Participare la C.M. 2013-PORTUGALIA

Discutii legate de desfasurarea evenimentului, organizare, clasamente, fotografii, propuneri, sedinte, polemici.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
ionut72
pescar de competitie

Re: Participare la C.M. 2013-PORTUGALIA

Mesaj de ionut72 »

Federația va beneficia de asistență financiară din partea unora dintre cele mai puternice firme din România și care sunt implicate masiv în sprijinirea sportului românesc.
"Federatia" va ... fix "ce a" pana acu': adica vorbe!

In plus, cam ce parere crezi tu, pigulici, ca vor avea reprezentantii acelor "mari si puternice firme" cand vor vedea (si fii sigur c-o vor face) ce limbaj folosesti tu si ce parere ai despre cei pe care vrei "sa-i pastoresti", adica pescarii (injurii, amenintari cu puscaria etc)?
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!

Stefan Popescu
pescar de competitie

Mesaj de Stefan Popescu »

RazvanG scrie:
Stefan Popescu scrie:Am cerut și de la Baracuda. Dl. Boca nu are ce ne interesează pe noi. :lol: :lol: :lol: Poți să-l întrebi! Să-ți dau nr. d.lui de telefon?

Bai Popescu Mazilescu.....tare iti place sa faci pe interesantul si pe misteriosul.
De unde sti tu ce trebuie luat ptr loturile nationale,atata timp cat tu nu sti sa faci nodul fara nod?
Bah sarmanule.Cu ce bani cumperi tu echipamente?Hai mah da peste bot la pescari si posteaza un extras de cont ceva.
Si,da,trebuie sa te justifici in fata noastra latraule daca tot latri ca vrei ca pescarii sa vina in federatie.
Nu ti-ar fi rusine ca esti om batran :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Nici nu trebuie să știu. Comisiile deja își fac treaba. Comisia de competiții a trimis necesarele către federație, federația a cerut ofertele și mai departe urmează achiziția. Să vă intre în cap eu nu sunt „fac totum” în federație. Ce am avut eu de făcut s-a cam terminat. Aștept acum să-i văd pe alții ce au de demonstrat. Mai ales pe sportivii de preformanță, care vor avea onoarea să fie selecționați în loturile naționale. Pentru că eu consider că este o onoare să-ți reprezinți țara la competiții internaționale oficiale.

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

probabil ca disocierea de care vorbesti spala si muia data tuturor ?? :roll:
Pai, in opinia mea, daca disocierea e reala si vine insotita de o recunoastere a greselii comise + niste scuze publice, intr-o anumita masura DA.
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!

Stefan Popescu
pescar de competitie

ionut72 scrie:
Federația va beneficia de asistență financiară din partea unora dintre cele mai puternice firme din România și care sunt implicate masiv în sprijinirea sportului românesc.
"Federatia" va ... fix "ce a" pana acu': adica vorbe!

In plus, cam ce parere crezi tu, pigulici, ca vor avea reprezentantii acelor "mari si puternice firme" cand vor vedea (si fii sigur c-o vor face) ce limbaj folosesti tu si ce parere ai despre cei pe care vrei "sa-i pastoresti", adica pescarii (injurii, amenintari cu puscaria etc)?
Ce gândesc eu despre tine, o să afili când ne vom afla odată față-n față. O să-ți bag pe gât rezultatul pigulirii. Zmeu de tastatură!

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

Stefan Popescu scrie: Ce gândesc eu despre tine, o să afili când ne vom afla odată față-n față. O să-ți bag pe gât rezultatul pigulirii. Zmeu de tastatură!
ia-o-ncet viteazule sa nu faci hernie :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ultima oară modificat Mie Iul 24, 2013 13:04 de către Cristi Y, modificat 1 dată în total.
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

RazvanG
Pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de RazvanG »

Stefan Popescu scrie:
RazvanG scrie:
Stefan Popescu scrie:Am cerut și de la Baracuda. Dl. Boca nu are ce ne interesează pe noi. :lol: :lol: :lol: Poți să-l întrebi! Să-ți dau nr. d.lui de telefon?

Bai Popescu Mazilescu.....tare iti place sa faci pe interesantul si pe misteriosul.
De unde sti tu ce trebuie luat ptr loturile nationale,atata timp cat tu nu sti sa faci nodul fara nod?
Bah sarmanule.Cu ce bani cumperi tu echipamente?Hai mah da peste bot la pescari si posteaza un extras de cont ceva.
Si,da,trebuie sa te justifici in fata noastra latraule daca tot latri ca vrei ca pescarii sa vina in federatie.
Nu ti-ar fi rusine ca esti om batran :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Nici nu trebuie să știu. Comisiile deja își fac treaba. Comisia de competiții a trimis necesarele către federație, federația a cerut ofertele și mai departe urmează achiziția. Să vă intre în cap eu nu sunt „fac totum” în federație. Ce am avut eu de făcut s-a cam terminat. Aștept acum să-i văd pe alții ce au de demonstrat. Mai ales pe sportivii de preformanță, care vor avea onoarea să fie selecționați în loturile naționale. Pentru că eu consider că este o onoare să-ți reprezinți țara la competiții internaționale oficiale.

Daca s-a cam terminatce aveai tu de facut ,atunci MARSH din viata noastra si ramanem recunoscatori pentru Federatia intocmita. :wink:

Anti FRPS

Mesaj de Anti FRPS »

Mitomane care o sa intri in patologie ca obiect de studiu , lasa vrajeala asta expirata ca nu mai pune nimeni botu' la ea

Albert
pescar de competitie

Mesaj de Albert »

Stefan Popescu scrie: Zmeu de tastatură!
Tu vorbesti mah mizerabilule? Cat despre Baracuda..sunt convins ca ai avut curaj sa ii abordezi..deh prostu' nu-i prost daca nu-i si fudul.

@ Andrei
Prima intrebare: de ce tu, sau nah APCR are voie sa organizezi Campionat National, cu nume, prenume si diplome?
Te intreb si pe tine ca cacaracteru' nu-i in stare sa raspunda.

Si a doua intrebare: participi cu vreun lot la himera falfaita de sereleu' de-i zice (inca un) CN?

Stefan Popescu
pescar de competitie

[quote="RazvanG"][/quote]
Măi nene, tu încă nu ai realizat că nu exiști ca pescar sportiv? când m-am băgat eu în viața ta (sau a altuia)? Chiar nu pricepi că ești un neica nimeni? Până și colegii tăi te-au ejectat dintr-un club care are întradevăr niște pescari sportivi care pot să arate ceva în pescuitul sportiv? Tu poți cel puțin să arăți ce dobitoc poți să fi, nu altceva!
Ultima oară modificat Mie Iul 24, 2013 13:19 de către Stefan Popescu, modificat 1 dată în total.

Dan Serban
Pescar de competitie

Mesaj de Dan Serban »

Garcea, ti-au ramas urme de "ENTER" pe frunte de la tastatura lu nea fane :lol: :lol:
Pescar de rând

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul Mondial de Pescuit la Crap”