iti repet , nu am ce pierde ...Stefan Popescu scrie:O sa pierzi mai mult decat iti inchipui.
ai obligatia morala si de onoare fata de cei carora le promiti atatea bazaconii , problema este nu ca nu ai avea obligatia sa faci publice conturile ci faptul ca nu ai ce sa faci public , stim la fel de bine amandoi ca nu ai bani nici sa folosesti un WC publicStefan Popescu scrie: Nu am nici o obligatie sa fac publice conturile si sursele de finantare ale federatiei.
intr-un business daca vrei sa faci un contract sau un parteneriat cu o firma i-i poti verifica activitatea contabila , ai acces liber la bilanturi si situatii fiscale , aceasta oprtunitate existand tocmai pentru a inlatura posibilitatea escrocheriilor si inselatoriilor iar o entitate juridica daca este curata si corecta nu are nimic de ascuns si face publica situatia financiara fara tagada
nu ma intereseaza si nici nu m-a interesat vreodata un rol in structura organizatorica a pescuitului competitional , nu am veleitati pentru asa ceva , cu atat mai putin sunt interesat sa am tangente cu o structura fantomatica si impostoareStefan Popescu scrie:Nu mai duce grija federatiei. Oricum, nu ai nici o tangenta cu ea. Si nici nu vei avea vreodata aceasta ocazie.
printre multele greseli care le faci in demersurile tale este si faptul ca tratezi interlocutorii ca pe niste copii sau ca pe niste analfabeti , ei afla ca nu este asa , poate ca unii dintre noi mai avem ceva scoli , mai ne invartim prin aceeasi lume cu tine ( lume mica dealtfel ) si poate ca avem si un IQ care sa ne permita sa ne bazam pe ceea ce vorbim
o mare teorie strategica spune sa nu-ti desconsideri niciodata adversarul , probabil ca nu se regaseste prim manualele de constructii acesta fiind motivul pentru care nu cunosti acest concept
datorita faptului ca receptorii tai neuronali sunt blocati de legea x/2000 care ti-a tapetat cortexul ( inca cred ca ai ) iti mai spun o data ca sa intelegi , pentru mine tot acest circ este doar o ambitie pe care o voi duce la bun sfarsit pe cand la tine este tunul vietii asa ca nu stiu cine si ce are de pierdut
te inteleg , este nasol cand nu ai bani si singura metoda de lupta este internetul
umbla vorba prin targ ca nu prea s-a legat cu Doripesco pentru marele campionat national la crap

ia vezi , incearca la Hobaia , cunoaste locatia Costica Buhac