Participare la C.M. 2013-PORTUGALIA

Discutii legate de desfasurarea evenimentului, organizare, clasamente, fotografii, propuneri, sedinte, polemici.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
Stefan Popescu
pescar de competitie

Re: Participare la C.M. 2013-PORTUGALIA

Mesaj de Stefan Popescu »

Cristi Y scrie:
Stefan Popescu scrie: Eu finanțez toată acțiunea

nea fanele am aratat azi afirmatia ta unor baieti din Alba carora cam ai sa le dai niste banuti , le-am povestit si de grandioasele tale angajamente filantropice si au cam luat foc ... rau ! :roll: :roll:

ce facusi bre pe acolo ca nu prea te iubeste lumea :roll: :roll:

hai ca se strange latzul incetisor , ti-am spus ca lumea-i mica si nu m-ai crezut

vorba lui Chaplin , vin vremuri grele ...
Poți să nominalizezi? Afirmațiile cu caracter general nu sunt fezabile. Știu că am deranjat multă lume, mai ales pe unii care și-au făcut asociații de pescari sportivi, în realitate SRL-uri mascate, care încasează cotizații ca să-și dea salarii și să declame binele pescarilor pe care îi taxează.
PS Nici nu știi cât de liniștit dorm. :lol: :lol: :lol: :lol: Poate băieții ăia ți-au indicat și ceva sume! :lol: :lol: :lol:

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

popescule ai devenit un interlocutor care nu mai are forta de a dialoga decat prin niste scancete infantile asa ca a disparut si vaga umbra de satira din comunicarea cu tine

zilele astea comemorez un prieten foarte bun , Cornel Rosioru , asa ca nu mai i-mi tulbur mintea cu prezenta ta infecta ..
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

Stefan Popescu
pescar de competitie

De morți numai de bine. Îl regret și eu pe dl. Roșioru, mai ales că a fost unul dintre puținii care m-a sunat pe vremea când era încă în viață și m-a felicitat pentru constituirea federației.
PS Nu mă mai întrebi de autorizație? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Când nu mai ai argumente, începi să jignești? Cunosc genul!

razvan u.
pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de razvan u. »

Si genul tau care este? Vorbe nu fapte?
C. S. PELICANUL

Stefan Popescu
pescar de competitie

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

:roll: :roll:
Ultima oară modificat Mar Iul 23, 2013 13:07 de către gabi1, modificat de 2 ori în total.
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

gabi1 scrie:
Stefan Popescu scrie:De morți numai de bine. Îl regret și eu pe dl. Roșioru, mai ales că a fost unul dintre puținii care m-a sunat pe vremea când era încă în viață și m-a felicitat pentru constituirea federației.

Te-a lasat memoria rasule , primul care te-a felicitat a fost Jacques-Yves Cousteau.... :lol: :lol:
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

ANTIFANE

Mesaj de ANTIFANE »

Stefan Popescu scrie:Ăsta ar fi un răspuns:
https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =1&theater
Sper sa ai acte,eu din cate stiu apartine la altu.... :lol: :lol:

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

[quote="Stefan Popescu"] Îl regret și eu pe dl. Roșioru, mai ales că a fost unul dintre puținii care m-a sunat pe vremea când era încă în viață și m-a felicitat pentru constituirea federației. [/quote

cea mai sfruntata minciuna pe care am auzit-o , ce sigur te simti ca nu-ti poate raspunde , esti un porc ordinar ...
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

I-am adresat 2 intrebari dl popescu si mi-a raspuns sa dau telefoane , daca intradevar este adevarat cea ce sustine domnia lui ce este atit de greu sa scrie aici negru pe alb , echipa Albatros din Deva, echipa Carutasii din Jimbolia etc , si la a doua intrebare ce este complicat sa scrie echipa lotului national de pescuit este alcatuita din Cosmin Scaparici (club Albatros ) Cristi Vasile ( club potirnichea ) popescu stefan (SEF federatie ) Care este problema sa nu se afiseze aceste echipe si pescari AICI sa vedem si noi negru pe alb despre care pescari este vorba ?
Nu se afiseaza ca asa ceva nu exista si v-am spus ca ne tine din vrajala ca sa faca conversatie , IGNORATI personajul popescu stefan si veti vedea ca vb singur .

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul Mondial de Pescuit la Crap”