Participare la C.M. 2013-PORTUGALIA

Discutii legate de desfasurarea evenimentului, organizare, clasamente, fotografii, propuneri, sedinte, polemici.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
Vali Vesa
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Participare la C.M. 2013-PORTUGALIA

Mesaj de Vali Vesa »

Stefan Popescu scrie: ...Actele de afiliere ale FRPS sunt depuse la CIPS. Dl. Szalay le avea la dumnealui cand am fost la Budapesta...
Intrebare de 100 de puncte !

Pai daca actele erau la Dl Szalay, de ce tot Dl Szalay a invitat AGVPS sa inscrie lotul pentru CM Montargil si nu a invitat federatia?
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

Vali Vesa scrie:
Stefan Popescu scrie: ...Actele de afiliere ale FRPS sunt depuse la CIPS. Dl. Szalay le avea la dumnealui cand am fost la Budapesta...

Pai daca actele erau la Dl Szalay, de ce tot Dl Szalay a invitat AGVPS sa inscrie lotul pentru CM Montargil si nu a invitat federatia?
Vali, omul s-a incurcat in declaratii, nu mai stie daca este autor sau doar tainuitor...
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

Vali Vesa scrie:Intrebare de 100 de puncte !
nu-ti poate raspunde Vali , este ocupat cu listele miilor de cereri de aderare la federatie
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

Stefan Popescu
pescar de competitie

Mesaj de Stefan Popescu »

Vali Vesa scrie:

A fost invitat de secretariatul FIPS, nu de CIPS. Cititi cu atentie documentul.

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

Stefan Popescu scrie:
Vali Vesa scrie:

A fost invitat de secretariatul FIPS, nu de CIPS. Cititi cu atentie documentul.
Bah ..........., chiar vrei sa -ti adresez cuvinte mai inferioare decat ti-a adresat Ulmeanu............. ?
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

ANTIFANE

Mesaj de ANTIFANE »

PS Actele de afiliere ale FRPS sunt depuse la CIPS. Dl. Szalay le avea la dumnealui cand am fost la Budapesta. Si prima intrebare pe care mi-a adresat-o a fost: Cine organizeaza competitiile oficiale
Mai fanica mai,nu mai minti! dl Szalay e un VICEPRESEDINTE care nu se ocupa cu prostiile matale ca n-are voie! :lol: :lol: Mateoli e presedintele daca cumva n-ai stii!Dar credeam ca ti-a explicat TUDOSE! :lol: :lol: Apropo ureaza drum bun la Poiana ca se duce in Franta cu U23 la mondiale! :D :D Si n-are CIS! :oops: :oops: Are CIPS FIPS! Mortal! :lol: :lol: :lol: :lol: Esti mic mic....
Si la intrebarea cine organizeaza cred ca stiai raspunsul corect! :lol: :lol: :lol:

Stefan Popescu
pescar de competitie

Mesaj de Stefan Popescu »

ANTIFANE scrie:PS Actele de afiliere ale FRPS sunt depuse la CIPS. Dl. Szalay le avea la dumnealui cand am fost la Budapesta. Si prima intrebare pe care mi-a adresat-o a fost: Cine organizeaza competitiile oficiale
Mai fanica mai,nu mai minti! dl Szalay e un VICEPRESEDINTE care nu se ocupa cu prostiile matale ca n-are voie! :lol: :lol: Mateoli e presedintele daca cumva n-ai stii!Dar credeam ca ti-a explicat TUDOSE! :lol: :lol: Apropo ureaza drum bun la Poiana ca se duce in Franta cu U23 la mondiale! :D :D Si n-are CIS! :oops: :oops: Are CIPS FIPS! Mortal! :lol: :lol: :lol: :lol: Esti mic mic....
Si la intrebarea cine organizeaza cred ca stiai raspunsul corect! :lol: :lol: :lol:
Cand am facut eu o afirmatie fara sa o probez?
AntiGONA, esti penibil. Macar unii care ma critica o fac deschis, asumandu-si nUmele reale si le respect opiniile, considerandu-le un drept al lor. Tu esti un sobolan veninos si nimic mai mult. Ia si te delecteaza:
http://www.cips-fips.com/cips/praesidium.html
HABERNAUTULE! :lol: :lol: :lol: :lol:
PS. M-AMUITAT SI EU PRIN PREZIDII CA SA-L VAD PE BENTU. PROBABIL CA AM ORBUL GAINILOR PENTRU CA SEMIDOCTUL NU APARE PE NICAIERI. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

Stefan Popescu scrie: ...PS. M-AMUITAT SI EU PRIN PREZIDII CA SA-L VAD PE BENTU. PROBABIL CA AM ORBUL GAINILOR PENTRU CA SEMIDOCTUL NU APARE PE NICAIERI. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Pai cam ai. Nu ca m-ar interesa foarte mult, dar vezi aici:
http://www.cips-fips.com/cips/commissions.html

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

Stefan Popescu scrie: ...A fost invitat de secretariatul FIPS, nu de CIPS. Cititi cu atentie documentul.
Mea culpa, asa este. Si FIPSed face ceva de capulul ei, fara sa ceara aprobarea CIPS?
In concluzie:

-atata timp cat federatia nu este afiliata la CIPS, conform legii invocate de atatea ori, 69/2000, federatia nu are treaba cu competitiile organizate de CIPS/FIPSed
-atata timp cat reprezentanta Romaniei la FIPSed este AGVPS, are dreptul de inscriere a loturilor si participarea lor la competitiile organizate de CIPS/FIPSed - lucru confirmat se de FIPSed prin invitatia trimisa catre AGVPS

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

Vali Vesa scrie:
Stefan Popescu scrie: ...PS. M-AMUITAT SI EU PRIN PREZIDII CA SA-L VAD PE BENTU. PROBABIL CA AM ORBUL GAINILOR PENTRU CA SEMIDOCTUL NU APARE PE NICAIERI. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Pai cam ai. Nu ca m-ar interesa foarte mult, dar vezi aici:
http://www.cips-fips.com/cips/commissions.html

nici nu a verificat Vali , a fost tot o cacialma marca popescu , la fel cum si cu aderarea la cips , cu c.i.s.-ul si cu banii pentru lot tot o mare cacialma este

popescule , daca te vrei jucator invata nenica jocul , mai merge cate o cacialma din cand in cand dar mai trebuie sa intri si cu o carte mare :wink:
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul Mondial de Pescuit la Crap”