CINE MERGE IN PORTUGALIA LA CM?

Discutii legate de desfasurarea evenimentului, organizare, clasamente, fotografii, propuneri, sedinte, polemici.

Moderator: gor965

Încuiat
irinel bunica
Puncte: 0

Re: CINE MERGE IN PORTUGALIA LA CM?

Mesaj de irinel bunica »

Cat poti sa aberezi! Mai omule nu te mai saturi de carne? Chiar iti place? Vezi de batranetile tale! Vorbesti la anul ! Acum lasati baieti sa se pregateasca in liniste!
"Caracterul fara inteligenta poate mult,
dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic." (Cicero)

bogdanpesc
Pescar de competitie

Mesaj de bogdanpesc »

Tu inca nu intelegi ca CIPS este pe un drum paralel cu MTS?
pescuitul nu este recunoscut ca SPORT decat in capul tau si MTS nu are treaba cu acest Hoby
Am vrea noi ,dar nu ne lasa pacatoasa asta......Declaratia Universala a Drepturilor Animalelor.....pe care Romania prin reprezentantii sai a avut proasta inspiratie sa o semneze......si a fost si este conditie de integrare in Uniunea Europeana(sa nu imi spui ca e chestie traditionala ,cum e corida la spanioli si cum e taierea porcului de craciun la Romani, ca te faci de ras)
ESTE ASA GREU DE INTELES
la prima dare in judecata pe temeiul asta ,s-a dus dracu toata cosmelia fedrala
Daca imi pare rau de ceva in viata asta,este ca nu am pescuit cat a vrut sufletul meu

bogdan constantinescu

Stefan Popescu
pescar de competitie

Mesaj de Stefan Popescu »

irinel bunica scrie:Cat poti sa aberezi! Mai omule nu te mai saturi de carne? Chiar iti place? Vezi de batranetile tale! Vorbesti la anul ! Acum lasati baieti sa se pregateasca in liniste!
Care baieti? Acolo merge reprezentativa Romaniei, nu o gasca oarecare.
bogdanpesc scrie:Tu inca nu intelegi ca CIPS este pe un drum paralel cu MTS?
pescuitul nu este recunoscut ca SPORT decat in capul tau si MTS nu are treaba cu acest Hoby
Am vrea noi ,dar nu ne lasa pacatoasa asta......Declaratia Universala a Drepturilor Animalelor.....pe care Romania prin reprezentantii sai a avut proasta inspiratie sa o semneze......si a fost si este conditie de integrare in Uniunea Europeana(sa nu imi spui ca e chestie traditionala ,cum e corida la spanioli si cum e taierea porcului de craciun la Romani, ca te faci de ras)
ESTE ASA GREU DE INTELES
la prima dare in judecata pe temeiul asta ,s-a dus dracu toata cosmelia fedrala
:lol: :lol: :lol: :lol:
Este asa de paralel incat insusi presedintele CIPS intreaba MTS cine este adevaratul reprezentant legal al pescuitului sportiv din Romania.
Vad ca o dai cu declaratia drepturilor animalelor. Pai, atunci desfiinteaza CIPS, care este un organism sportiv. Trag concluzia ca tu ai fost campion la cerculete nu la pescuit sportiv. Daca est hobby, de ce se fac campionate mondiale? ca sa chinui tu pestii? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Stefan Popescu scrie:Dilema este mare. Precum vedeti,domnul Szalay este un om corect si aceeasi scrisoare am primit-o si eu. Eu insa nu am facut-o publica. De asemenea, doamna Tocala a primit o scrisoare prin care se cere MTS sa precizeze cine este reprezentantul de drept al pescuitului sportiv din Romania. AGVPSR poate sa inscrie anul acesta echipa nationala, dar nu poate sa o selectioneze si autorizeze, sub sanctiunea dizolvarii. Autorizatia de participare o poate obtine doar federatia, nicidecum AGVPSR. Aveti in acest sens cererea formulata de Bentu si vad ca nu se publica raspunsul MTS cu privire la aceasta cerere prin care s-a respins autorizarea solicitata de AGVPSR. Oricum, saptamana viitoare se va solutiona cererea de autorizare a echipei nationale formulata de federatie. Ca niste oameni seriosi, noi vom trimite aceasta autorizatie AGVPSR (si spre cunostiinta CIPS) pentru a inscrie echipa nationala. Sper ca nu au trimis componenta nominala a delegatiei ca e bai. Asa ca nu va bucurati, ca situatia este mai incurcata decat credeti.
Mai nea Popescule , situatia nu e incurcata deloc si iti tot zic chestia asta . Reprezentanta Romaniei la CIPS anul asta e AGVPS - si isi trimite lotul ca orice organizatie afiliata si recunoscuta undeva in lume , fara sa te intrebe pe matale sau MTS , nimic.
Cind vei gasi impreuna cu AGVPS rezolvarea ecuatiei cine reprezinta Romania , pe plan international la pescuitul sportiv si vei identifica si acele organizatii care recunosc aceasta reprezentare vei merge acolo cu lotul dumitale si cu ce liste mai vrei sa aprobi pe la MTS .
CIPS a spus deja ca anul acesta asteapta un lot inscris de AGVPS . Si se pisa Mateolli pe lista aprobata de MTS , imi pare rau ca nu intelegi lucrul asta . Si la anul se va pisha si pe dosarul matale , si al MTS , samd ....e Congres si decizia Congresului bate orice spune doamna Tocala . Ce te faci daca Congresul spune - Romania egal AGVPS , altfel excludem Romania .... ca nu ne obliga nimeni sa ii tinem membri ...
Ce mai faci cu Federatia ? Ca la cite competitii ai organizat pina acum ...nu o sa plinga nimeni dupa tine .

Stefan Popescu
pescar de competitie

Eu am crezut ca ai priceput ca problema AGVPSR nu este la CIPS, ci in Romania. Tu nu esti un oarecare si pricepi ca daca AGVPSR nu are in statut ca reprezinta Romania e bai. AGVPSR poate inscrie echipa Romaniei, nu altceva. Ori echipa Romaniei o selectioneaza federatia, chiar daca momentan nu este inca afiliata CIPS. Cred ca sesizezi nuanta din scrisoarea presedintelui CIPS. AGVPSR poate inscrie echipa, dar pe plan intern nu are posibilitatea sa o selectioneze. Mai mult, AGVPSR nu este recunoscuta de statul roman si conform statutului CIPS va fi expulzata, indiferent ca vrea sau nu Selaru & Bentu. Citeste cu atentie scrisoarea presedintelui CIPS si te convingi. Ce-l costa pe Vali Vesa daca accepta oferta facuta de Andrei Vladeanu? Cred ca nu-ti inchipui ca voi renunta la vreun drept ce revine prin lege federatiei.

irinel bunica

Mesaj de irinel bunica »

Popescule acolo merg baieti de la Ovidius! Ei sunt ROMANIA pentru noi nu pentru tine! Esti mult prea rece ca om si nu ai simtiri, emotii.
Nu pot sa inteleg cum poti fi asa tenace in toata balacareala asta pe care o creezi. Vezi ca te injura o gramada de oameni si tu o ti in continuare asa! Poate esti parinte sau bunic si vad copii sau nepotii ce poztezi pe aici, sau nu te intereseaza? Eu personal nu am nimic cu Federatia, am cu un cui impotriva felului in care te porti si vorbesti cu pescari. Eu nu te injur si nici nu ma pis pe tine cum faci tu cu pescarii!
Acum ca tot a venit vestea asta proasta pentru tine, ai un motiv bun sa stai deoparte si sa te pregatesti pentru la anu! Sunt convins ca daca nu erai asa transant in relatia cu pescari acum erai pe cai mari!
"Caracterul fara inteligenta poate mult,
dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic." (Cicero)

Stefan Popescu
pescar de competitie

De unde ai tras concluzia ca este o vesta proasta? Este o chestiune normala ca un for sportiv international sa ceara autoritatilor unui stat membru sa comunice reprezentantul legal al pescuitului sportiv propriu. Cred ca nu te indoiesti ca AGVPSR nu reprezinta pescuitul sportiv din Romania, atata timp cat nu o intereseza decat banii fraierilor si nu performanta sportiva. De ce nu suporta cheltuielile asa zisei echipe nationale?
Daca nu esti transant in ceea ce faci, risti sa nu faci nimic. Ai 23 de ani de exemple.

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

Stefan Popescu scrie:De unde ai tras concluzia ca este o vesta proasta? Este o chestiune normala ca un for sportiv international sa ceara autoritatilor unui stat membru sa comunice reprezentantul legal al pescuitului sportiv propriu. Cred ca nu te indoiesti ca AGVPSR nu reprezinta pescuitul sportiv din Romania, atata timp cat nu o intereseza decat banii fraierilor si nu performanta sportiva. De ce nu suporta cheltuielile asa zisei echipe nationale?
Daca nu esti transant in ceea ce faci, risti sa nu faci nimic. Ai 23 de ani de exemple.
BAI SARACULE, dispari in *crema* sa te bata, pe unde apari numai discordie lasi in urma.SICTIR !!
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

nit_matias
Pescar de competitie

CINE MERGE IN PORTUGALIA LA CM?

Mesaj de nit_matias »

Deci agvps trimite lotul care a fost campion agvps, nu lotul romaniei, ei au drepturi de a trimite lotul la mondiale si ei o sa o faca anul acesta. E foarte clara hartia aia, la anu poate o fi alta poveste, dar anul asta e foarte clar.
Niteanu Matei
http://mateiniteanu.blogspot.ro/
PB:20.3

Stefan Popescu
pescar de competitie

nit_matias scrie:Deci agvps trimite lotul care a fost campion agvps, nu lotul romaniei, ei au drepturi de a trimite lotul la mondiale si ei o sa o faca anul acesta. E foarte clara hartia aia, la anu poate o fi alta poveste, dar anul asta e foarte clar.
Lotul care pleaca la Mondiale este lotul Romaniei, nu al AGVPSR. In situatia actuala AGVPSR poate doar inscrie acest lot, nu sa-l selectioneze pentru ca nu are dreptul.
Stiu ca toti, fie ca vreti fie ca nu, imi dati dreptate. Daca exista legi in aceasta tara, ele sunt obligatorii pentru toti, inclusiv pentru Vali Vesa, pe care il acuz public de impostura. Si ca sa si probez, o fac tot public. CS Ovidius nu este membru nici al AGVPSR, nici al ALRC. ALRC nu mai exista decat in mintea lui Orhei si Oana, doi cotcari ai pescuitului sportiv. CS Ovidius nu a dovedit ca este membru al ALRC si nici al AGVPSR, desi i-am cerut public lui Vali Vesa sa probeze acest lucru. In concluzie, particioarea lor la Corbu s-a facut prin frauda, nu asa cum prevede legea si chiar amaratul de statut AGVPSR. Deci si acolo a fost o impostura. Ii sugerez domnului Vesa sa nu se joace cu destinul prietenilor sai, pesntru ca sportivi de lot national nu sunt.
Si, mai postez odata, desi am facut-o de nenumarate ori, temeiul de drept pe care ma bazez:
Art. 24
..................................................
(2) Structurile sportive oficial recunoscute se pot afilia dupa cum urmeaza:
a) la asociatiile judetene, respectiv a municipiului Bucuresti, pe ramuri de sport, constituite potrivit prevederilor art. 34, pentru participarea la competitiile oficiale locale;
b) la federatia sportiva nationala corespunzatoare, constituita potrivit prevederilor art. 35-41, pentru participarea la competitiile oficiale nationale sau internationale.
Astept ca VAli Vesa sa-si asume raspunderea sau sa ma dea in judecata pentru calomnie.
PS Am deja pregatita scrisoarea de raspuns catre dl. Szalay prin care ii voi explica impostura in care se afla atat AGVPSR cat si CS Ovidius. Hotiile din pescuitul sportiv trebuie sa dispara.

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “Campionatul Mondial de Pescuit la Crap”