Lotul care pleaca la Mondiale este lotul Romaniei, nu al AGVPSR. In situatia actuala AGVPSR poate doar inscrie acest lot, nu sa-l selectioneze pentru ca nu are dreptul.
Stiu ca toti, fie ca vreti fie ca nu, imi dati dreptate. Daca exista legi in aceasta tara, ele sunt obligatorii pentru toti, inclusiv pentru Vali Vesa, pe care il acuz public de impostura. Si ca sa si probez, o fac tot public. CS Ovidius nu este membru nici al AGVPSR, nici al ALRC. ALRC nu mai exista decat in mintea lui Orhei si Oana, doi cotcari ai pescuitului sportiv. CS Ovidius nu a dovedit ca este membru al ALRC si nici al AGVPSR, desi i-am cerut public lui Vali Vesa sa probeze acest lucru. In concluzie, particioarea lor la Corbu s-a facut prin frauda, nu asa cum prevede legea si chiar amaratul de statut AGVPSR. Deci si acolo a fost o impostura. Ii sugerez domnului Vesa sa nu se joace cu destinul prietenilor sai, pesntru ca sportivi de lot national nu sunt.
Pigulici, e clar, esti idiotul suprem. Indiferent de ce crede mintea-ti ratacita, AGVPS, prin prin puterea pe care i-o ofera
afilierea la CIPS (care afiliere nu e conditionata de statutul de "nefederatie" asa cum incerci tu, din rasputeri, sa ne convingi, exista mai multe exemple de alte organizatii afiliate care nu-s federatii), are privilegiul unic de a selectiona
discretionar echipa participanta la CM. Si AGVPS a ales: selectia se va face prin concurs (cel putin pentru 2013). Ei bine, concursul (indiferent de ce nume a purtat) a avut loc si, ca urmare, s-a facut si selectia: Ovidius (felicitari baieti!). Mai departe, indiferent de ce spune legislatia idioata romaneasca si ratacita aia de Tocala, nimic si nimeni nu-i poate impune AGVPS-ului alta varianta.
Pigulici, afiliaza tu caricatura aia de-i zici federatie la CIPS si ... ai sa vezi cat de repede devii istorie! Cu multumiri, bineinteles!