Moderator: gor965
Care baieti? Acolo merge reprezentativa Romaniei, nu o gasca oarecare.irinel bunica scrie:Cat poti sa aberezi! Mai omule nu te mai saturi de carne? Chiar iti place? Vezi de batranetile tale! Vorbesti la anul ! Acum lasati baieti sa se pregateasca in liniste!
bogdanpesc scrie:Tu inca nu intelegi ca CIPS este pe un drum paralel cu MTS?
pescuitul nu este recunoscut ca SPORT decat in capul tau si MTS nu are treaba cu acest Hoby
Am vrea noi ,dar nu ne lasa pacatoasa asta......Declaratia Universala a Drepturilor Animalelor.....pe care Romania prin reprezentantii sai a avut proasta inspiratie sa o semneze......si a fost si este conditie de integrare in Uniunea Europeana(sa nu imi spui ca e chestie traditionala ,cum e corida la spanioli si cum e taierea porcului de craciun la Romani, ca te faci de ras)
ESTE ASA GREU DE INTELES
la prima dare in judecata pe temeiul asta ,s-a dus dracu toata cosmelia fedrala
Mai nea Popescule , situatia nu e incurcata deloc si iti tot zic chestia asta . Reprezentanta Romaniei la CIPS anul asta e AGVPS - si isi trimite lotul ca orice organizatie afiliata si recunoscuta undeva in lume , fara sa te intrebe pe matale sau MTS , nimic.Stefan Popescu scrie:Dilema este mare. Precum vedeti,domnul Szalay este un om corect si aceeasi scrisoare am primit-o si eu. Eu insa nu am facut-o publica. De asemenea, doamna Tocala a primit o scrisoare prin care se cere MTS sa precizeze cine este reprezentantul de drept al pescuitului sportiv din Romania. AGVPSR poate sa inscrie anul acesta echipa nationala, dar nu poate sa o selectioneze si autorizeze, sub sanctiunea dizolvarii. Autorizatia de participare o poate obtine doar federatia, nicidecum AGVPSR. Aveti in acest sens cererea formulata de Bentu si vad ca nu se publica raspunsul MTS cu privire la aceasta cerere prin care s-a respins autorizarea solicitata de AGVPSR. Oricum, saptamana viitoare se va solutiona cererea de autorizare a echipei nationale formulata de federatie. Ca niste oameni seriosi, noi vom trimite aceasta autorizatie AGVPSR (si spre cunostiinta CIPS) pentru a inscrie echipa nationala. Sper ca nu au trimis componenta nominala a delegatiei ca e bai. Asa ca nu va bucurati, ca situatia este mai incurcata decat credeti.
BAI SARACULE, dispari in *crema* sa te bata, pe unde apari numai discordie lasi in urma.SICTIR !!Stefan Popescu scrie:De unde ai tras concluzia ca este o vesta proasta? Este o chestiune normala ca un for sportiv international sa ceara autoritatilor unui stat membru sa comunice reprezentantul legal al pescuitului sportiv propriu. Cred ca nu te indoiesti ca AGVPSR nu reprezinta pescuitul sportiv din Romania, atata timp cat nu o intereseza decat banii fraierilor si nu performanta sportiva. De ce nu suporta cheltuielile asa zisei echipe nationale?
Daca nu esti transant in ceea ce faci, risti sa nu faci nimic. Ai 23 de ani de exemple.
Lotul care pleaca la Mondiale este lotul Romaniei, nu al AGVPSR. In situatia actuala AGVPSR poate doar inscrie acest lot, nu sa-l selectioneze pentru ca nu are dreptul.nit_matias scrie:Deci agvps trimite lotul care a fost campion agvps, nu lotul romaniei, ei au drepturi de a trimite lotul la mondiale si ei o sa o faca anul acesta. E foarte clara hartia aia, la anu poate o fi alta poveste, dar anul asta e foarte clar.