Participare la C.M. 2013-PORTUGALIA

Discutii legate de desfasurarea evenimentului, organizare, clasamente, fotografii, propuneri, sedinte, polemici.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
Cristi Y
pescar de competitie

Re: Participare la C.M. 2013-PORTUGALIA

Mesaj de Cristi Y »

andrei vladeanu scrie:ci doar am spus ca este cazul sa i se ofere ocazia sa demonstreze daca poate sau nu.

sper ca este clar si nu mi se mai pun vorbe in carca.

citez :

" Cheltuielile ocazionate de deplasare si antrenament vor fi suportate – potrivit legii – de Federatie".

"pe listele MTS si pe banii federatiei. legal."

mai sunt si altele , daca este cazul le caut . mai exista si o inregistrare in care iti exprimi pozitia fata de federatia lui popescu si prin care sustii ca in nici un caz popescu nu este cel care poate conduce destinele pescuitului competitional[quote="andrei

andrei vladeanu scrie:desi nu mai am ce discuta cu tine, raspund pentru cine mai citeste pe aici.
fireste sa nu mai ai ce vorbi cu mine , nu ai nimic de profitat si nici macar nu ma poti REINVENTA ( cunosti expresia nu ? ) asa cum ai facut cu alcineva de unde prin viclenia-ti specifica storci bani
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

andrei vladeanu
Veteran
Puncte: 0

Mesaj de andrei vladeanu »

Cristi Y scrie:
andrei vladeanu scrie:ci doar am spus ca este cazul sa i se ofere ocazia sa demonstreze daca poate sau nu.

sper ca este clar si nu mi se mai pun vorbe in carca.
citez :

" Cheltuielile ocazionate de deplasare si antrenament vor fi suportate – potrivit legii – de Federatie".

"pe listele MTS si pe banii federatiei. legal."
pai da.

observ ca scrie "potrivit legii" nu "potrivit lui vladeanu"

nu eu garantez. asa zice legea ca trebuie sa faca o federatie.

ps restul nu mai comentez
The One Team

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

in prima postare a topicului " cine merge in Portugalia la CM '' afirmi urmatorul lucru :

Din punctual meu de vedere, cel mai bine ste sa mearga pescarii de la Ovidius (care s-au calificat) pe filiera MTS – Federatie. Costurile sunt suportate, iar demersul este legal.

afirmatia este facuta potrivit lui Vladeanu conform postarii nu a altcuiva

andrei vladeanu
Veteran

Cristi Y scrie:in prima postare a topicului " cine merge in Portugalia la CM '' afirmi urmatorul lucru :

Din punctual meu de vedere, cel mai bine ste sa mearga pescarii de la Ovidius (care s-au calificat) pe filiera MTS – Federatie. Costurile sunt suportate, iar demersul este legal.

afirmatia este facuta potrivit lui Vladeanu conform postarii nu a altcuiva
da.

pentru ca LEGEA spune ca o federatie sportiva se ocupa de costurile deplasarii lotului la mondiale.

iar daca popescu nu o face INCALCA LEGEA.
The One Team

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

bun si atunci de ce nu se face publica posibilitatea financiara a federatiei , ar rezolva multe probleme , popescu duce anul asta la mondiale in Portugalia , Irlanda , Polonia toate loturile de pescuit de la toate disciplinele , organizeaza n-spe campionate nationale , duce in Portugalia suporteri pe banii federatiei ... nu pare un pic cam suspect ??? in judet la el are foarte multi reclamanti asupra solvabilitatii , lucru care spune multe despre profilul lui moral . a dovedit cuiva ca poseda aceste fonduri ???

andrei vladeanu
Veteran

Cristi Y scrie:bun si atunci de ce nu se face publica posibilitatea financiara a federatiei , ar rezolva multe probleme , popescu duce anul asta la mondiale in Portugalia , Irlanda , Polonia toate loturile de pescuit de la toate disciplinele , organizeaza n-spe campionate nationale , duce in Portugalia suporteri pe banii federatiei ... nu pare un pic cam suspect ??? in judet la el are foarte multi reclamanti asupra solvabilitatii , lucru care spune multe despre profilul lui moral . a dovedit cuiva ca poseda aceste fonduri ???
habar nu am sa raspund de ce.

stiu insa ca daca i se va oferi ocazia sa se ocupe de aceste deplasari si nu o va face isi va taia singur craca de sub picioare.

craca lui popescu, nu craca federatiei... :wink:
The One Team

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

pentru ca LEGEA spune ca o federatie sportiva se ocupa de costurile deplasarii lotului la mondiale.

iar daca popescu nu o face INCALCA LEGEA.
Andrei, aici sunt 2 probleme:

1) Se ocupa doar daca este afiliata la organizatia (in cazul asta FIPS-CIPS) care (sic!) organizeaza mondialele. Cand ti-a propus angajarea, l-ai intrebat pe pigulici daca "federatia" e afiliata la FIPS? In conditiile in care, de fapt, tu stiai sigur ca nu e...

2) I-ai cerut vreo dovada (sa-ti arate, de exemplu, niste bani intr-un cont) ca Federatia are intr-adevar bani pentru asta?

Practic ce-ai realizat? Din ura fata de AGVPS te-ai aruncat orbeste sa garantezi pentru un pigulici care, de ani intregi, mesteca vorbe si nu face nimic concret, fara ca, la randu-ti, inainte sa anunti public intentiile tale, sa ceri si sa obtii de la respectivul niste garantii minime.
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

mi-am luat bilet de avion Londra-Lisabona in 22 septembrie , am facut bookingul pentru inchiriat masina o saptamana , macar sa stiu ce scriu pe banner si pe tricou , Romania frps , sau agvps Romania

andrei vladeanu
Veteran

ionut72 scrie: Andrei, aici sunt 2 probleme:

1) Se ocupa doar daca este afiliata la organizatia (in cazul asta FIPS-CIPS) care (sic!) organizeaza mondialele. Cand ti-a propus angajarea, l-ai intrebat pe pigulici daca "federatia" e afiliata la FIPS? In conditiile in care, de fapt, tu stiai sigur ca nu e...
am mai spus. pt mine a contat f mult pozitia oficiala a mts-ului prin care aproba afilierea federatiei la cips.
faptul ca inca cips-ul nu s-a pronuntat in legatura cu aceasta chestiune nu m-a interesat. consider ca este doar o problema de timp pana ce la cips tara noastra va fi reprezntata de o federatie si nu de agvps. e parerea mea, desigur s-ar putea sa ma insel.
ionut72 scrie:2) I-ai cerut vreo dovada (sa-ti arate, de exemplu, niste bani intr-un cont) ca Federatia are intr-adevar bani pentru asta?

Practic ce-ai realizat? Din ura fata de AGVPS te-ai aruncat orbeste sa garantezi pentru un pigulici care, de ani intregi, mesteca vorbe si nu face nimic concret, fara ca, la randu-ti, inainte sa anunti public intentiile tale, sa ceri si sa obtii de la respectivul niste garantii minime.
sastept a vad daca poate plati. asta e singura dovada pentru mine.

nu e vorba nici de ura nici de garantat. nu mai cred ca agvps-ul poate sa pastoreasca competitia de pescuit si cred ca se impune o federatie.

am mai spus, odata devenita functionala, aceasta federatie va gazdui foarte multe nume de persoane....
The One Team

Stefan Popescu
pescar de competitie

Mesaj de Stefan Popescu »

Cristi Y scrie:bun si atunci de ce nu se face publica posibilitatea financiara a federatiei , ar rezolva multe probleme , popescu duce anul asta la mondiale in Portugalia , Irlanda , Polonia toate loturile de pescuit de la toate disciplinele , organizeaza n-spe campionate nationale , duce in Portugalia suporteri pe banii federatiei ... nu pare un pic cam suspect ??? in judet la el are foarte multi reclamanti asupra solvabilitatii , lucru care spune multe despre profilul lui moral . a dovedit cuiva ca poseda aceste fonduri ???
Pentru că nu am nicio obligație față de voi și nici să vă dau raportul. Andrei Vlădeanu știe de la mine de unde provin fondurile, dar, nefiind abilitat, nu se pronunță asupra provenienței lor. Pot confirma, atât Gigi Moroiu, cât și Dan Iercoșan, că am început discuțiile pentru achiziționarea materialelor sportive pentru loturile naționale. Trabucco a trimis deja ofertele de preț pentru lotul de staționar și urmează să sosească și ofertele Energofish. Am dat dispoziție comisiei de echipamente, materiale și baze sportive să centralizeze ofertele și să emită comenzile de achiziții. Federația va beneficia de asistență financiară din partea unora dintre cele mai puternice firme din România și care sunt implicate masiv în sprijinirea sportului românesc.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul Mondial de Pescuit la Crap”