Participare la C.M. 2013-PORTUGALIA

Discutii legate de desfasurarea evenimentului, organizare, clasamente, fotografii, propuneri, sedinte, polemici.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
Stefan Popescu
pescar de competitie

Re: Participare la C.M. 2013-PORTUGALIA

Mesaj de Stefan Popescu »

ionut72 scrie:
aceasta asociatie nu poate pierde peste noapte drepturile conferite de lege pe motiv ca nu-ti mai place tie mascariciul stanila, lui x mascariciul vladeanu sau lui y mascariciul pangica.
Te inseli. Grav. Le poate pierde foarte usor daca x,y si z reprezinta majoritatea pescarilor sportivi reprezentativi, iar conducerea federatiei nu tine cont de parerile lor si nici nu se da dusa din functii in urma unui scrutin democratic. In acel caz, federatia poate fi dizolvata foarte usor pe motiv de nereprezentativitate. Asta e ce, probabil, a omis sa-ti spuna viitorul fost sef al tau.
Am impresia că creierul tău și al lui Garcea încap într-un singur cap (și ăla mic). Tu chiar nu ai priceput până acum că pescarii sportivi nu fac parte din filmul ăsta?

andrei vladeanu
Veteran
Puncte: 0

Mesaj de andrei vladeanu »

ionut72 scrie:
aceasta asociatie nu poate pierde peste noapte drepturile conferite de lege pe motiv ca nu-ti mai place tie mascariciul stanila, lui x mascariciul vladeanu sau lui y mascariciul pangica.
Te inseli. Grav. Le poate pierde foarte usor daca x,y si z reprezinta majoritatea pescarilor sportivi reprezentativi, iar conducerea federatiei nu tine cont de parerile lor si nici nu se da dusa din functii in urma unui scrutin democratic. In acel caz, federatia poate fi dizolvata foarte usor pe motiv de nereprezentativitate. Asta e ce, probabil, a omis sa-ti spuna viitorul fost sef al tau.

nu cunosc nicio federatie sportiva dizolvata in tara asta.
persoane la conducerile acestora s-au perindat cu miile.

oricine poate zbura din orice functie. dar institutia ramane.
The One Team

bogdanpesc
Pescar de competitie

Mesaj de bogdanpesc »

Stefan Popescu scrie:
ionut72 scrie:
Și AGVPSR nu are nici un merit pentru acest lucru.
Ba da, unul singur si anume: are acreditare FIPS-CIPS. Ceea ce srl-u' tau n-are. Da' nu schimba vorba, pigulici: am atins varful performantei la pescutul sportiv la crap. Care-i directia (singura posibila), d'acu' incolo, inteligentu' bulii?
Nu mai are! Panimaieși?
l-au dat afara pa Bentu si nu stim noi?
Arata hartia ,ca sa te credem
Dar ffff are acreditare?

Panimaiesi?
Daca imi pare rau de ceva in viata asta,este ca nu am pescuit cat a vrut sufletul meu

bogdan constantinescu

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

Stefan Popescu scrie:
ionut72 scrie:
Și AGVPSR nu are nici un merit pentru acest lucru.
Ba da, unul singur si anume: are acreditare FIPS-CIPS. Ceea ce srl-u' tau n-are. Da' nu schimba vorba, pigulici: am atins varful performantei la pescutul sportiv la crap. Care-i directia (singura posibila), d'acu' incolo, inteligentu' bulii?
Nu mai are! Panimaieși?

Dovada, pigulici. Scrisa.
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

nu cunosc nicio federatie sportiva dizolvata in tara asta.
Faptul ca pana acum nu s-a intamplat, nu inseamna ca e ilegala dizolvarea ei sau ca nu se poate face. Fii pe faza, pentru toate exista un inceput.

Ma rog, am retinut ca ai evitat sa-mi raspunzi la intrebarea anterioara.
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!

Albert
pescar de competitie

Mesaj de Albert »

Stefan Popescu scrie: începe la Doripesco etapa de crap.
..continua, cacaracter, continua. Prima "etapa" de crap a fost la Sarulesti.Campionatu' National :lol: E aici pe site cu de toate :lol:
Stefan Popescu scrie: În federație, sper că știe fiecare ce are de făcut. Cine nu știe, ne va părăsi! Fără niciun regret!
Speri 'jaba. Singura comisie esti tu si cu ala de scrie cu ã. Altceva n-ai. Utilizeaza link-ul ala cu generator de nume..asa iti umpli si tu birourile.
@andrei
nici tu nu raspunzi la intrebari? :)

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

Albert scrie: @andrei
nici tu nu raspunzi la intrebari? :)
eu raspund la orice intrebare, dar as fi curios sa stiu tu si cu ionut72 din ce cluburi faceti parte sau ce legatura aveti cu camionatele nationale de pescuit la crap.
va rog sa nu-mi luati in nume de rau curiozitatea. nu va cunosc.
The One Team

nicucc
Pescar de competitie

Mesaj de nicucc »

razvan u. scrie:Popescu,
Acreditare la CIPS ai?
CN anul asta ai?
Participanti la CN ai?
Bani pentru deplasare ai?
Ca tot veni vorba de morti....raspunsurile tale, precum si faptele asta sunt....
Vladeanu a inteles ca meriti o sansa sa dovedesti ce spui. Dovedeste cu ceva palpabil. Extrasul bancar e ceva palpabil.
Indicatori din situaţiile financiare anuale la 31 decembrie 2012 depuse la unităţile teritoriale ale Ministerului Finanţelor Publice de către entităţile care au aplicat ordinul ministrului finanţelor publice nr. 1969/2007 privind aprobarea reglementărilor contabile pentru persoanele juridice fără scop patrimonial
FEDERATIA NATIONALA A PESCARILOR SPORTIVI DIN ROMANIA
cod unic de identificare: 18853230

Indicatori din BILANT lei
A. Active imobilizate - total -
B. Active circulante - total 29634
C. Cheltuieli in avans 5000
D. Datorii ce trebuie platite intr-o perioada de pana la un an 127077
E. Active circulante nete, respectiv datorii curente nete -92443
F. Total active minus datorii curente (minus)-92443
G. Datorii ce trebuie platite intr-o perioada mai mare de un an -
H. Provizioane pentru riscuri si cheltuieli -
I. Venituri in avans -
J. Capitaluri proprii - total (minus)-92443
Fonduri privind activitatile fara scop patrimonial 0
Capitaluri Total (minus)-92443

Albert
pescar de competitie

Mesaj de Albert »

andrei vladeanu scrie: din ce cluburi faceti parte sau ce legatura aveti cu camionatele nationale de pescuit la crap.
Eu sunt un potential cotizant. Inainte de-a baga banu' vreau sa acumulez informatii.Incerc sa inteleg ce-i cu tocanita asta. Cluburi sunt, campionate sunt...cotizanti mai rarut.

Pe langa toate astea suntem pe un forum public. Postand aici ti-ai asumat riscul de-a fi luat la intrebari si de oameni pe care nu-i cunosti. Lipindu-te de cacaracter e normal ca unii ca mine sa considere ca esti mai rational decat descreieratul ala care spune aceleasi cacaturi de ani de zile si ai putea sa dai niste raspunsuri competente la intrebari punctuale.D-aia te-am intrebat de CN si de lotul de la facatura de la Doripesco.In functie de raspunsuri as mai avea si alte intrebari da' nah..daca nu vrei, aia e.
As prefera sa spui verde-n tasta ca nu vrei sa raspunzi decat celor pe care-i cunosti sau doar la intrebarile care-ti convin.
Atunci as avea de ales: te iau cu asl, pls ca-n tinerete sau nu mai astept raspunsuri de la tine.

Anti FRPS

Mesaj de Anti FRPS »

nicucc scrie:
razvan u. scrie:Popescu,
Acreditare la CIPS ai?
CN anul asta ai?
Participanti la CN ai?
Bani pentru deplasare ai?
Ca tot veni vorba de morti....raspunsurile tale, precum si faptele asta sunt....
Vladeanu a inteles ca meriti o sansa sa dovedesti ce spui. Dovedeste cu ceva palpabil. Extrasul bancar e ceva palpabil.
Indicatori din situaţiile financiare anuale la 31 decembrie 2012 depuse la unităţile teritoriale ale Ministerului Finanţelor Publice de către entităţile care au aplicat ordinul ministrului finanţelor publice nr. 1969/2007 privind aprobarea reglementărilor contabile pentru persoanele juridice fără scop patrimonial
FEDERATIA NATIONALA A PESCARILOR SPORTIVI DIN ROMANIA
cod unic de identificare: 18853230

Indicatori din BILANT lei
A. Active imobilizate - total -
B. Active circulante - total 29634
C. Cheltuieli in avans 5000
D. Datorii ce trebuie platite intr-o perioada de pana la un an 127077
E. Active circulante nete, respectiv datorii curente nete -92443
F. Total active minus datorii curente (minus)-92443
G. Datorii ce trebuie platite intr-o perioada mai mare de un an -
H. Provizioane pentru riscuri si cheltuieli -
I. Venituri in avans -
J. Capitaluri proprii - total (minus)-92443
Fonduri privind activitatile fara scop patrimonial 0
Capitaluri Total (minus)-92443
Cu FEDERATIA NATIONALA A PESCARILOR SPORTIVI DIN ROMANIA nu i-a iesit pasenta cu monopolul asupra vanzarii permiselor de pescuit si-a abandonat proiectul
Acum incearca cu federatia sportiva pe legea 69/2000 , poate iese ceva ,ca are o foame de bani in glanda ,de-a dat in sindromul Tourette

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul Mondial de Pescuit la Crap”