nici una, nici alta, vladut.Vladut Mateianu scrie:Andrei, o singura intrebare am :
de ce esti singurul din lumea noastra care si-a asociat numele de acest mascarici al forumului ? doar din simple ratiuni financiare, sau tu chiar crezi in acest personaj ?
cred insa in conceptul de federatie. de ce?
pentru ca sa existe reguli stricte si un cadru legalizat pentru competitia crapista.
in lumea asta a "noastra" de care pomenesti (eu i-as zice mai degraba a ta) mascarici am fost si eu, val sau stanila.
desi am realizat cu apcr-ul cea mai legala (din toate punctele de vedere) forma de organizare a crapului din scurta sa istorie. ea s-a putut darama cu compromiteri de forum si intoxicari ieftine.
s-a ajuns in 2013 la forme de asociere a cluburilor sportive gen LRC, in care aderarea se face printr-o simpla aprobare din cap. si tu ar trebui sa stii cel mai bine asta, doar te-ai afiliat cu senzorul la liga, asociatie care nu stiu daca are vreun act.
poate ca lucrurile iti convin in forma actuala, mangleala si campanii de forum in functie de ce ne convine si ce nu.
intr-o federatie sportiva lucrurile nu stau in niciun caz asa si - cel mai important - aceasta asociatie nu poate pierde peste noapte drepturile conferite de lege pe motiv ca nu-ti mai place tie mascariciul stanila, lui x mascariciul vladeanu sau lui y mascariciul pangica.
cam despre asta e vorba.