Moderator: gor965
Este clubul NEXGEN membru al AGVPS sau ALRC?Stefan Popescu scrie: ... CS Ovidius nu este membru nici al AGVPSR, nici al ALRC...
In concluzie, particioarea lor la Corbu s-a facut prin frauda...
Evitati un raspuns direct, ceea ce ma indreptateste sa cred ca am dreptate. Sunteti un impostor, cu tot cu club. Va rog sa ma combateti sau sa demonstati prietenilor dumneavoastra ca nu am dreptate. Eu m-am convins.Vali Vesa scrie:Este clubul NEXGEN membru al AGVPS sau ALRC?Stefan Popescu scrie: ... CS Ovidius nu este membru nici al AGVPSR, nici al ALRC...
Ba da tu cand demonstrezi ceva, ca nu ai facut 1 concurs. Doar vorbe si atat, ovidius au iesit campioni agvps, dar tu ce faci ? Stai pe forum sa incerci sa imbarligi. Du-te organizeaza campionat national, du-te adu sponsori ca vezi doar bubele altora, dar puroaiele din capul tau nu le vezi.Stefan Popescu scrie:Evitati un raspuns direct, ceea ce ma indreptateste sa cred ca am dreptate. Sunteti un impostor, cu tot cu club. Va rog sa ma combateti sau sa demonstati prietenilor dumneavoastra ca nu am dreptate. Eu m-am convins.Vali Vesa scrie:Este clubul NEXGEN membru al AGVPS sau ALRC?Stefan Popescu scrie: ... CS Ovidius nu este membru nici al AGVPSR, nici al ALRC...
PS Despre Nexgen, am spus de acum doi ani ca este o iluzie. Si timpul a dovedit ca am avut dreptate. La fel ca acum!
Draga Vali Vesa - lotul Nexgen a avut parte de cea mai serioasa verificare din partea distinsului domn Mugurel Ionescu . Au vrut sa-l arda pe Vladeanu , dar nu au putut , pentru ca eu le fac OK si legal . Atrebuit sa aduc 3 hartii semnate si stampilate , dupa prima sedinta tehnica , nu aveau loc de niste copii !Vali Vesa scrie:Este clubul NEXGEN membru al AGVPS sau ALRC?Stefan Popescu scrie: ... CS Ovidius nu este membru nici al AGVPSR, nici al ALRC...