie

Mesaj de RSC »

andrei vladeanu scrie:(...) Cea mai periculoasă pentru pescuitul de competiție este ticăloșia cozilor de topor care urzesc felurite vasalități și iobăgii de dragul unui fotoliu de mahăr prin sub-comisiile enunțate mai sus. Chiar dacă acum încă nu se vede clar, luptele interne din lumea crapului, a spinningului și chiar de la muscă artificială au produs aceste personaje mediocre frustrate, looserii intriganți, gata oricând să-și vândă sufletul dacă nu diavolului, macar Agvps-ulu.i
No comment...
"Keep it simple!"

RazvanG
Pescar de competitie

Mesaj de RazvanG »

@RSC

Vad ca o zgudui cu mare tupeu....
Ti-am pus cateva intrebari pe care am vazut ca le-ai evitat cu mare eleganta,se poate sa raspunzi la ele?

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

In prima postare Andrei Vladeanu face o afirmatie :

" Din punctual meu de vedere, cel mai bine ste sa mearga pescarii de la Ovidius (care s-au calificat) pe filiera MTS – Federatie. Costurile sunt suportate, iar demersul este legal. "

referitor la costurile asigurate , asigurate de catre cine ???? din ce fonduri ???

intr-o emisiune la radio ai afirmat ca te-ai dus la popescu sa vezi daca intr-adevar are bani , dar in postarea de mai sus facuta cu o saptamana inaintea acelei emisiuni faci referire la costurile suportate de federatie ca o certitudine

pentru o certificare a acestei oportunitati i-l invit pe popescu sa posteze o copie al unui extras de cont din contul federatiei unde sa se regaseasca fondul necesar organizarii campionatului national si deplasarii lotului in Portugalia

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “Campionatul Mondial de Pescuit la Crap”